Myślisz, że to nic nie wnosi do tematu ? Mi się wydaje, że tak bo można ocenić kto jest prawdziwym kibicem kochającym rajdy i samochody.
Moderator: SebaSTI
P.I.M.P. napisał(a):Nie mam nic do Ryska. Bo wszyskie Ryski to fajne chlopaki. Ale....
Gdyby On chociaz staral sie walczyc z czasem.
Dla mnie to moglby wrzucic jakas skrzynie basowa do tej fury i puscic jakas dobra czarna muze. Bejsboloowa na glowe i do przodu. Byloby jeszcze wieksze SHOW. Jak dla mnie to robi z siebie blazna.
KuziFanMyslenice napisał(a):P.I.M.P. napisał(a):Nie mam nic do Ryska. Bo wszyskie Ryski to fajne chlopaki. Ale....
Gdyby On chociaz staral sie walczyc z czasem.
Dla mnie to moglby wrzucic jakas skrzynie basowa do tej fury i puscic jakas dobra czarna muze. Bejsboloowa na glowe i do przodu. Byloby jeszcze wieksze SHOW. Jak dla mnie to robi z siebie blazna.
Robi z siebie błazna dlatego , że chce jeździć ? Dlatego , że jedzie Tavrią ? Pan Ryszard tą Tavrią wykręca takie czasy jakie są możliwe według mnie , inna Tavria by się rozleciała na takich OS .
Błazna to robią z siebie te osoby który naśmiewają się z Pana Ryśka ....
Robi z siebie błazna dlatego , że chce jeździć ? Dlatego , że jedzie Tavrią ? Pan Ryszard tą Tavrią wykręca takie czasy jakie są możliwe według mnie , inna Tavria by się rozleciała na takich OS .
Błazna to robią z siebie te osoby który naśmiewają się z Pana Ryśka ....
To moze ten kto jest słaby niech wogole nie jezdzi i co Ty na to ??
Co z tego ze nieraz szybciej bym przejechał odcinek rowerem niż on samochodem. Widocznie dla niego to jest wlasnie zabawa i dlaczego mamy mu to odbierać.
Dla mnie może sobie jezdzić no ale przydało by sie żeby robił to szybciej albo chociaz robił jakieś show Smile
karcin napisał(a):Ale jezdzi i to sie liczy. Co z tego ze nieraz szybciej bym przejechał odcinek rowerem niż on samochodem. Widocznie dla niego to jest wlasnie zabawa i dlaczego mamy mu to odbierać. Może nie umie szybciej jezdzić i jezdzi tak jak potrafi. Wiem ze to jest nie raz wkurzające bo trzeba tyle czasu czekać na koniec odcinka no ale co na to poradzić. Dla mnie może sobie jezdzić no ale przydało by sie żeby robił to szybciej albo chociaz robił jakieś show
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości