waszka nie mam co prawda walkow ale mam pytanie: bedziesz robil kompa pod te walki i zmienial sprezyny albo tloki ?Pytam bo wydaje mi sie ze w takim silniku niewiele mozna podciagnac a jesli juz to kosztem duzej straty momentu na dole.
Pozdrawiam
Będzie potem strojona w TTC u Daniela bo inaczej nie będzie to to jeździć jak należy.Najpierw trzeba wszystko złożyć do kupy.Tłoki zostawiam swoje.
Głowice mam Coscast więc też ją zostawiam Jeśli chodzi o stratę momentu to przy wałkach 268' ponoć nie jest to tak bardzo odczuwalne a kolektor lexmaul robi dobrą robotę Pozdro.
no to musisz koniecznie zdac relacje co Ci z tego wyszlo , bo ja tez chce cos poprawic a nie wiem za bardzo czy same walki i komp to dobry pomysl i cczy oplacalny. Aha i jak mozesz powiedz ile kosztuje ten kolektor i gdzie go kupiles , pozdro
Kupiłem na ebay.de za 400 euro + koszta przesyłki.Niby dużo ale ciężko go trafić w dobrej cenie a w Polsce to już wogóle można zapomnieć Jak będzie złożona na tip top to napiszę ile wyszło.
Pozdro.
w takim razie czekam z niecierpliwoscia , a moze nawet powinienes hamownie pozniej odwiedzic zeby zobaczyc ile faktycznie tego bedzie.Z tego co ja sie dowiadywalem kwota okolo 5 tys. pozwala poprawic silnik ale czasami daje niewielki (oczywiscie stosunkowo)przyrost osiagow , no ale jak sie chce miec szybszy wozek to trzeba placic;)Daj znac ja porobisz wszystko...