Od zawsze cholernie mi sie podobaly kierownice momo, sa swietnie wyprofilowane pod rece, trojramienne modele maja dobrze rozlozone ramiona, dorwalem zdjecie mojego ulubione modelu, tylko wreszcie chcialem sie dowiedziec, JAKI TO MODEL ??? \/ \/ \/
mamy taki sam gust ! ta wyglda najbardziej Profesjonalnie ! a nie jakies wygldajce jak jakies karuzele oklejone kolorowymy wstazeczkami .
ile taka kosztuje?
wydaje mi się że corsica nie będzie do wszystkich aut wymażenie pasować... jej piekne 9 centymetrowe odsadzenie daje dużo plus naba i masz kierownice bardzo blisko. Ale na dłuższą mete nie wszyscy maja dwa metry i odsunięty fotel na maksa do tyłu wiec zgadzam się z wami jest wymażona... i nawet moge ja taniej kupic tylko czy aby napewno bedzie ok????
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
wszystko zalezy od preferencji kierowcy. Ja np. lubie miec kierownice blisko siebie, wiec dla mnie Corsica jest ideałem. Pozatym fotel zawsze mam pochylony do tyłu, słyszalem określenie "na misia" Uwazam ze wybór kierownicy i jej ustawienia zalezy od preferancji kierocy, a mi sie np podoba Corsicsa, bo lubier blisko iedziec fakery