Bocian napisał(a):Jak oni to wysylaja ze ja nie dostalem gazetek
no niestety tak to jest,ostatnio dostalam tez samą kartke od Hołka,a z dwie strony wcześniej ktoś dostał taką samą kartke i naklejke

los szczęścia

Moderator: SebaSTI
Bocian napisał(a):Jak oni to wysylaja ze ja nie dostalem gazetek
Bocian napisał(a):Sorki- 4 dostalem ( 3 kierowcow, 1 bolid ). A te autografy wygladaja na druk
speed-x napisał(a):Bocian napisał(a):Jak oni to wysylaja ze ja nie dostalem gazetek
no niestety tak to jest,ostatnio dostalam tez samą kartke od Hołka,a z dwie strony wcześniej ktoś dostał taką samą kartke i naklejke
los szczęściatak samo jak jedna osoba dostaje od Skody gadżety a inna nie hehe
KuziFanMyslenice napisał(a):Bocian napisał(a):Sorki- 4 dostalem ( 3 kierowcow, 1 bolid ). A te autografy wygladaja na druk
No niewiem , chyba , że masz co innego , ja mam autograf ( pisze jak sięczyta bo kurde nie mam przy sobie i nie wiem dokladnie jak sie pisze )
"Alonso" i "Fisichella" i na nich są autografy i według mnie na 99% nie są drukowane , dlaczego jestem tego pewny ? Podpisałem markerem inne zdjęcie co miałem stare i jest taki sam odcien , tak samo błyszczy się napis jak na kartkach co dostałem z Renault .
jack_wrc napisał(a):Dobrze, że wogóle wysyłają.
Bocian napisał(a):To widocznie co innego, bo ja mam te kartki tylko z nadrukiem od bialej strony. Na tej gdzie jest zdjecie nic.
A kartke od Holka tez dostalem bez naklejki
Natomiast wczoraj w mojej skrzynce pojawiła się paczka od Frycza Wink Maila mu wysłałem pare miesięcy temu a teraz coś przyszlo Wink Piękna koszulka (szkoda ze eMka Sad , ale bedzie na scianie wisiec Wink ) oraz pocztowka z autografem Wink
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości