Moderator: SebaSTI
skateman napisał(a):No tak ale nic nie zastąpi pięknej technicznej Spalonej czy Siennej......Rzaden oes...Miejmy nadzieję, że dolnyśląsk będzie
W zeszłym roku miałem już nawet mapki
Miał wrócić Orłowiec, miałbyć oes koło mojego domu...
stachniak14 napisał(a):skateman napisał(a):No tak ale nic nie zastąpi pięknej technicznej Spalonej czy Siennej......Rzaden oes...Miejmy nadzieję, że dolnyśląsk będzie
niesamowicie cieszyłem się z powrotu Orłowca , ten odcinek znam jak własną kieszeń , wkońcu mieszka w mieście gdzie się kończy , ale nie ma co płakać że rajdy na dolnym zabierają , ważne by w tym roku dolnośląski był < i Orłowiec oczywiście >
Buncol napisał(a):KuziWrc napisał(a):a pomysl co bedzie sie dzialo jak na jednym przejezdzie przejedzie 30 WRC jak nie wiecej, 30 N-ek, 15 S1600?Ta droga to bedzie droga do testow czologw nieprawdaz?
Uwazaj, bo tam MŚ zrobia.
skateman napisał(a):stachniak14 napisał(a):skateman napisał(a):No tak ale nic nie zastąpi pięknej technicznej Spalonej czy Siennej......Rzaden oes...Miejmy nadzieję, że dolnyśląsk będzie
niesamowicie cieszyłem się z powrotu Orłowca , ten odcinek znam jak własną kieszeń , wkońcu mieszka w mieście gdzie się kończy , ale nie ma co płakać że rajdy na dolnym zabierają , ważne by w tym roku dolnośląski był < i Orłowiec oczywiście >
A jeśli o oes koło mojego domu to on miałby iśc z Koloni Gaj do Jaszkowejwiesz chyba gdzie to?
skateman napisał(a):A jeśli o oes koło mojego domu to on miałby iśc z Koloni Gaj do Jaszkowejwiesz chyba gdzie to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości