Moderator: SebaSTI
KuziFanMyslenice napisał(a):heheja nie prowadzę
mój brat jechał , no ale ZOWA to naprawdę miejscami to masakra;) las , mokro a ten sypie ile się da
![]()
Adi też nieźle wymaitał , długo się męczyliśmy , żeby Go wyprzedzićale się udało
Pozdrawiam
!ADI! napisał(a):KuziFanMyslenice napisał(a):heheja nie prowadzę
mój brat jechał , no ale ZOWA to naprawdę miejscami to masakra;) las , mokro a ten sypie ile się da
![]()
Adi też nieźle wymaitał , długo się męczyliśmy , żeby Go wyprzedzićale się udało
Pozdrawiam
To chyba macie coś nie tak za autem., ja dzisiaj nie mogłem wyprzedzić malucha Kiłą. To auto chyba nie ma 120KM. A na rajdzie, to na prostych Panda odchodziła ode mnie jak chciała.
Co do bezpiecznej jazdy, to ZOWIE śpieszyło się tylko na początku. Potem mogę stwierdzić, że popisał się bardzo odpowiedzialnym stylem jazdy, ale wg mnie po jechał za głośno![]()
POZDRA dla karawany samochodów jadących razem na 1 OS
KuziFanMyslenice napisał(a):!ADI! napisał(a):KuziFanMyslenice napisał(a):heheja nie prowadzę
![]()
Pozdrawiam
To chyba macie coś nie tak za autem., ja dzisiaj nie mogłem wyprzedzić malucha Kiłą. To auto chyba nie ma 120KM. A na rajdzie, to na prostych Panda odchodziła ode mnie jak chciała.
Co do bezpiecznej jazdy, to ZOWIE śpieszyło się tylko na początku. Potem mogę stwierdzić, że popisał się bardzo odpowiedzialnym stylem jazdy, ale wg mnie po jechał za głośno![]()
POZDRA dla karawany samochodów jadących razem na 1 OS
w sumie jechaliscie i tak szybką Kiłą , ale też wąsko było miejscami i często coś jechało z naprzeciwka , hehe dużo aut jechałoFajnie się jedzie takim "stadem"
My nie mogliśmy poszaleć bo z nami jechała jeszce czarna Calibra:) z niezbyt sprawnymi hamulcami
Hehe jaki zbieg okoliczności w sumie mieliśmy jechać od Myślenić za Zową i Qbą , ale zrezygnowaliśmy z tego rozwiązania , a jednak się spotkaliśmy na dojazdówce:)
Pozdroo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości