(PPZM) Rajd Wisły

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez luks » poniedziałek, 5 wrz 2005, 10:26

nie było mnie, nie widziałem, ale Maliński nei narzekał (wypowiedź po rajdzie) :)
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez Andrzej » poniedziałek, 5 wrz 2005, 16:08

Nie ale widzialem slady opon na asfalcie,ktore prowadzily prosto do rowu.Patrzac na te slady mozna bylo odniesc wrazenie ze miales duzo szczescia ze nie wydachowales albo nie postawiles na boku.Bylo za szybko??
Andrzej
A6

Postprzez Andrzej » poniedziałek, 5 wrz 2005, 16:22

Wlasnie RAV ,dlaczego podana przez ciebie strona nie dziala?? Chetnie bym obejrzal te onboardy
Andrzej
A6

Postprzez sumo » poniedziałek, 5 wrz 2005, 17:08

Rav, przykro mi że musze czytać co jakiś czas te Twoje narzekania... w Czechac też niemialbys za ciekawie, w miejscu gdzie wydzwoniles to po prostu byli chyba nieodpowiedni kibice, bo na slasku zawsze szybko sie garna do wyciagania auta ( a niektorzy do rozkradania :/ )

zacznij konczyc rajdy, zrob M i chce Cie widziec w Finlandi :D

...
Kris - auto od Mery dalo dupy?
sumo
N4

Postprzez Kris_WRC » poniedziałek, 5 wrz 2005, 19:12

Kazimierz Chełmecki zakończył Rajd Wisły na 10 oesie na skutek urwanego koła... Załoga podjęła decyzję o rezygnacji z rajdu. Do chwili wycofania załoga zajmowała drugie miejsce w klasie A7, a w klasyfikacji generalnej PZM 9 te miejsce z dużą szansą na awans.

Sorry sumo to jest moja wersja...
Kris_WRC
A6

Postprzez Piotrek_Górki Wielkie » poniedziałek, 5 wrz 2005, 19:54

Ja byłem na os 3,5,10,12 na 5 jak ten peugeot wydzonil to o malo mnie nie rozjechal. a wydawalo by sie ze to bezpieczne miejsce bylo. po raz kolejny potwierdzilo sie haslo ze na rajdzie nie ma bezpiecznych miejsc.
Na os 10 spotkalem Maćka ZIentarskiego. Mówił ze mogą Oes na tvn turbo przerwac bo w ogole nie chca takiego programu. dziady jedne!!
Spoko gościu jest. taki luzak. 8)

POtem byłem na serwisie na zakonczeniu. Cecot był niezły. U maciejewskiego czyscili subaryne przez metą a cecot rzuca haslo:
- Panowie dajcie jakieś szmaty, moze go troche umyjemy ;-)

W merze dawali naklejki i pocztowki na autko. ogolnie rajdzik,zajedwabisty!

Już czekam na barbórke. podobno wiele zalog sie tu wybiera z MP.
Zastanawialiscie sie jakby to bylo jakby cieszynka nie byla jako pzm tylko MP? fajnie by bylo. moze kiedys ktos pomysli o tym . Poki co ja sie w niedziele wybieram na rajd mlodych
mam numer 172 i start o 12:30 3majcie za mnie kciuki! No to Narazie chłopaki.

KAJTO OGNIA!!!!!
Kajtka w Subaru mamy i za Niego kciuki trzymamy
Piotrek_Górki Wielkie
N1

filmy z Wisly nr 56

Postprzez Mariusz Antonow » poniedziałek, 5 wrz 2005, 20:50

Witam!Jesli ma ktos jakies ujecia naszej zalogi czerwonego cienkasa z Wisly prosilbym serdecznie o podanie jakiegos linka albo ewent przeslanie na skerzynke.Wilekie dzieki!!!!!!!
Mariusz Antonow

Postprzez simon » poniedziałek, 5 wrz 2005, 21:42

Kolejna porcja fotek z oesu 3,7,11 Iłownica Roztrpice - Rudzica. Tym razem jakość zdjęć dużo, dużo lepsza. Wkrótce tez postaram się o nowy klip. Pozdrawiam.
simon

Postprzez rav » poniedziałek, 5 wrz 2005, 22:42

Nie bieżcie sobie tak do serca mojej wypowiedzi. W końcu udało się postawić samochód na drogę i jechał dalej, za co serdecznie wam dziękuję. Czas jak się później okazało nie miał większego znaczenia.
Strona chwilowo nie działa. Jutro się dowiem dlaczego.
Moim zdaniem prędkość była odpowiednia. Problem był w tym, że składając samochód do zakrętu trzymałem hamulec, bo inaczej ręczny nie ma siły żeby zablokować tylne koła. Zablokował się przód, i nie można było skręcić.
Rajdy na Śląsku są fajne, ale mogłyby być dużo fajniejsze. Co to za rajd Wisły, gdzie nie ma ani Straconki, ani Salmopolu, ani Zameczka!?
www.rafalmalinski.pl
rav
A6

Postprzez sumo » poniedziałek, 5 wrz 2005, 23:07

eh Zameczka to juz chyba nigdy nie będzie, bo stał się "prywatny" o ile dobrze pamiętam... :(

Ale już za niedługo Cieszynka - porządne oesy jak zwykle, licze na dobrą frekwencje.

Ktoś pisał o Wiśle w MP - wg. mnie to zly pomysł, do MP potrzeba o wiele wiekszej kasy, a cięzko by było uzbierać taki budżet, więc po co psuć rajd, który i tak jest naprawde zajebisty ;-)
sumo
N4

Postprzez simon » wtorek, 6 wrz 2005, 00:46

Zapomniałem dodać, żę nowe zdjęcia z Rajdu znajduja sie na stronie www.np126p.prv.pl
simon

Postprzez rav » wtorek, 6 wrz 2005, 09:15

W Wielkiej Brytani wszystkie OS-y idą po drogach prywatnych. Może być to tylko wymówka ze strony organizatora, tak jak ta "przy dzisiejszym ruchu turystycznym nie ma szans zamknąć Salmopolu". Jakoś za 2 tygodnie zamykają na 2 dni z powodu wyścigu górskiego i nie ma problemu.
www.rafalmalinski.pl
rav
A6

Postprzez MPAC » wtorek, 6 wrz 2005, 11:40

FOTECZKI , FILMIKI załogi 54 bardzo chetnie otrzymam na maila ( mpac@tlen.pl ) Z góry WIELKIE DZIEKI i do zobaczenia na Wawelu ( o ile pojedzie )
MPAC

Postprzez rav » wtorek, 6 wrz 2005, 14:35

Moja strona już działa
www.rafalmalinski.pl
rav
A6

Postprzez TSRALLY » wtorek, 6 wrz 2005, 15:39

Strona tak, ale onboardy nie
Ja:Ile kosztuje u Ciebie wypożyczenie Lancera za kilometr??
Janusz Kulig:Przyjedź do Krakowa, na pewno się dogadamy

Tych słów nie zapomnę do końca życia, Janusza także
TSRALLY
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum