(PPZM) Rajd Wisły

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez simon » sobota, 3 wrz 2005, 19:11

Na oesie śmierci było ekstra a najlepiej wymiatał tam fiat 131 koleś był swietny no i jeszcze ten opel kadet który wywijał na oesie z rozwalonym bokiem i na gołej feldze. organizacja swietna, atmosfera zajebista, kibice dopisali. jesli zawitaliscie na oes to mogliscie nas rozpoznac po naszej biało czerwonej fladze z reklamką naszej stronki. postaramy sie galerie wrzucic na stronke najszybciej jak sie da. pozdro wszystkich kibicow. dozobaczenia w przyszłym roku na oesie smierdzi ale tym razem w randze pucharu Polski.
simon

Postprzez Andrzej » sobota, 3 wrz 2005, 19:46

No fiat 131 byl zajebisty.Skoda favoritt byla zajebista.A najlepszy byl maciejewski!!!! Byl ktos moze na takiej prawej 90 na Bronowie (tam to sie dzialo).Nie wie ktos co sie stalo podczas OSu 5 (Bronow)?? -na trase wyjechala erka i straz pozarna.
Andrzej
A6

Postprzez Andrzej » sobota, 3 wrz 2005, 19:54

A i szkoda ze Nisan Sunny wydachowal bo koles ladnie szarzowal.Wisla jako eliminacja RSMP w 2006?? Ja bym bardzo chcial.Nigdzie w polsce nie ma lepszych i bardziej technicznych asfaltow.
Andrzej
A6

Postprzez el_misios » sobota, 3 wrz 2005, 20:01

Rajd zajebisty na wieczór wrzucę foty a jutro jakies filmiki.
Na jednym oesie do rowu wjechała załoga Zawisza-Kokoszka (mam to nagrane) i pobiegłem im na pomoc :D bo na zakręcie tym było 6 ludzi z tego 3 kobiety dziecko Ja i jakis starszy gość 8) bo reszta mojej brygady poszła na inne zakręty. Rajd bardzo udany .
Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez lordpix » sobota, 3 wrz 2005, 20:15

to było przed takim małym mostkiem blisko mety? jesli tak to tam stali moi rodzice a ja na nastepnym zakręcie :D
gg: 3984793
https://picasaweb.google.com/lordpix moje zdjęcia
lordpix
N3

Postprzez luks » sobota, 3 wrz 2005, 20:29

andrzej to byli janczak/sadlik .. faktycznie szkoda .. kolesie z dwa sezony temu śmigali ccs/scs
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez TSRALLY » sobota, 3 wrz 2005, 20:35

spoko rajd, dobre zabezpieczenie, wypadek na 5 to gosc w saxo poszedl w plener,walnal w klatke glowa (kaskiem)no i wstrzas mózgu(tak mój kumpel mówi), trasy trudne, techniczne

fajnie chodziła favoritka, fiat 131, majek co ten gosc robi tym saxo :P,skalczyński
rav się bronił na oesie 2 na 2 mostku, zaraz za nim był lewy zacisk, ładnie się obrócił na ręcznym:)
Ja:Ile kosztuje u Ciebie wypożyczenie Lancera za kilometr??
Janusz Kulig:Przyjedź do Krakowa, na pewno się dogadamy

Tych słów nie zapomnę do końca życia, Janusza także
TSRALLY
N3

Postprzez michal_ag » sobota, 3 wrz 2005, 20:43

Ten gosc to Lukasz Bednarski... I nie walcie plot o jakichs wstrzasach... Wzieli go na obserwacje do szpitala... Poza tym wstrzas a wstrzasnienie to dwie rozne sprawy... Kto to widzial to mnie skojarzy... gadalem z nim zaraz po wypadku i wylaczalem hebel... Z flaga Automobilklubu Galicyjskiego...
michal_ag

Postprzez el_misios » sobota, 3 wrz 2005, 20:53

lordpix napisał(a):to było przed takim małym mostkiem blisko mety? jesli tak to tam stali moi rodzice a ja na nastepnym zakręcie :D

Tak byli bo twoja mama robiła foty i ja ją pytałem czy nie nagrała tego ale ona robiła fotki 8)

moja galeria 88 fot
==> http://www.members.lycos.co.uk/rallydownload/g17.html <==
Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Postprzez Andrzej » sobota, 3 wrz 2005, 21:03

Nie to byla prawa,ciasna 90 zaraz za mostkiem do ktorego bylo podbijajace dochamowanie z glebokimi koleinami w asfalcie (wielu tam rylo podwoziem po garbie na srodku.Na 9 OSie bardzo nieprzyjemnie (ludzie blisko drogi) na tym dochamowaniu obrocilo Puga.Lekkoo zachaczyl o barierke i pojechal dalej.
Andrzej
A6

Postprzez Wilu » niedziela, 4 wrz 2005, 10:41

el_misios udostępnił byś ten filmik z przygody Wojtecha ...

rajdzik bardzo fajny, szkoda Kazia, nad którym zawisło jakieś fatum ... świetna postawa została zaprzepaszczona ... pierd ... majonez :> a się zapowiadało świetnie ...

Wojtech zaliczył kilka przygód, wyszły braki w przygotowaniu auta ... nie należy się jednak łamać ... wynik biorąc pod uwagę ilość wpadek przyzwoity ...

skoda chodziła mega, podobnież jak nissan no i fiacik, łącznik szutrowy na os 1 był mega ... rano ciekawe rzeczy się tam działy ...
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez sumo » niedziela, 4 wrz 2005, 11:57

Rajdzik gitara... chodziasz zza biurka.
Z tą karetką na os to bylo tak, że zaloga pokazywała OK - bo niby nic sie nie stalo na początku, ale kierowca się źle poczul.. krzyz, cala procedura wypadkowa, karetka na os itp - prawdopodobnie wszystko ok z kierowcą jest..

no i taka jedna uwaga... odnosnie imprezowania przed rajdem (jezeli chodzi o zawodnikow) - nie wiem czy wiece ale jeedna z zalog została przed startem wykluczona z rajdu, troche za dużo promili miał kierowca...
sumo
N4

Postprzez -=KrzysiekWRC=- » niedziela, 4 wrz 2005, 12:53

sumo napisał(a): jeedna z zalog została przed startem wykluczona z rajdu, troche za dużo promili miał kierowca...

Nie był to nasz team, jakby ktoś sobie mógł pomyśleć;)
-=KrzysiekWRC=-
N3

Postprzez sumo » niedziela, 4 wrz 2005, 13:07

hyhyhy
no i jeszcze apel dla forumowiczow... ma ktos fotke załogi nr.54 ? Zolty sej, ten w ktorym jezdzi -=KrzysiekWRC=-
Jak tam to byl prosil info na PW :)
sumo
N4

Postprzez Cobra » niedziela, 4 wrz 2005, 13:08

ja tez bylem i bylo zajebiscie :D

fajne ratowanko rav'a na tym lewym oporze za 2 mostkeim os 2 :D
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum