Moderator: SebaSTI
speed555 napisał(a):A zaraz przed rozpoczeciem OS3 na tym slynnym zakrecie w Łapanowie, mieliśmy (media) ładna jazde z zabezpieczeniem, policja i grupką kibiców którym niby zasłanialiśmySzkoda słów
speed555 napisał(a):A zaraz przed rozpoczeciem OS3 na tym slynnym zakrecie w Łapanowie, mieliśmy (media) ładna jazde z zabezpieczeniem, policja i grupką kibiców którym niby zasłanialiśmySzkoda słów
bylo zupeleni niepotrzebnie w 3 dupy safety (glownie panowie strazacy) ktorzy juz 30 minut przed startem gonili wszystkich z drogi bo jak twierdzli to oni dostana ... nie my
ja jechalem 205 ta srebrna GTI z qbusiem.za nami jechal kolega qby przemek z jego bratem.a za nimi jechal Kia Adik z forum ze swoja ekipa no i czerwone audi i calibra:) mi sie z calego przejazdu na odcinki podobalo jak sie podpieliscie(audi) za mna i przejscie przez lasek:)ktory byl sliski i mokryKuziFanMyslenice napisał(a):Pozdro dla ekipy która jechała z / za Qbą i Zową, no i dla ekipy z Kia Sportage
hehe nieźle dopieprzaliście
( kumpel nie mógł wam dać rady ( czarna Calibra ) . Ja jechałem w czerwonym Audi Coupe
![]()
Hehe tak to można jechać na rajd;)
ja tez nie tamtejszy jestem i drogi tak zbyt nie znam.to jest 1.9 GTI 130KMKuziFanMyslenice napisał(a):nom zapierniczaliscie nieźle , wy drogi nie znaliśmy , więc neiszaleliśmy zbytnio , ale spoko sie jechało . Ile ta 205tka ma koni ? 150 ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości