Rajd Wawelski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Superleggera » sobota, 8 paź 2005, 20:36

Andrzej napisał(a):A i jeszcze jedno: Lubiak z rozpieprzonym dyfrem zatrzymal sie na zakrecie na ktorym stalem.Jak ktos chce foty to pisac.Mam tez foty ,,zepsutego" Karnabala

to ja poprosze foty adres na Priva :wink: sory za OT
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez Andrzej » sobota, 8 paź 2005, 20:40

Na jaki adres (jasniej)
Andrzej
A6

Postprzez Andrzej » sobota, 8 paź 2005, 20:41

ale ze mnie debil.ok.rozumiem
Andrzej
A6

Postprzez Kopernik » sobota, 8 paź 2005, 20:42

Dziś na konferencji prasowej Junior potwierdził, że w przyszłym roku ma w planach JWRC i RSMP. Wszystko uzależnił jednak od sposnsorów. Myślę, że nie będzie miał z tym problemów.

Generalnie wszyscy bardzo dziękowali organizatorom i chwalili ich pracę. Myślę, że słusznie...
Ostatnio edytowano sobota, 8 paź 2005, 20:44 przez Kopernik, łącznie edytowano 1 raz
Kopernik
N2

Postprzez enka » sobota, 8 paź 2005, 20:44

Kopernik napisał(a):Dziś na konferencji prasowej Junior potwierdził, że w przyszłym roku ma w planach JWRC i RSMP. Wszystko uzależnił jednak od sposnsorów. Myślę, że nie będzie miał z tym problemów.

oj smiac mi sie chce
enka
A5

Postprzez JoannaXP » sobota, 8 paź 2005, 20:45

Andrzej napisał(a):A i jeszcze jedno: Lubiak z rozpieprzonym dyfrem zatrzymal sie na zakrecie na ktorym stalem.Jak ktos chce foty to pisac.Mam tez foty ,,zepsutego" Karnabala

po co robic jakies cyrki z przesylaniem na priva itp...na pewno sie zglosi masa osob ,tiaaaa..... http://imageshack.us/ wrzuc tu i zapodaj linka
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Andrzej » sobota, 8 paź 2005, 20:48

Sory.Nie wiedzialem ze tak sie da.Juz wrzucam na Imageshack
Andrzej
A6

Postprzez Slee_ » sobota, 8 paź 2005, 20:57

Fotki z OS10:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kubica w akcji: :D

Obrazek

Obrazek
Slee_
N3

Postprzez Andrzej » sobota, 8 paź 2005, 20:59

Andrzej
A6

Postprzez qbus » sobota, 8 paź 2005, 21:06

Hmmm... mam mieszane uczucia... czwartek i prolog... gdyby nie opóźnienia było by super... wczorajszy dzień niesamowite miejscówki... rewelacyjna atmosfera w ekipie i cały czas się coś działo... ratowanie Kuzaja, trzepanie jabłek z drzewa przez Grzyba czy też próba przeskoczenia przez przód auta którą wykonał Lenartowicz... zakończona niepowodzeniem. Kilka aut jechało naprawde szybko... taki rajd chciało się oglądać... dziś z powodu kilku niefortunnych zdarzeń a głównie jednego udało nam się zobaczyć tylko 1 odcinek w wykonaniu RSMP w słabej miejscówce. Nie tak to miało być...
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Andrzej » sobota, 8 paź 2005, 21:06

Ja tez mam fotke Kubicy ale sie rozmazala bo za szybko jechal :D
Andrzej
A6

Postprzez **FanKuzaja** » sobota, 8 paź 2005, 22:16

Właśnie niedawno wruciłem z Rajdu. Organizacja odrazu powiem do tyłka. Byłem na Oesie Grabie w miejscówce oznaczonej 3 w WRC. Wiele się tam działo wydawać by się mogło prosty do przejechania zakręt a tutaj szok. Wiel załóg miało tam problemy i ratowało się niskim rowem. Cecot i Nivette w PZM wykonalo tam piekne boki. Jedna załoga niepamiętam z kórym numerem zakończyła tam jazdę ukręcona pół oś. Nio i także duży Bok Gabrysia.. spużnione dochamowanie i ratowanie się ręcznym. Steć pokazał tam boka.
Obejżałem także przejazd PZM-otu na Sawa (mało ciekawe miejsce) i potem sie spowrotem przeniosłem na Grobie oznaczone numer 4... nawet dość ciekawy zakręcić.. osoby stojące po zewnętrznej wyjścia z zakrętu kompletna głupota.. stali jak mrówki jeden obok drugiego a gdyby coś.. to było by troszku ofiar. Wiele ciekawych tam sytułacji. na prawym zakręcie. Problem Kuzaja, piękny bok Nivette z RSMP Bok Steca, Bok Oleksowicza i kilka inych sytułacji.
Ogułem niedostyt po Prologu został w pewnym stopniu naprawiony.
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez bzyq » sobota, 8 paź 2005, 22:19

Kopernik napisał(a):
Generalnie wszyscy bardzo dziękowali organizatorom i chwalili ich pracę. Myślę, że słusznie...

buehehehehe.panowie : wiecej takiej praci za rok, dwa, nie bedziemy mieli rajdow w Polsce :)

Przepraszam.... w Naszym gronie sa Kobiety i je za to przepraszam :)
pozdrawiam
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez Kisiel » sobota, 8 paź 2005, 22:35

Tak szybko pisząc :(dopiero wróciłem) to skąd KUR....A wzieli tych safeciarzy. Chłopaki po 15 i niedużo więcej lat z zerowym pojęciem o wszystkim, z trąbkami z odpustu. Zamiast stac w wyznaczoncyh miejscach to schodzili sie w jedno fajne bo tu dużo ludzi jest i zamiast im mówić aby sie odsuneli bo zablisko stoją to Ci robili zdjęcia-TELEFONEM. Gdy pewna pani fotograf zauważyła dzieci które siedzą przy drodze to sama musiała ich przesuwać i prosić ze to dla ich bezpieczeństwa aa Ci stali i patrzyli sie jak kołki. No nie mam słów na to już, szcześcei jedynie ze nikomu sie nic nie stało. A całe to gówno umilły mi przejazdy rajdówek :)
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez skateman » sobota, 8 paź 2005, 23:12

Hej!

Ktoś pytał o czasy Kubicy. Wiem, że na ostatnim oesie pierwszego dnia był 10 w genralce :) Tak ogólnie to zapierdzilał jak nie wiem co!!

Ale wróćmy do rajdu. Było genialnie! Oesy bardzo ładne miejsca również. My powynajowaliśmy kilka fajnych miejscówek dojeżdżając do nich czasami szutrowymi drogami, ale było warto. Na pierwszym oesie byliśmy na pkt 1 z WRC. Po przejazdach zerówek usuneliśmy się ponieważ było za dużo ludzi i kupe było widzać...Zeszliśmy w dół na lewy nawrót. Kosmos. Chyba 1/4 stawki miała tam problemy. Ratowania itp. Wszystko za sprawą mokrego asfaltu i mgły. Byłem miedzy innymi na miejscu gdzie skończył Witas...Dyfer :( Reszta oesów spoko :) Drugi dzień ospisze jutro bo teraz idę spać :)
skateman
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP