speed-x napisał(a):mi ostatnio tez pogieli pare przesylekw pralce je piorą czy co
No widzisz, a juz bylas zla na mnie

Moderator: SebaSTI
Banan napisał(a):speed-x napisał(a):mi ostatnio tez pogieli pare przesylekw pralce je piorą czy co
No widzisz, a juz bylas zla na mnie
Lukasz.NH napisał(a):Inaczej sie z nim obchodzą.
rallyfan2 napisał(a):ja dzis dostalem przesyłeczke od Luca Betti , 5 zdiec formatu A4 , foler no i dużo naklejek![]()
Mac1602 napisał(a):rallyfan2 napisał(a):ja dzis dostalem przesyłeczke od Luca Betti , 5 zdiec formatu A4 , foler no i dużo naklejek![]()
Mi tylko 4 zdjęcia (z chyba nadrukowanym podpisem, bo na oryg to to nie wygląda), gość chyba wyczuł, że wolę wyścigiA rajdy to 'przy okazji będzie na wymianę'
speed-x napisał(a):Lukasz.NH napisał(a):Inaczej sie z nim obchodzą.
on tez mi przeslal priorytetem ,nie dosc ze jakis mokry i wilgotny to jeszcze pognieciony.Nie wiem co za poczta w tej Bielawie,tam chyba listonosz w kieszeni listy nosi :] nie ma to jak polecony!
rallyfan2 napisał(a):a co myślicie o prospektach ( szczegolnie marki sportowe ) kumpel mi mowil ze dostal dzis przesylke z firmy TVR ( sportowe fury)
Lukasz.NH napisał(a):A no chyba że takon tez mi przeslal priorytetem ,nie dosc ze jakis mokry i wilgotny to jeszcze pognieciony.Nie wiem co za poczta w tej Bielawie,tam chyba listonosz w kieszeni listy nosi :] nie ma to jak polecony!Niema to jak Poczta Polska
speed-x napisał(a):Nie wiem co za poczta w tej Bielawie,tam chyba listonosz w kieszeni listy nosi :] nie ma to jak polecony!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości