Relacja 24 minuty W sumie taka lipna troche, mogliby zatrudnic ZdolnySlask do ujec no i komentarz nie ten co w dawnym Oesie, czyli slaby i na dodatek te yyy... Ale nie ma co narzekac, wazne ze byla !
http://www.bielawadrift.pl BielawaDriftTEAM "...jedna pasja, jeden team"
Dokładnie yyyy dowiedziałem się jeszcze yyy że Lubiak koło urwał. Ale można wybaczyć napewno zaczęli montować po rajdzie żeby dziś było. Ważne że przeznaczuli 24 minuty na rajdy :]
Nawet spoko ,ujdzie Moze gdyby bylo coś do porównania, jakas inna relacja w tv to bym ponarzekala Może ZdolnyŚląsk udostepni z Nikona swoją relacje,ktoś zna szczegóły na ten temat?
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
A wy tak nie narzekajcie na te relacje, bo producenci sie wkurzą i wogóle nie będa nic robili jak sie nie podoba. Rajdów za dużo w tv nie ma wiec trzeba sie cieszyć wszystkim i nie narzekać
No relacja nie była najlepsza ale do najgorszych jej zaliczyć nie można... Tak właściwie to ja lektora zabardzo nie słuchałem bo i tak wiedziałemco się na rajdzie działo No ale BYŁA i mam nadzieję, że jeszcze BĘDĄ...
przez gregrally » poniedziałek, 25 lip 2005, 22:26
relacja według mnie była całkiem dobra , mentaloność Polaków: jak jest dobrze to narzekają, jak jest zle to też narzekaja heh , cieszmy sie z tego co jest, WIELKIE DZIEKI dla TVP3 tak 3mać !!!