Rajd Wawelski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez felipe_RS » piątek, 7 paź 2005, 00:05

moze jutro bedzie lepiej z organizacja :)
felipe_RS

Postprzez Transformer » piątek, 7 paź 2005, 00:09

Ohlins napisał(a):
Transformer napisał(a):Bębny bardzo fajnie

...to ja chyba byłem na innym prologu :roll: :roll: :roll: :roll:

nie wiem na którym prologu byłeś i nie wiem jak czytałeś mojego posta napisałem: "raz Bębny bardzo fajnie" co w domyśle miało znaczyć że na jednym okrążeniu objechali nawrót napędem a nie okrągło i potem odkręcili na wyjsciu na klimeckiego ciut za dużo
Jeszcze Ci coś przetłumaczyć?
http://www.alfa156.pl/ Alfa 156 | http://photomotive.net/ że niby blog | http://www.flickr.com/photos/airsiwy/ Zdjęcia
Transformer
N3

Postprzez szirer205xs » piątek, 7 paź 2005, 01:29

Ja tez sobie wlasnie wrocilem z prologu :] ale byla zupa po drodze porazka... no ale wracajac do rzeczy. Stalem na nawrocie (zjazd z mostu szykana prawy nawrot i spowrotem na most) za takim plotem z siatki co z biegiem czasu konczyl swoj zywot hehe ;) jesli chodzi o zabezpieczenie to w tej czesci gdzie ja bylem to nei bylo absolutnie zadnych klopotow wszyscy stali za barierkami, ktore byly w absurdalnej jak dla mnie odleglosci od trasy. Oski pojechaly pieknie a Maxi poprostu miodzio :] nei wiem o co wam chodzi z solowowem ale na tym nawrocie to jak dla mnie pojechal poprostu perfekt lekki bok przez caly zakret i to na wszystkich 3 przejazdach :] Turski rewelacja :] a calkowicie mnei zwiedli Kuchar i Kuzaj, szczegolnie ten drugi....
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez Ohlins » piątek, 7 paź 2005, 07:04

Transformer napisał(a):
Ohlins napisał(a):
Transformer napisał(a):Bębny bardzo fajnie

...to ja chyba byłem na innym prologu :roll: :roll: :roll: :roll:

nie wiem na którym prologu byłeś i nie wiem jak czytałeś mojego posta napisałem: "raz Bębny bardzo fajnie" co w domyśle miało znaczyć że na jednym okrążeniu objechali nawrót napędem a nie okrągło i potem odkręcili na wyjsciu na klimeckiego ciut za dużo
Jeszcze Ci coś przetłumaczyć?

no dobra spoko po co sie denerwować :roll:
Ohlins
A6

Postprzez qbus » piątek, 7 paź 2005, 07:12

Gdyby nie czas oczekiwania mi by się podobało... szołmenem prologu jest dla mnie Kalicki... to co ten gość wyprawiał tą Micrą... chyba max co z tego auta da sie wycisnąć... wśród zawodników chodziły plotki że Kuś startował tylko wczoraj... dziś na odcinkach podobno ma go nie być... no zobaczymy mam nadzieje że to tylko plotki... czas ruszać pomału na oesy.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Ohlins » piątek, 7 paź 2005, 07:59

no ja tez juz wyruszam na oesy :D :D :D
Ohlins
A6

Postprzez bzyq » piątek, 7 paź 2005, 08:58

qbus napisał(a):Gdyby nie czas oczekiwania mi by się podobało... szołmenem prologu jest dla mnie Kalicki... to co ten gość wyprawiał tą Micrą... chyba max co z tego auta da sie wycisnąć... wśród zawodników chodziły plotki że Kuś startował tylko wczoraj... dziś na odcinkach podobno ma go nie być... no zobaczymy mam nadzieje że to tylko plotki... czas ruszać pomału na oesy.

Kus bedzie jechal bo Kosciuchowi zalezy zeby klasa byla wieksza. teraz Frycz zeby zodobyc mistrzostwo musi bodajze 2 pzyjechac, a nie jak wczesniej 3.
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez sumo » piątek, 7 paź 2005, 09:10

qbus napisał(a):wśród zawodników chodziły plotki że Kuś startował tylko wczoraj... dziś na odcinkach podobno ma go nie być... no zobaczymy mam nadzieje że to tylko plotki... czas ruszać pomału na oesy.

też o tym slyszałem... wystarczylo przejechac jeden oes, potem nie ukończyć a punktacja i tak będzie inną niż na poprzednich rajdach, bo wystartowało wiecej załog.. zagranie taktyczne? jak nie bedzie Kusia na oesach, to wiadomo że tak.

Edit:
dostał info że Kusia nie będzie... rajdowa taktyka
Ostatnio edytowano piątek, 7 paź 2005, 09:30 przez sumo, łącznie edytowano 1 raz
sumo
N4

Postprzez Gokart » piątek, 7 paź 2005, 09:13

To chyba nie będzie zaskakujące, co powiem, ale zgadzam się, że organizacja była żenująca :-)

nie rozumiem, dlaczego cały ten kawał trawy na lewo od zjazdu z mostu był zataśmowany. Z drugiej strony kawałek dalej, po nawrocie o 180 (tam, gdzie źle oznaczono trasę :lol: ) była sekwencja prawy zacisk i lewy-wyjazd na prostą. Na zewnętrznej tego zacisku stało chyba ze 100 osób. Gdyby któryś z samochodów się tam nie zmieścił, na 100% byłyby trupy - goście jechali tam przynajmniej z 70-80 km/h.

Na nawrocie bardzo ładnie, płynnie i czysto pojechał Kuchar. Frycz też nieźle.

...i przynajmniej samochody z priorytetu mogli puszczać na trasę rzadziej. Była bezsensowna przepychanka na trasie.
Gokart
N3

Postprzez Cobra » piątek, 7 paź 2005, 10:34

kurna o co co chodzi z tym pierwszym oesem?? co 3 zaloga kapec, roznice w czasach jak cholera, turas polecial jak pokrecony o co chodzi, fryta ze tak powiem troche sie pograzyl i moze byc ciezko co jest grane ??
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez dlugi » piątek, 7 paź 2005, 10:39

czy komus dziala strona z wynikami www.subaru.pl? niby maja wylacznosc na wyniki a nie mozna tam wejsc. Wie ktos co jest grane?
NIUNIEK GO!!!
dlugi
N2

Postprzez Cobra » piątek, 7 paź 2005, 10:51

jasne caly czas dzialaja :D
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez rav-g » piątek, 7 paź 2005, 10:55

Mnie na Operze nie chciały działać,ale na Internet Explorerze jest wszystko OK
rav-g

Postprzez dlugi » piątek, 7 paź 2005, 11:22

thx mam opere :)
NIUNIEK GO!!!
dlugi
N2

Postprzez schwepes » piątek, 7 paź 2005, 12:13

ale się porobiło..
Frycz bez szans na walkę, musi liczyć na pecha konkurentów,
Kuzaj awaria skrzyni - ciekawe czy serwis sobie z tym poradzi?,
Beben tylko 20sek przewagi nad Kuzim, więc tyle co Kuzaj potrafi odrobić na jednym, góra dwóch OSach
Pelikan idzie ogniem - już przeskoczył Kościuszkę i goni Grzyba
Gabryś liderem

ps. u mnie na operze 8.01 wyniki chodzą bez problemu
schwepes
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP