Co będzie jeździć w 2003r.???

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Tomisny » wtorek, 11 mar 2003, 15:33

A ja wcale nie jestem tego taki pewien...

Jezeli Czopik bedzie tylko mial porownywalny woz... to mysle ze sprawi wam wszystkim niespodzianke i potnie sie z Holkiem... Jak dla mnie to nawet go objedzie, ale zobaczymy... Bedzie ciekawie :D
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez thompson40 » wtorek, 11 mar 2003, 15:58

być może. na pewno nie na pierwszym rajdzie, przecież Tomek Czopik ma niewielkie doświadczenie w jeździe samochodem WRC i troszke potrwa zanim się wjeździ. może być ciekawie.
pzdr
thompson40
N3

Postprzez golden » wtorek, 11 mar 2003, 16:24

panowie narazie trwaja rozmowy z... :lol: ----wiecej informacji w krotce --- nie zpeszac bo nic nie wyjdzie :?
golden
A6

Postprzez Gustave » wtorek, 11 mar 2003, 17:03

A JA WIEM! A JA WIEM! trwaja rozmowy z....... SPONSORAMI :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink:
..:: CDAction: Speed-Zone- RallyCorner ::..
zawód: kochanie rajdów
Gustave
N1

Postprzez rav » wtorek, 11 mar 2003, 22:40

Tomisny napisał(a):A ja wcale nie jestem tego taki pewien...

Jezeli Czopik bedzie tylko mial porownywalny woz... to mysle ze sprawi wam wszystkim niespodzianke i potnie sie z Holkiem... Jak dla mnie to nawet go objedzie, ale zobaczymy... Bedzie ciekawie :D

Tylko na 90% Czopik będzie miał słabszy wóz od Hołka. Czopik startował WRC raz, a Hołek był mistrzem Europy. Jest dysproporcja w argumentach do przekonania sponsorów. Nawet jeśli będą to w obu przypadkach Corolle to można się spodziewać że Hołek będzie jeździł tą lepszą z lepszym serwisem.
rav
A6

Postprzez Wilu » wtorek, 11 mar 2003, 22:45

Czopik szybszy od Hołka, to ci dopiero Tomisny zarcikiem mnie uradowałeś. :D :D :D dawno mnie nikt tak nie rozbawił. ale spoko kibicuj, tylko w przypadku jak by jeździł WRC od Steca, bo sami wiecie jak to wtedy jest :D :D :D
Wilu
N4

Postprzez Tomisny » piątek, 14 mar 2003, 16:06

Jeszcze sie okaze ze Holek bedzie jezdzil Cordoba...
A co do Czopika to podtrzymuje opinie...i to nie zart.
Dajmy mu sie faktycznie najpierw wiezdzic w WRC a potem bedzie lal Holka jak sie patrzy :wink:

Mam nadzieje, ze mnie nikt tu o herezje nie posadzi... :lol:
Tomisny
Tomisny
N3

Postprzez Rafał » piątek, 14 mar 2003, 16:22

To chyba Czopik dużo będzie musiał jeździć żeby wygrywać z Hołkiem(oczywiście życzę Czopasowi jak najlepiej). Nie zapominajmy jednak że jest różnica w startach WRC-ówką przez kilka sezonów a jednym startem. A zresztą, pożyjemy-zobaczymy!
Rafał
N2

Postprzez LIPciu » sobota, 15 mar 2003, 17:38

z tego co mi się udało dowiedzieć to wcale nie jest pewne że junior cały sezon w polsce będzie jezdził corsą. całe przygotowania michała polegają na tym żeby jak najszybciej jeżdził najlepszymi wózkami na świecie więc wcale się nie zdziwie jak michał po dwóch pierwszych eliminacjach "porzuci" :) corse i wsiądzie do subaru!! (tego z barbórki)
zobaczycie że on jeszcze w tym sezonie namiesz i to grubo na polskiej scenie!!!
pozdrawiam
LIPciu
A5

Postprzez Rafał » niedziela, 16 mar 2003, 15:08

Wie ktoś czy Adamus wsiądzie w 206 s1600?

Co do Juniora to niech miesza. Już jeden Junior namieszał. W co nie wsiądzie to ma tytuł. Wiecie o kogo chodzi :wink:
Rafał
N2

Postprzez rav » niedziela, 16 mar 2003, 17:46

To czy Adamus wsiądzie w 206 S1600 zależy od dyrekcji zespołu Peugeot. Zastanawiają się też nad Nowosiadłym, ale na razie większe szanse ma Adamus.
Po drugie to wiadomo o kogo chodzi.
rav
A6

Postprzez Gustave » niedziela, 16 mar 2003, 18:55

Piotrkowi Adamusowi w Peugeot Sport Polska postawil takie warunki ze podziekowal im i w tej chwili w gre wchodzi dalej puchar (auto stoi w garazu) lub mala szansa na lancera, ale to wszystko bardzo nieoficjalnie :roll: . Pozatym PSP daje fatalne warunki starym zawodnikom PP w porownaniu do nowych :x . TOTAL zazyczyl sobie bardzo duzo powierzchni na aucie, cala maska, zderzak, progi, duze problemy sa z oponami, ogolnie to jest bardzo przerabane :cry: , poki co to tylko Pelikan podpisal sie ze jedzie sezon, ale tak ogolnie to bedzie tyle pucharowek co rok temu bo 6 nowych, ale czesc idzie do PZM a ktos tam przerabia na KITa itd. Aha, beda dozbrojone klatki w PP. Ogolnie PSP strasznie leci w...... ale grunt ze klima w PP jest fantastyczna :D
Ostatnio edytowano niedziela, 16 mar 2003, 19:10 przez Gustave, łącznie edytowano 2 razy
Gustave
N1

Postprzez Gustave » niedziela, 16 mar 2003, 19:07

Rafal Janczak, wicemistrz A0 w PPZM 2002 przesiada sie do Peugeota 106 N2 i jedzie cale MP.
Gustave
N1

Postprzez Rafał » niedziela, 16 mar 2003, 19:29

No to szkoda Adamusa. Coś mi się wydaje, że dalej w s1600 będą jeździły tylko Corsy. Każdy ma ambitne plany, a jak przyjdzie co do czego to legną one w gruzach. Wszystko przez głupią kasę. Jeszcze się okaże, że będzie to ostatni rok PP206. Mam nadzieję, że tak nie będzie
Rafał
N2

Postprzez Gustave » niedziela, 16 mar 2003, 19:38

Poki co to nie masz postaw do tego aby sie martwic o przyszlosc PP. Zainteresowanie pucharem wykazalo ponad 30 zadownikow, tylko narazie jest jeszcze zbyt duzo durnych przepisow, przedewszystkim bardzo drogie OBOWIAZKOWE przeglady u Peugeota w Warszawie co wiaze sie z kupowaniem u nich czesci. Narazie przeciez prawie nikt nie ma zagwarantowanej kasy na sezon, czyli nie podpisal wexla (na 15 tys) ze jedzie na 100% przynjamniej 6 el. co wiaze sie z tym ze nie moze kupowac czesci po promocyjnej cenie dla zawodnikow PP i musi placic 25% wiecej, a jak sie ktos zacznie burzyc to dostaje odpowiedz ze nikt mu nie kaze jezdzic a na jego miejsce jest kilku innych. I tak dalej i tak dalej....
Gustave
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP