no i już 56 załóg, w tym 3 maluchy i straszliwie ryczące BMW M3 (słyszałem i widziałem go na Banovcach - kosmos).
Ogólnie wyścigi są lepsze do oglądania, stoisz w jednym miejscu nie musisz nigdzie przejeżdżać, auta startują co 30 sek. i ta moc aut "H" grupowych.
No na liscie jest Milan Kasparek w tej wypasionej fabii, z ktorej onboardy byly w ciekawych filmach podlinkowane, jakas skoda 130 RS (to taka skoda 100 coupe o ile sie nie myle) i jakas felicia chyba pick-up (free-style jest napisane na liscie zgloszen). Ehhh, ciagnie mnie tam, moze sie uda podjechac
h-grupowe potwory to div I w Mistrzostwach Europy rallycross'u, ktore sa za tydzien w slomczynie. te z gsmp nie maja do nich podejscia... a jak jeszcze 6 startuje z jednej lini na torze to beda emocje;)
a wracajac do Szczyrku, fajnie, ze jakies auta z Czech sie pojawia... no i super liczna jest A-1150 ))
Cześć,
byłem na stronie wyścigu i w harmonogramie stoi:
13.00 - start do pierwszego podjazdu wyścigowego
Czy oznacza to,że jest tylko jeden?A może drugi jest bezpośrednio po nim? Wiecie coś na ten temat?
dzis to chyba bedzie gorski... ale spływ kajakowy, od wieczora okropnie leje i nie przestaje wiec bedzie sie dzialo, choc chyba kibicow nie za wiele przyjdzie, my zaraz zmykamy na podjazdy treningowe, do zobaczenia
No rzeczywiscie leje jak cholera no ale na szczescie jutro nma byc ladna pogoda ja si ewybieram tylko na glowny dzisiaj podjazd bo jakos juz chyba nie te lata zeby caly dzien na deszczu8 stac hehe
Impreza zajebista . Własnie wróciłem.
W sobotę cały dzień deszcz w niedzielę zero deszczu ale strasznie zimno.
Ja cały czas codziłem w zimowej kurtce i rękawiczkach a dzisiaj w czapce zimowej. Wieczorem wrzucę foty a jutro jakis filmik.
wkrótce również na stronie www.np126p.prv.pl znajda się zdjęcia z tej zajebistej imprezy. Kurde te wyścigi są zajebiste byliśmy pierwszy raz na takiej fajnej imprezie. Polecam wszytskim.
Pierwszy raz byłem na wyścigu górskim i muszę powiedizeć ze było całkiem fajnie. Szczególnie w tedy, gdy się okazało się, że są trzy przejezdy treningowe a nei 2. Hehehehe.
Pozdr Gustaw
Zdziwiło mnie to, ze zeby wystarnować w gr N trzeba mieć polskie opony??