Opowieści rajdowe

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 28 cze 2005, 12:42

nie wiem co to była za wioska (nie znam kompletnie tamtych terenów), ale płakalismy ze smiechu przez cały rajd :D :D :D
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez WAPNO » wtorek, 28 cze 2005, 13:02

Bo my rok temu wjechaliśmy do jakiejś wioski jedziemy na jeden koniec... polna droga, jedziemy z innej strony... polna droga :D i tak do roznych miejsc więc wracamy. Spotkalismy trochę dalej jakiegoś gościa to się pytamy "Panie jak tu dojechać do miejscowośći XXX(nie pamietam jakiej) bo wjechaliśmy do Jeszkotle, a z tamtąd tylko się da wyjechać". A on: "Do Jeszkotle? Panie przecież to koniec świata" :lol:
WAPNO
A6

Postprzez enka » wtorek, 28 cze 2005, 14:00

Hehe my w tym roku na Polskim błądzilismy chyba z godzine. Raz wjechalismy chlopu do zagrody, pozniej na pole a w koncu do lasu, gdzie nagle droga sie urwala i nie bylo jak zakrecic :D
enka
A5

Postprzez Lincoln_ » wtorek, 28 cze 2005, 14:33

WAPNO napisał(a):Co to była za wioska? Ja stawiam 99%, że Jeszkotle :lol:

Wapno, tego sie nie zapomina. Tez stawiam na Jeszkotle:>
Z rajdowym pozdrowieniem Lincoln
www.rajdowy.info | gg#1135336
Obrazek
Lincoln_

Postprzez KMart » wtorek, 28 cze 2005, 16:32

Ja dzisiaj z wujkiem po obejrzeniu paru filmików rajdowych :wink: (m.in. produkcji Cogonieznajom) pojechaliśmy do Castoramy po piłę do drewna a jak to już bywa w sklepach z dużymi wózkmi zaczeliśmy "upalać". Jeździliśmy tak z 15 min. i mieliśmy pojechać po piłę aż tu nagle głos zapewne jakiejś blondi która siedzi i pieprzzy coś przez megafon "Panowie na wózkach proszeni są o nie jeżdżenie w dziale sanitaria oraz w dziale z lampami, dziękuje" ale mieliśmy ubaw :D :D :D
Przy kasie kasierka się z nas nabijała... Aż siędziwię żę ochrona siętylko przyglądała... :D :D :D
KMart
A5

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 28 cze 2005, 20:08

rally.....Kamil napisał(a):Ja dzisiaj z wujkiem po obejrzeniu paru filmików rajdowych :wink: (m.in. produkcji Cogonieznajom) pojechaliśmy do Castoramy po piłę do drewna a jak to już bywa w sklepach z dużymi wózkmi zaczeliśmy "upalać" :D

kurde może Jackass oglądaliście a nie mój film :?: :D :D :D Polewa (z dopiskiem "nie próbujcie tego w domu") :twisted:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez KMart » wtorek, 28 cze 2005, 21:31

Hi hi :D :D :D
Dobra narazie mnie nie będzie :( ale później przeczytam wszystkie posty
KMart
A5

Postprzez Gucio » niedziela, 7 sie 2005, 10:49

Może i rajdową opowieścią to to nie będzie, ale....
Będąc w trasie(w pracy)wywiało mnie, aż do Bystrzycy Kłodzkiej, a z tamtąd miałem jechać do Stronia śląskiego i tu miła niespodzianka...przeciąłem droge do Boboszowa i zbliżam się do drogowskazu, a na nim docelowe....stronie śląskie i ...SIENNA 8) :shock: od razu rogal na twarzy i wpadam w pierwszą wioske Idzików :shock: tutaj też chyba kiedys były jakieś oesy, bo droga połatana dziórkawa i do tego pocięte zakręty...przejeżdżam spory kawał wioski i pod koniec dwa albo trzy mostki normalnie towar to latał na busie :wink: wjazd do siennej troszke lasu i wypad z lasu prosto na dół i te pikne haki niektóre osłonięte barierkami niektóre nie :shock: na jednym w lewo w dół było widoczne chamowanie i ktoś pojechał prosto, bo pole zryte wnioskując po chamowaniach i świeżych cięciach musiało tam się coś niedawno odbywać :D Te spadania w dół sa poprostu piękne, a na dochamowanich w moim aucie biły cały czas ABS'y :wink: kilka ostych ostatni lewy i spadanie w dół do wioski... :roll: dobrze, że nikogo na drodze nie było :P
Jakby ktoś posiadał jakieś info na temat imprez odbywających się tam w najbliższym czasie to był bym dźwięczny, tylko szkoda, że często w górę jadą, a nie w dół, ale to chyba bezpieczniejsze rozwiązanie... :arrow:
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Superleggera » niedziela, 7 sie 2005, 12:16

to co tam sie moglo dziac?? :shock: Mieszkam ok 13km od Sienniej i mam tam znajomego ktory zawsze mnie informuje jak sie cos dzieje m.in spal u niego Leszek Kuzaj jak byl na testach :lol: To jak cos jest to wiem.Moze jakis amator probowal poszalec :wink:
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez Gucio » niedziela, 7 sie 2005, 12:28

Nie wiem kuzi, może te slady są bardzo trwałe, ale mi to wygladało na świeżonke, ale nie upieram sie, że tam coś się działo, bo pewien nie jestem...podrzucisz jakies info jak cos sie będzie działo tam na dniach?
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Superleggera » niedziela, 7 sie 2005, 12:56

jak sie cos bedzie dzialo to dam znac!Ale teraz raczej nic nie bedzie.Bo GSMP juz byly dawno, testy przed Elmotem tez byly, chyba ze beda jakies treningi tak o pojezdzic ale watpie.Moze po zakonczeniu sezonu ktos przyjedzie posmigac troszke jak mu bedzie brakowalo rajdow :wink: Ale jak cos bedzie to dam znac!
SZYMON OGNIA!!!
Obrazek Zapraszam na swój fanpage: https://www.facebook.com/pages/SnopkowskiArt/190517284345841
Superleggera
A5

Postprzez TSRALLY » wtorek, 9 sie 2005, 12:41

Oglądam sobie własnie fotki Dominika Kalamusa z Rzeszowskiego obok mnie siedzi bracik(użytkownik Cobra), podziwiam fotkę nr.1 z lecącym Pelikanem i mowię "ale ten gość ma talent" (o Kalamusie) a COBRA: gdyby tylko tyle nie dzwonil :lol: :lol:
Ja:Ile kosztuje u Ciebie wypożyczenie Lancera za kilometr??
Janusz Kulig:Przyjedź do Krakowa, na pewno się dogadamy

Tych słów nie zapomnę do końca życia, Janusza także
TSRALLY
N3

Postprzez Banan » wtorek, 9 sie 2005, 12:43

Tez bym pomyslal, ze chodzi o Pelikana.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Andrzej » wtorek, 30 sie 2005, 13:37

To byla chyba Wisla,nie pamietam ktory rok.Po przejezdzie kilku czolowych kierowcow mozna bylo uslyszec syreny alarmow samochodow zaparkowanych na drodze dojazdowej do odcinka i na okolicznych polanach.Kibice z gromadzeni przy oesie zaczeli sie glosno smiac (w tym i moj ojciec) ,ze ,,WRC sa tak glosne ze az sie syreny powlaczaly''.Po zakonczeniu oesu udalismy sie w strone samochodu.Gdy minelismy tlum kibicow zobaczylismy z ojcem i z bratem kaprawy widok : niemal wszystkie samochody kibicow byly uszkodzone (wybite szyby) i pozbawione radia.Policja miala sporo roboty,a moj ojciec uznal ze WRC jednak nie sa tak glosne........
Andrzej
A6

Postprzez Albert(Zambrów) » wtorek, 30 sie 2005, 17:40

Sytuacja ta miała miejsce w okolicy miejscowości Zbiczno, położonej niedaleko Brodnicy. Przy okazji 8 rajdu brodnickiego, w czwartek przed rajdem, postanowilismy z bratem troche potrenować. Jako że nie znaliśmy terenu, pojehcalismy ze znajomym, również zawodnik. Jedziemy po lasach, super krete szutrówki, równe jak stół, nagle naszym oczym okazuje sie duza cieżarówka z napisem "Lotos rally team"(czy jakos tak). Pojechalismy dalej i zobaczylismy co sie działi,. Karnabal sobie lancera testował :D Ale nie ogladalismy, tylko pojchalismy dalej sami potrwnować. Co w sumie ciekawe, wyzej wymienionemu znajomemu, potrzebny był klucz zeby odkrecic kola ze szpilek. I podskoczyli sobie brat i on do karnabal, pozyczyli :D
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne