wlasnie wrocilem z toru (mam tylko 30km
impreza była ciekawa; oczywiscie najgoretsza saprawa to spłonięcie Audi TTR w depo; podczas tankowania w czasie DSMP; mniej więcej w połowie dystansu ulało się paliwa na samochód i się "zajął"; oglądałem Audi potem w parku maszyn i z zewnątrz nawet bardzo nie było zniszczone (lekko stopiona pokrywa silnika) ale nie wiem jak w srodku bo bylo zamkniete i szyby zadymione;
o dokladny przebieg wydarzen pożarowych pytac innych bo ja tego na wlasne oczy nie widzialem; calosc akcji podsluchiwalem przez radio na PO 15;
poza tym to Puchar Golfa jakos bez emocji jak dla mnie; Super Sport szybka tylo aut za mało; mam nadzieje ze ta najstarsza klasa u nas sie w koncu obudzi; najciekawiej bylo jak zwykle w N/A1150+HR+HS; duzo emocji i fajne auta (no jak Kusiak jezdzil ta Alfa to sama słodycz); GP Polski i Narodowa rowniez sie chyba przebudzila lekko bo aut przybylo i jakby lepsze...
w niedalekiej przyszlosci przedstawie klasyfikacje pkt kierowcow wg moich kryteriow; bedzie to subiektywne spojrzenie na dzisiejsza impreze;
to tyle na goraco, pozdrawiam, YOG