Banan napisał(a):PS. Fajnymi autami jezdzili Niemcy na zapoznaniu
Proszę o rozwinięcie tej myśli.

Moderator: SebaSTI
Banan napisał(a):PS. Fajnymi autami jezdzili Niemcy na zapoznaniu
Redbull napisał(a):Dzis na rekonesansie byłem swiadkiem niesportowego zachowania sie pewnych zawodników z czołówki,otóz na oesie Jodłownik-Dzikowiec,na nowym fragmencie tej trasy pewna załoga wycfaniła sie i zapoznawała sie z przynajmniej połową tego fragmentu napewno wiecej razy niz jest to dozwolone,otoż chłopaki znalezli sposob jak jechać ten fragment nie przekraczajac lini mety oesu,kto zna te trasy to bedzie wiedział co napsize,na oes wjezdza sie nawrotem kolo kosciola w dzikowcu i nastepnie za szczytem tego fragmentu oes odbija lewą 90,ale jak sie pojedzie prosto to wpadnie sie na trase dojazdową do oesu we Wlodowicach,i wlasnie CI zawodnicy wykumali ten motyw i cofajac sie dojazdówką wracali do tego kosciola,na moich oczach pewnien zawodnik takze z czuba,przejechał raz to miesce a nastepnie ku mojemu zdziwieniu pojawił sie jeszcze raz wjezdzjac na oes z boku i brawurowo zawracajac na ręcznym pare metrów przed nawrotem kolo koscioła zapewne po to by znowu go "potrenować",niezdradze jego nazwiska a ni innych bo poprostu nie mam dowodów na to ,bylem tam tylko ja i kolega,i widzielismy to.W moich oczach CI zawodnicy stracili bardzo duzo.WSTYDZCIE SIE PANOWIE!
PS. nie znam az tak regulaminu ale wydaje mi sie to nie dozwolone!
andy31 napisał(a): Oj byście sie zdziwili kto upala i jest bezczelny do granic możliwości.
Skończyłem tym ze nie zdradze kto to taki bo nie mam dowodów,a po za tym jak bym napisał o nim to jego kibice bym mnie "zjedli".Jak mi ktos nie wierzy to niech jedzie na ten nawrót i pare metrów przed nim sa napewno jeszcze slady "kosy" bo kawałek pobocza ładnie został wyrwany,zaraz za znakiem informującym o nierównej nawierzni na odcinku 2km.PawelRally napisał(a):Co za trud powiedzieć kogo się widziało? Bez jaj. Jak zaczynasz to kończ a nie kręcisz ... :/
PS. A Solek cial zakrety na zapoznaniu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości