3 el. WSMP - 3-4.06 Kielce

Co słychać w wyścigach: płaskich i górskich...

Moderator: SebaSTI

Postprzez Berni » wtorek, 7 cze 2005, 19:25

ja mam splanowana 2mm glowice walek A grupowy kanaly polerowane i lekkie kolo zamachowe w Nce i jakos sprzet mi nie chodzi:( widac bylo na wyscigu...

widocznie musze jeszcze unichipa wlozyc i podowojna przepustnice...

a tak powaznie... komisja sprawdzala nic nie znalezli a wiec albo sprzety sa czyste albo maja dobrze ukryte przerobki i gratulacje wykonowacy
"Zycie jest walka":)
Berni
N1

Postprzez Conic » wtorek, 7 cze 2005, 22:07

Cos mi sie wydaje Cotic że masz racje lepiej sobie wśiąsc w jakiegos mega A-grupowego seja na kłowej skrzynce i sobie na slickach polatać a nie meczyc sie w tej pseudo ence i walczyc z dębicą hehhheh
Conic
N1

Postprzez Conic » wtorek, 7 cze 2005, 22:12

BERNI tak apropos komisji to lepiej sie nie wypowiadajmy na tym forum cooo ;] patrz pierwsza elimincja na forum :lol:
Conic
N1

Postprzez Berni » wtorek, 7 cze 2005, 22:33

to jzu inna kwestia;)
"Zycie jest walka":)
Berni
N1

Postprzez mm » środa, 8 cze 2005, 00:16

hahahaha, ale dyskutujecie...
moze chcecie pare porad regulaminowych:)
zawsze sluze, hihihihi;)

a swoja droga czyzby wystawanie tlokow z bloku nie bylo elementem OFICJALNEGO badania pierwszych 5 zawodnikow po wyscigu w eNkach?
Czy Komisja skupila sie TYLKO na walkach i glowicach?

bo rozne plotki chodza na temat tych tlokow......

wiec nie piszcie o ukladach warszawki z komisja... swoja droga tam chyba nie ma nikogo z Warszawy...

ja w gole nigdy nie rozumialem tych tekstow odnosnie "Warszawki" - czy to zazdrosc? nie rozumiem, ale dla mnie nie jest to istotne...

aaa Tobi, chyba Ci nie gratulowalem - no to gratuluje!! to przez to zamieszanie przed dsmp... no i dsmp gratuluje! Ty bedziesz jechal w Brnie z Karniakiem?
Mop - a moze Ty sie za bardzo pocisz przez wlosy? Pot Ci splywa do oczu i dlatego tak sie nawalasz na torze;) mam nozyczki...
Conic - dobry pomysl z jazda w Agrupie, dawaj do A, zawsze bedzie wiecej aut!
Berni - tak powaznie to doprez troche sprzeta 2mm to za malo - bedzie szybciej:)))))))))))

pozdrawiam
mm
mm
N3

Postprzez Karniak » środa, 8 cze 2005, 09:07

"aaa Tobi, chyba Ci nie gratulowalem - no to gratuluje!! to przez to zamieszanie przed dsmp... no i dsmp gratuluje! Ty bedziesz jechal w Brnie z Karniakiem?"

mm jedziemy razem z Tobiatym w dsmp w Brnie, bedziemy jechac innym autem, chyba do konca sezonu moje auto juz nie wyjedzie na tor, ze wzgledu na "bardzo latwe prowadzenie". fajnie ze sa koledzy ktorzy w razie potrzeby pomoga, wynajma swoja bude i przeloza wszystkie potrzebne graty, dzieki Bakalar. Z tego co sie orietuje to w klasie do 1150 pojada 4 auta:
mm/skitom, bany/zwir, swiatek no i my.

Bedzie napewno ciekawie

pzdr
Karniak
Karniak
N2

Postprzez kaś » środa, 8 cze 2005, 17:11

mop napisał(a):nie chce nic mowic, ale:

1. na poprzednim kolko gregor zlozyl mi lusterko spychajac mnie na trawe
2. gdyby to byla moja wina, to gregor chyba by nie dostal ostrzezenia od sedziow?
3. jadac z przodu wg regulaminu mam prawo wyboru swojego toru jazdy
4. juz nie mowiac o niepisanej zasadzie ze jak ktos jest ewidentnie szybszy to mu sie ustepuje (przynajmniej my tak mamy, zeby nie bylo wlasnie takich ch** akcji na torze)

ad. 1 odpowiedz juz uzyskales
ad. 2 jak wyzej
ad. 3 owszem ale skoro byles szybszy to igorowi trudno byloby wyprzedzic cie po zewnetrznej, mysle ze wielu kartingowcow moglo by mi przyznac racje i nie tylko ponadto trzeba myslec rowniez o nastepnym zakrecie...
ad. 4 jak chcial ci ustapic bylo juz za pozno i wtedy tylem zachaczyles go i sam sie w bande wbiles

po 1 rundzie rowniez kilku zawodnikow podeszlo do igora i pogratulowalo mu czystej walki

zawsze gdzie jest jakas rozpierudacha na torze pojawia sie twoja osoba

tak jak igora broni opjciec tak ciebie strauch a forum ma poniewaz ma kibicow i duzo znajomych ponadto uwazam ze powinienes sluchac rad i opinii bardziej doswiadczonych od siebie kierowcow
kaś

Postprzez S-LOGISTICS » sobota, 11 cze 2005, 15:24

Nie wiem jak to skomentować. Myśle, że zostawie to no comment.

Po 1 rundzie również kilku zawodników podeszło do mopa i pogratulowało mu czystej walki

A'propos "rozpieruchy" to raczej pusty slogan. Na Poznaniu przy walce najbardziej przewijała sie postać Igora.

Ok, ja bronie mopa, ale używam siły argumentu a nie argumentu siły. Nikomu poza tym nie groże, że go zabije.
Ze słuchaniem bardziej doświadczonych zawodników...czyli kogo?? Po treningach czesto trwaja rozmowy z Tobim, Ski i MM. Oni nie sa wystarczajaco doświadczeni? Tylko to nie jest pouczanie. Raczej pytanie jakie ma predkośc na poszczególnych zakretach, jakimi biegami "idzie" itp.

Poza tym, to Mop w zeszłym roku jeździł wyścigi płaskie i 2 góry. Wszystko co sie dało. DSMP i sprinty. W takim wypadku w ściganiu sie SC na torach wyścigowych wieksze doświadczenie ma Mop.

Kaśka, nie chce sie z Toba kłocić, bo Cie lubie i nic do Ciebie nie mam.
S-LOGISTICS
N1

Postprzez Mac1602 » niedziela, 12 cze 2005, 16:48

Robecki napisał(a):Co do TT-ki to mam wszystko nagrane tyle że nie na swojej kamerze i nie wiem kiedy będę miał ten materiał. Ale jak będzie możliwość to gdzieś wrzucę w net. :)

trafiłem na taki filmik: http://www.moc.com.pl/saleen.wmv
3.5 minuty palącej się audicy...
http://grupab.vdclan.com - Rajdowa Grupa B

Szukasz wyścigów F1 na CD/DVD?
Mac1602
N2

Postprzez marecki » niedziela, 12 cze 2005, 23:01

:shock:, ale bezradność strażaków. Jak to jest bo w pewnym momencie auto się pali i nikt go nie gasi.
marecki
N3

Postprzez nick555 » poniedziałek, 13 cze 2005, 08:21

nie ma czym to nikt nie gasi....
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez m_sport » poniedziałek, 13 cze 2005, 22:08

Jak już w temacie pojawiły się filmy, to tutaj jest kawałek onboardu z wypadkiem (sej kontra tiger) z pierwszego kółka przerwanego wyścigu N/A1150.

http://pol-car.pl/foty/media/filmy/WSMP ... 6.2005.mpg

Szkoda tylko, że taka słaba jakość.
m_sport
N1

Postprzez mop » poniedziałek, 13 cze 2005, 23:38

juz myslalem ze z moja czolowka z tigerem :D
mop
A5

Postprzez mop » wtorek, 14 cze 2005, 01:22

oo, obejzalem i jestem pod wrazeniem. przydatny taki filmik, juz wiem gdzie robie 2 bledy :)) heh, jest tego moze wiecej?
np szurgota :)
mop
A5

Postprzez m_sport » wtorek, 14 cze 2005, 10:51

MOP, to w których miejscach robisz te błędy :) ???
m_sport
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wyścigi