Jeśli podsumowanie sezonu to i ja coś od siebie:
1. Zdecydowanie najciekawszymi wyścigami były gonitwy "małych fiatów". Chłopaki już sporo potrafią, samochody są porównywalne, ambicja taka że aż czasami przesłania logiczne myślenie. Ale wyścigi jako takie są bardzo dobre.
2. GPP niestety taka sobie. Bardzo fajne samochody ale klas tyle, że aż bez sansu. Czasami bardzo fajna walka o 2-5 miejsce. Chyba rację mają koledzy z forum, że lepiej zrobić 2 klasy: do 2 litrow i powyżej bez ograniczenia przeróbek.
3. Puchar Golfa moim zdaniem był średnio ciekawy. Może dlatego, że pamiętam rok 1994 i początek pucharu CC900 i corridy

, które wtedy działy się na torze. Ale jest to jednak iskierka i nadzieja w polskich wyścigach.
4. Formuły: i tu mnie serce boli. Jest to kwintesensja wyścigów, niestety w Polsce wygląda to strasznie. Nie wiem jak można przyjechać na tor samochodem, który nie może przejechać sprawnie 1 okrążenia.
Korzystając z okazji GRATULUJE wszystkim zawodnikom, mechanikom, sponsorom i kibicom mijającego sezonu. Gratuluję zdobytych tytułów, wygranych wyścigów, udanych wyprzedzań i ogromu emocji.
I mam nadzieję, że w przyszłym sezonie spotkamy się wszyscy na 1 eliminacji WSMP Anno Domini 2006.
PZDR