P... takie rajdy!- M.B.

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez micz » niedziela, 7 sie 2005, 16:17

nielegala napisał(a):do SWRT_
Jak lesio mówił, że koło urwał bo była belka to go broniłeś.
SWRT_ napisał(a):Sorry bardzo a o co to koło urwał ? coś musiało leżeć.

Jak Bębenek twierdzi, że coś było w trawie podłożone to już na pewno jest to ściema :?: :evil:
SWRT_ napisał(a):Pieprzenie o Szopenie a Szopen śpi!!!!!

swrt_ bądź chociaż odrobinę obiektywny.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez Cobra » niedziela, 7 sie 2005, 16:24

jasne bo na kazdym onboardzie widac dokladnie co bylo na cieciu w trawie czy to byl gwozdz czy byla pinezka. :P chyba ze macie takie zajebiste programy do obrobki wideo jak w tanich filmach kryminalnych ze z jakiegos cienai na ekranie tak pozoomuja i powyostrzaja ze widac pozniej marke fajki ktora jaral koles a ktorego wczesniej nie bylo widac :D
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Alien » niedziela, 7 sie 2005, 16:43

Nie wydaje mi sie zeby onboardy byluy w takiej jakosci w jakiej udostepniane sa w internecie. Chyba ze maja w aucie kamery do kompa
Alien
A5

Postprzez Transformer » niedziela, 7 sie 2005, 18:29

wypowiedz dla tvn24 (Micz masz cos wspolnego? :) ) Bębna:
".. na cięciu w trawie leżało coś zamaskowanego o co uszkodziliśmy obie lewe opony. Przód wymieniliśmy i do serwisu dojechalismy na kapciu z tyłu.."

No dobra, mozna przyjac ze coś było. Tylko teraz kto? Kuzaj (na polskim uszkodził koło tam gdzie bębny)? Sołowow(z luznym podejsciem do rajdów śmiem wątpić)? Oleksowicz(hmm, tutaj niemam kontrargumentów ale przeciez on nie ma takich szans na MP w generalce)? a może znowu jacyś niezwiązani z nikim debile (tylko czemu znowu bębenki)...

Jeszcze jest kwestia techniczna umieszczenia 'pułapki' - cięcie to musi być przynajmniej lekki łuk, w okolicach większości łuków stoi zabezpieczenie, jeszcze gęściej kibice - przecież ktos by napewno zareagował na podejrzane czynności maskowania np dużego kamienia w trawie ... (szczególnie ze to trzeba zrobić szybko i po przejechaniu danej załogi zaraz usunąć dowód)

Bardzo lubie Bębnów, kibicuje im najbardziej w MP ale w takich sytuacjach trza dowodów :(
http://www.alfa156.pl/ Alfa 156 | http://photomotive.net/ że niby blog | http://www.flickr.com/photos/airsiwy/ Zdjęcia
Transformer
N3

Postprzez Kisiel » niedziela, 7 sie 2005, 19:04

Na odcinku testowym stojąc obok kręcącego kamerą pana Kwiatkowskiego w przerwach rozmawialiśmy z nim, i właśnie poruszyl on temat kapcia złapanego na Nikonie przez Michała Bębenka. Rozmawiał z nim po rajdzie i dał mu jasno do zrozumienia ze w nic nie uderzał i nie ma pojęcia jak złapał tego kapcia i podejrzewa o to jakies osoby trzecie.
Teraz na Rzeszowskim w takim sam sposób łapie kapcia, z nie wiadomo jakich przyczyn, sytuacja sie powtarza.
Tak szczerze to niepodejrzewałbym o to żadnych kibiców. Zaczeły się robic układy między zespołami. Ja sam typuje dla siebie jeden team zółto-niebieskiego Ignisa, który moze w jakimś stopniu jest zaangażowany w ostatnio często powtarzające sie incydenty. Wydaje mi się że za wszelką cenę chcą z juniora zrobic mistrza. Z góry przepraszam wszystkich fanów Kościucha. To jest moje osobiste zdanie na ten temat, wiem ze mogę się mylić.

A co do skomplikowanej czynności podkładania czegoś ostrego pod koła na cięciu to nie widze w tym żadnego problemu. Na kazdym rajdzie jest wiele zakrętów na których nie ma żywej duszy i bezproblemowo na dotatek spokojnie ze ktoś zobaczy można "zasadzić" pułapkę :)
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez Mroowa » niedziela, 7 sie 2005, 19:09

No to żeś teraz Kisiel dop...ił z tym Juniorem. :twisted: :twisted: :twisted:
Mroowa
S2000

Postprzez JoannaXP » niedziela, 7 sie 2005, 19:22

ups,cos mi sie zdaje ,że ropeta sie burza,jabym zostawila takie spotrzezenia jak Kisiela dla siebie ,ale brawa za odwage :P.nic nie mozna mowic dopoki sie nie wyjasni ta sprawa do konca
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez raikkonen » niedziela, 7 sie 2005, 19:26

najlepiej zrobić podgrupki na kibiców danego zawodnika :P
bo jak tak dalej pójdzie to czuje lekkie spięcie
ja tam się nie wypowiem na temat tego co Kisiel wypowiedział ale to czuje się tak : :twisted:
w sumie można każdego zawodnika skrytykować :!:
raikkonen
N2

Postprzez majkos » niedziela, 7 sie 2005, 20:14

Sorry za wyrażenie ale POWALIŁO was z tymi spiskowymi teoriami dziejów....(rajdów polskich). No comments :evil:
majkos
A5

Postprzez skateman » niedziela, 7 sie 2005, 20:26

speed-x napisał(a):ups,cos mi sie zdaje ,że ropeta sie burza,jabym zostawila takie spotrzezenia jak Kisiela dla siebie ,ale brawa za odwage :P.nic nie mozna mowic dopoki sie nie wyjasni ta sprawa do konca

juz sie rozpetala.....eh :/
skateman
A6

Postprzez raikkonen » niedziela, 7 sie 2005, 20:50

a co do Juniora to ma wystartuje w Rajdzie Niemiec w RMŚ :)
dostał numer 64 i wtedy zobaczymy jaki ten zawodnik naprawde jest bo tam zmierzy się z najlepszymi z JWRC
wtedy możecie powiedzieć coś o jego umiejętnościach i szanach w JWRC :!:
raikkonen
N2

Postprzez Kisiel » niedziela, 7 sie 2005, 22:21

EEEE ale mi tu wogóle nie chodziło o rozpętanie jakiej kolwiek wojny. To były takie moje przemyślenia, oczywiście moga być trefne. A z tym juniorem to miej więcej chodziło mi o to że jeżeli by owe układziki, machlojki istniały to jakoś ten team widze pierwszy.
No i nie rzucajcie sie tak na mnie :)
zielony listek
Kisiel
A5

Postprzez devulatron » niedziela, 7 sie 2005, 22:48

Transformer napisał(a):
CIACH

Jeszcze jest kwestia techniczna umieszczenia 'pułapki' - cięcie to musi być przynajmniej lekki łuk, w okolicach większości łuków stoi zabezpieczenie, jeszcze gęściej kibice - przecież ktos by napewno zareagował na podejrzane czynności maskowania np dużego kamienia w trawie ... (szczególnie ze to trzeba zrobić szybko i po przejechaniu danej załogi zaraz usunąć dowód)

Z tego co mówił Bębenek w wywiadzie dla radia rajdowego na mecie os12 to "pułapka" była w dość odludnym miejscu. Daleko od najbliższego miejsca gdzie można dojechać do OS. Więc to raczej nie pseudokibice - oni są zbyt leniwi a tu trzeba było iść parę kilosów. Miejscowi raczej też odpadają, podłożyli by chyba przed przejazdem i "wpadły by pierwsze załogi". Wątpie by był to ktoś związany z rajdami. Może ktoś z prywatnymi porachunkami, albo jacyś ekolodzy ... w każdym razie ktoś potrafiący włożyć wiele wysiłku.
Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał.
devulatron
N2

Postprzez GrYzLy » niedziela, 7 sie 2005, 22:48

Ja tam mam inna wizje winnego, niz Junior, ale zachowam ja dla siebie... historia lubi sie powtarzac....
"Mam nadzieję, że ten francuski wynalazek wytrzyma." L.Kuzaj
GrYzLy
N3

Postprzez Cobra » niedziela, 7 sie 2005, 23:03

po co junior ma ciac opony bebna jak oni punktuja do n4 a junior do s1600 wiec w zaden sposob sobei nie szkodza a junior ma na tyle malo punktow do generalki rsmp ze musialby chyba pociac cala stawke w kilku rajdach zeby to cos dalo wiec twoja idea jest raczej nietrafiona
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP