TopRally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Cogonieznajom » sobota, 4 cze 2005, 00:08

sumo napisał(a):poczytajcie sobie zasady w toprally. faq itp
Forum tamtejsze rowniez.

dziękuje za odpowiedzi na zadane pytania :? Zasad jest bardzo dużo a mnie nurtują konkretne kwestie których nie mogę tam wypatrzyć-poza tym Sumo dzięki za potraktowanie mnie jak lesera (a nie jak początkującego) :oops:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez skateman » sobota, 4 cze 2005, 20:03

Cogonieznajom napisał(a):No i chyba strzeliłem największa gafe bo chciałem pozbyć się tych "mało popularnych" ancymonów z teamu i...zwolniłem Ich. A teraz nie moge kupić (złowić) pilota:/ i nie mam załogi :?

Ale nie mozesz złowić bo nie masz kasy czy jak?? Myśle, że najlepiej będzie zatrudnic talent :) To nic nie kosztuje...ale bedzie slaby...dla mnie to jedyne wyjście!! Próbuj :)
skateman
A6

Postprzez Buncol » sobota, 4 cze 2005, 20:29

cogonieznajom jestes sporo w plecy, na twoim miejscu zaczal bym grac od nowa.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Cogonieznajom » sobota, 4 cze 2005, 23:47

Buncol napisał(a):cogonieznajom jestes sporo w plecy, na twoim miejscu zaczal bym grac od nowa.

też tak pomyślałem i razem z dziewczyną załozylismy swój drugi team a poprzedni odpuszczam;-) Dzisiaj wystartowałem w jakimś słabszym rajdzie, ale po plasowaniu sie w okolicach 15 miejsca w połowie rajdu poszedł się jeb.. układ hamulcowy (w nowiuśkim prosto z salonu aucie) i nie ukończyłem tego treningowego startu. W poniedziałek Rajd Imielin i licze albo na dzwona (bo taktyke obieram troszeczke inną niż zwykły trening) albo na kolejna awarię (nie ma jak kupić nowy samochód:/ )
Pozdrawiam! Jest zajebiście mimo wszystko :P :P
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Cendra » niedziela, 5 cze 2005, 17:29

a ja myslalem ze w 3 lidze bede sredniak a idzie nie najgorzej po 4 czy 5 rajdach jeste 4 a ostatnio nawet 2 bylem, tylko ze zawalili mi rajd i bylem 9 to spadlem na 4, to chyba nie jest najgorzej jak na 1 sezon w 3 lidze :wink:
Cendra
A6

Postprzez Buncol » niedziela, 5 cze 2005, 18:01

no patrz a ja gram w TR od 3 sezonu i teraz mi sie spadek do 4 ligi szykuje.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 6 cze 2005, 20:10

prosze o podpowiedź: skąd biorą się informację prasowe? żeby pisać takowe trzeba dysponować wersją płątną TR? thx

ps. pierwszy mój rajd w lidze i 7 miejsce:D
Cogonieznajom
A6

Postprzez karcin » poniedziałek, 6 cze 2005, 20:43

Cogonieznajom napisał(a):prosze o podpowiedź: skąd biorą się informację prasowe? żeby pisać takowe trzeba dysponować wersją płątną TR? thx

Żeby można było dodawać informacje prasowe trzeba mieć MAXITR czyli muszisz zapłacić i bedziesz miał :) Życze kolejnych sukcesów bo Ja cały czas w 3 lidze już od 4 albo 5 sezonów.
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez skateman » poniedziałek, 6 cze 2005, 21:34

Ale cogonieznajom zajawke złapałeś z top rally :) Mam pytanie bo ja nie kapuje tego MAXITR to są tylko statystyki czy to jest jakis programik?? co to w ogóle daje??

p.s Ja ostatnio zająłem 2 miejsce w rajdzie i 2 miejsce w mojej lidze :)
skateman
A6

Postprzez driver.pl » poniedziałek, 6 cze 2005, 22:53

To jest tylko dodatek w postaci statystyk, dodawania informacji prasowych, mozlwośc posiadania loga teraz mają się pojawić strona z podsumowaniem rajdu, statystyki i zestawienia, analiza porównawcza (w dwóch wersjach, dla Maxi TR rozszerzona), Short Cut’y m. Ale dużo ludzi wpłaca to głównie żeby wspomóc twórców a nie wyłącznie dla posiadania dodatkowch funkcji. A programik TRManager jest dostepny dla każdego wystarczy go ściągnąć poprosić o aktywacje i masz wszytskie statystyki z treningu uszkodzenia samochodów itp. Po jakimś czasie niezłą baze danych mozna sobie zbudować.
driver.pl
N3

Postprzez LIPciu » wtorek, 7 cze 2005, 14:33

ja chciałem powiedzieć że dopiero teraz zobaczyłem ten temat!!! (o toprally dowiedziałem sie z WRC)
chciałem powiedzieć że jestem w piątej lidze i za 3 tygodnie będe juz w 4 :)
pozdrawiam
LIPciu
A5

Postprzez Cendra » piątek, 10 cze 2005, 15:58

ja nie narzekam, licze na sukces w 3 lidze i awans :D asfalt to moja domena 8)
Cendra
A6

Postprzez lordpix » poniedziałek, 13 cze 2005, 23:38

tez dopiero teraz zauważyłem ten temat :D
ja jestem w 4 lidze, idzie mi średnio bo zmieniłem auta podczas sezonu :? ale raczej nie spadne :)
gg: 3984793
https://picasaweb.google.com/lordpix moje zdjęcia
lordpix
N3

Postprzez Cendra » wtorek, 14 cze 2005, 19:30

a ja jutro rajd jade, zapomnialem nazwe, aler taki sam jechalem tylko ze lige nizej i wygralem bez problemow 8) szkoda ze tylko jedno auto bylo z mojej klasy ale przewaga byla zadowalajaca :D
Cendra
A6

Postprzez Cogonieznajom » czwartek, 23 cze 2005, 19:12

no fachowcy, poradźcie mi coś:
mój drajwer i pilot mają w statystykach "Refleks" na najniższym poziomie. Trening fizyczny ustawiam już od 5 rajdów i ciągle mają 1 :? O co tu chodzi?
Cogonieznajom
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe