(PPZM) Rajd Krakowski

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez !ADI! » sobota, 16 lip 2005, 22:49

Czy ktoś może z forumowiczów był na 8OS w koszulce "Kulig Forever". Na przeciwko był dom z takim stjuningowanym, czerwonym polonezem.
Prosze o odp Smile
A co do tej drogi "dojazdowej", to dobrze że Kiłą pojechałem. [taka srebrna Sportage SZY 77NS, jeżeli ktoś widział]
!ADI!
S1600

Postprzez lordpix » sobota, 16 lip 2005, 23:57

ja byłem na os 3 i 6. rajd bardzo fajny, ale jak zwykle zabezpieczenie było kiepskie. 30min przed startem dość daleko od osu jakis wąsaty policjant wydarł sie na mnie żeby iść za taśme. jak ruszył rajd oczywiście wszyscy juz mogli spacerować po trasie :?
dziwi mnie, że na tym zakręcie o którym była mowa ciągle lecą do rowu. nikt sie nie nauczył co było rok temu? dziwne...
jutro postaram sie dac fotki
gg: 3984793
https://picasaweb.google.com/lordpix moje zdjęcia
lordpix
N3

Postprzez speed555 » niedziela, 17 lip 2005, 02:47

A zaraz przed rozpoczeciem OS3 na tym slynnym zakrecie w Łapanowie, mieliśmy (media) ładna jazde z zabezpieczeniem, policja i grupką kibiców którym niby zasłanialiśmy :lol: Szkoda słów
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez LuiG » niedziela, 17 lip 2005, 09:43

speed555 napisał(a):A zaraz przed rozpoczeciem OS3 na tym slynnym zakrecie w Łapanowie, mieliśmy (media) ładna jazde z zabezpieczeniem, policja i grupką kibiców którym niby zasłanialiśmy :lol: Szkoda słów

trzeba było pujść troche dalej, też ciekawie i bez kłopotów 8)
LuiG
N3

Postprzez Ohlins » niedziela, 17 lip 2005, 10:50

speed555 napisał(a):A zaraz przed rozpoczeciem OS3 na tym slynnym zakrecie w Łapanowie, mieliśmy (media) ładna jazde z zabezpieczeniem, policja i grupką kibiców którym niby zasłanialiśmy :lol: Szkoda słów

no bym tam taki wkurwiajacy ciemnoskóry dziadek w kamizelce safety
Ohlins
A6

Postprzez MuchaFans » niedziela, 17 lip 2005, 11:03

Gratulacje dla Bzyka nie zle jechal po tak dlugiej przerwie! Jesli ma ktos fotki 106 maxi to wyslijcie na latamucha@wp.pl pozdrawiam i dziekuje!!! Bylo super!!!!!!!!
Rajdój z Nami Rajdowcami!!!!!!!!!!!
MuchaFans

Postprzez lordpix » niedziela, 17 lip 2005, 12:07

a to w was chcieli ciskać butelkami i kamieniami. polskie rajdy...
gg: 3984793
https://picasaweb.google.com/lordpix moje zdjęcia
lordpix
N3

Postprzez speed555 » niedziela, 17 lip 2005, 12:21

Dokładnie, a pózniej taki jak wytrzeźwieje to bedzie sobie chcial ogladnac relacje w TV albo na necie. A niby skad beda materiały na to jak nie wolno nigdzie stanać.
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez Cobra » niedziela, 17 lip 2005, 12:32

ja bylem na 1, 4, i 8 razem z TSRALLY, Kermonem i jego kumplem tam gdzie stalismy na 1 i 4 bylo zupeleni niepotrzebnie w 3 dupy safety (glownie panowie strazacy) ktorzy juz 30 minut przed startem gonili wszystkich z drogi bo jak twierdzli to oni dostana ... nie my :D. Na 8 tez byl bardzo zabawny prawie lysy kolo ktory wkolko darl morde na tym prawym ktory byl lewy jak to wszyscy ladnie pisza :D Generalnie troche nie trafilismy z dwoma pierwszymi miejscami a 3 przejazd tego kultowego miejsca tez nie dostarczyl zbyt wielu emocji wiec jak dla mnie bylo troche nudno

Pozdrowienia dla zalogi pewnej 106 ktora prawie nas zachaczyla wyprzedzajac na trzciego na dojazdowce jeszcze przed startem rajdu. Jak ja kocham takich odpowiedzialnych rajdowcow
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez qbus » niedziela, 17 lip 2005, 12:49

Wiadomo... byłem... żałuje że zrobili nam wolny przejazd 1 odcinka... bo miejscówka była przednia... Łotysz zwariował... nie wiem czy nie on robił największe show na rajdzie... a tak naprawde to przyjechał on tylko do Polski po to Clio... dobrze że Tomek z Kubą go namówili na start.

Szkoda Kazia... cóż... to już jest chyba jakieś fatum... Wojtek pozytywnie... wstydu nie przyniósł... myśle że wynik jest dobry... tymbardziej że silnik który siedział w aucie... był naprawde słaby.

p.s. byłbym zapomniał... Kacper Puszkiel w Starym Rybiu przeskoczył droge... to też był wyczyn nieziemski... pozdro.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez michal_ag » niedziela, 17 lip 2005, 13:30

bylo zupeleni niepotrzebnie w 3 dupy safety (glownie panowie strazacy) ktorzy juz 30 minut przed startem gonili wszystkich z drogi bo jak twierdzli to oni dostana ... nie my :D

Byles na Pokalu? Tam nie mozna przejsc na druga strone drogi juz 1 godzine przed startem, a po wychyleniu sie za tasme pan z safety juz wzywal policje... Poza tym faktem jest ze opieprz dostana organizatorzy za zle zabezpieczenia a nie Ty jako kibic... Tak jest wszedzie...

Co do samego rajdu to po raz kolejny okazalo sie ze to bardzo trudny rajd. Pierwszy przejazd trzeciego odcinka, na slynnym juz zakrecie, to praktycznie same dzwony, ratowania i rowy. Jedynie Kuchar i Kalicki dobrze sie z tego wybronili. Zakret praktycznie pod wzgledem trudnosci byl jeszcze trudniejszy od zeszlorocznego... Tutaj trzeba bylo wypuscic, isc po zewnetrznej pierwszym lukiem zeby sie wmontowac w zakret. Jak dla mnie to troche za duzo tych wszystkich ratowan i "sepow glodnych wypadku" czyli calego tlumu ktory tam przyjechal tylko po to zeby zobaczyc jak auta wypadaja... Bylem tez na 1 i 4 oesie na wybiciu, tam bylo bardzo ciekawie. Widac bylo kto idzie ogniem a kto odpuszcza... widzialem praktycznie jeden row Mirka Wlodarczyka i obrocenie sie Kuca, ale oceniam to wyzej jak zakret w Lapanowie. Ostatni oes tez spedzilem na slynnym zakrecie w Lapanowie, tylko dlatego ze meta byla 20 minut po starcie do oesu i bylo blisko. Doczekalismy do Łukasza Siekierki, ktory poszedl dla nas pieknym bokiem, a nastepnie udalismy sie na mete, gdzie (chociaz tam) nie bylo takich tlumow :) Rajd ogolnie bardzo udany. Pogoda zmienna, deszcz, deszczyk, slonce... Co do zabezpieczenia to nie mam uwag bo to czepianie sie to ich "robota"... Odcinki bardzo trudne, slowa uznania dla debiutanta Pana Kokoszki w P205 GTI za to ze na takim rajdzie poradzil sobie i dotarl do mety ze swietnym wynikiem...
michal_ag

Postprzez Zajcev » niedziela, 17 lip 2005, 13:47

Pozdro dla ekipy która jechała z / za Qbą i Zową :) , no i dla ekipy z Kia Sportage :) hehe nieźle dopieprzaliście ;) ( kumpel nie mógł wam dać rady ( czarna Calibra ) . Ja jechałem w czerwonym Audi Coupe :)
Hehe tak to można jechać na rajd;)
Zajcev
N4

Postprzez ZOWA » niedziela, 17 lip 2005, 14:21

KuziFanMyslenice napisał(a):Pozdro dla ekipy która jechała z / za Qbą i Zową :) , no i dla ekipy z Kia Sportage :) hehe nieźle dopieprzaliście ;) ( kumpel nie mógł wam dać rady ( czarna Calibra ) . Ja jechałem w czerwonym Audi Coupe :)
Hehe tak to można jechać na rajd;)
ja jechalem 205 ta srebrna GTI z qbusiem.za nami jechal kolega qby przemek z jego bratem.a za nimi jechal Kia Adik z forum ze swoja ekipa no i czerwone audi i calibra:) mi sie z calego przejazdu na odcinki podobalo jak sie podpieliscie(audi) za mna i przejscie przez lasek:)ktory byl sliski i mokry :) pelna kiepa:) z hopa na ktorej skakalismy z kuba
ZOWA
A6

Postprzez Zajcev » niedziela, 17 lip 2005, 14:50

nom zapierniczaliscie nieźle , wy drogi nie znaliśmy , więc neiszaleliśmy zbytnio , ale spoko sie jechało . Ile ta 205tka ma koni ? 150 ?
Zajcev
N4

Postprzez ZOWA » niedziela, 17 lip 2005, 15:16

KuziFanMyslenice napisał(a):nom zapierniczaliscie nieźle , wy drogi nie znaliśmy , więc neiszaleliśmy zbytnio , ale spoko sie jechało . Ile ta 205tka ma koni ? 150 ?
ja tez nie tamtejszy jestem i drogi tak zbyt nie znam.to jest 1.9 GTI 130KM
ZOWA
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Archiwum