Mistrzostwa Czeskie

Dyskusja o startach Polaków w Mistrzostwach Europy - również tych byłych:)

Moderator: SebaSTI

Postprzez Cobra » sobota, 4 cze 2005, 11:35

mysle żwirek ze troszke przesadzasz na wczorajszym etapie wieczornym grzyb duzo stracil dzis pierwszy os tez pokazal ze valousek jest w swietnej formie i bedzie niezwykle ciezko wydrzec mu prowadzenie, gdyby nie ta olbrzymia strata valouska (ciekawe co sie stalo) to nie wiem czy grzesiek dalby rade
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Wilu » sobota, 4 cze 2005, 11:41

w czystej walce mało pradopodobne, wręcz niemożliwe ... teraz na 10 pogrzebał Grzyb szanse na punkty myślę w ogólnej klasyfikacji ...

Tibor przeprowadził kontratak ... świrują w generalce z Beresem ... nie mniej to za mało ... Beres 5 w klasyfikacji generalnej przy takiej obsadzie, to już wyczyn spory ...

jego umiejętności zostaną zweryfikowane w rajdzie Chorwacji, który jedzie już a tydzień ... ( z Maciejewskim przy okazji ), narazie świetny sezon, prowadzenie w MS i strefie ...
Ostatnio edytowano sobota, 4 cze 2005, 12:26 przez Wilu, łącznie edytowano 1 raz
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez Cobra » sobota, 4 cze 2005, 12:26

no i zrobilo sie ciekawie tak jak mowilem wczoraj Kakuszi bedzie miec szanse zawalczyc o pudlo w s1600 ma juz tylko 3.3 sek straty. zapowiada sie walka do samego konca
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Wilu » sobota, 4 cze 2005, 12:50

chłopaki podniecają się wynikami Grzyba ... zastanawiające

ponieważ w obliczu zapowiedzi walki o mistrzostwo Słowacji, jego wyniki wygladają słabo ... nie dość, że nie trzyma tempa konkurencji w enkach, to jeszcze przegrywał z podobno słabym Valouskiem, popełnia błędy ... nie wiem z czego się tu cieszyć ...

po 12 ...

oszalał Beres wbijając się na pudło, po dachowaniu Tagai'a ... w sprzyjających okolicznościach Grzyb ma szanse na 8 punktowaną pozycję ...
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez koval » sobota, 4 cze 2005, 15:06

Wilu napisał(a): ... nie dość, że nie trzyma tempa konkurencji w enkach, to jeszcze przegrywał z podobno słabym Valouskiem, popełnia błędy ... nie wiem z czego się tu cieszyć ...

No tak najlepiej siedzieć i płakać ze Grzyb jedzie za granicą. hehe

A tak przy okazji to wg mnie jedzie bardzo szybko, fakt że popełnia błędy ale nie można powiedzieć ze "nie trzyma konkurencji w enkach".

Grzyba nie lubisz Wilu ? No co ty... :wink:
http://www.pwr.wroc.pl Obrazek
koval
N2

Postprzez mda » sobota, 4 cze 2005, 15:15

Co wy opowiadacie?? jakieś bzdury cholerne!!! Jak nie trzyma konkurencji w enkach przed nim są tylko 2 enki a reszta to klasa a8!!! Trudno zeby ośką objechał samochody WRC. Jest teraz 9 w klasie i zaraz będzie 8....wiec co ty opowiadasz :?: :roll:
mda
A6

Postprzez mda » sobota, 4 cze 2005, 15:17

i weź pod uwagę że on jedzie w mistrzostwach słowacji, a to oznacza że jest 3 w mistrzostwach słowacji wyprzedzają go tylko Beres i Cserhalmi
wiec duzo zdobędize punktów...!!!!!!!!!!!
mda
A6

Postprzez Wilu » sobota, 4 cze 2005, 15:19

czy go lubię, czy tez nie nie ma tu nic do rzeczy ... o tym siedzeniu i płakaniu to naprawdę nie rozumiem skąd takie wnioski ...

nie trzyma tempa bezpośrednich konkurentów w walce o mistrzostwo Słowacji, to główny przekaz ... wszystko by było ok, nawet bym się nie czepiał gdyby nie buńczuczne zapowiedzi ... w sumie gdyby nie one, to nawet bym się z wyniku cieszył, jednak w zaistniałej sytuacji: Grzyb traci do Tibora ok 2 min 15 sek do Jozefa ok 2 min 45 sek na coś ponad godz jazdy ... to sporo ...

co za bzdura, że w mistrzostwach Słowacji jest 3 ci ... może będzie 8 smy ... są to mistrzostwa otwarte, w których klasyfikowane są auta WRC, tak więc jak narazie Beres ma 3 miesjce, Tibor 6 a On może jak się uda 8 ... punktowo wygląda to słabo ...
Ostatnio edytowano sobota, 4 cze 2005, 15:21 przez Wilu, łącznie edytowano 1 raz
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez mda » sobota, 4 cze 2005, 15:21

a nie bierzesz pod uwagę ze drogi nie są caly czas asfaltowe i sa brudne?? oska nie ma szans na lepsze czasy od enek na takich brudnych fragmentach.... :x
mda
A6

Postprzez Wilu » sobota, 4 cze 2005, 15:34

dajecie się ponieść hormonom, a tu trzeba trzeżwej oceny sytuacji ... Żwirek i znajomości przepisów ...

Beres puntów 6, Tibor 4, Grzyb 1 ... to zdobycz punktowa ...
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez qbus » sobota, 4 cze 2005, 15:44

żwirek napisał(a):a nie bierzesz pod uwagę ze drogi nie są caly czas asfaltowe i sa brudne?? oska nie ma szans na lepsze czasy od enek na takich brudnych fragmentach.... :x

Albo walczymy o ten tytuł albo nie. nie można powiedzieć że pojechał źle, nie można powiedzieć że się nie cieszymy. tylko trzeźwo patrzmy na całą sytuacje. Beres z Tibim są poza zasięgiem jakimkolwiek a to oni są bezpośrednimi konkurentami w walce o tytuł. chyba nie chcecie powiedzieć że wywalczenie mistrzostwa w ośce w danej sytuacji będzie sukcesem? cieszyć się z tego co jest nie przesadzać i czekać na polski. pozdro.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez hairpin » sobota, 4 cze 2005, 17:42

ponieważ w obliczu zapowiedzi walki o mistrzostwo Słowacji, jego wyniki wygladają słabo ... nie dość, że nie trzyma tempa konkurencji w enkach, to jeszcze przegrywał z podobno słabym Valouskiem, popełnia błędy ... nie wiem z czego się tu cieszyć

a że niby co miał powiedzieć? "tak startujemy w mistrzostwach słowacji ale są marne szanse na zdobycie mistrzostwa, bo ścigamy się z enkami". Powiedział tylko to co chciał usłyszeć jego sponsor, który zakłada zwycięstwo w generalce. Po całym sezonie będzie dopiero czas na opinie i oceny. Jedno jest pewne nie ma chłopak lekko bo startują dwaj wyjadacze/fighterzy, i ciągle jakieś wrc'e urywają punkty.

Ktoś wie gdzie są namiary na punktacje Mistrzostw Słowacji?
Ostatnio edytowano sobota, 4 cze 2005, 18:33 przez hairpin, łącznie edytowano 2 razy
hairpin
A5

Postprzez Wilu » sobota, 4 cze 2005, 18:17

no Beres to wyjadacz .... 20 lat :wink: ale fakt lekko nie ma ...
Leeeszek !
Wilu
N4

Postprzez Baca » sobota, 4 cze 2005, 21:47

hairpin napisał(a):Ktoś wie gdzie są namiary na punktacje Mistrzostw Słowacji?

Strona:
http://www.sams-asn.sk/

Zakładka: Vysledky 2005, a później w Matador – OMV MSR preteky automobilov rally - Poradie bez rozdielu tried. 8)

Zdobyczy punktowej z Koszyc jeszcze nie wpisano. Po Matadorze czołówka wyglądała następująco:

1. Beres 188
2. Grzyb 120
3. Pech 120
4. Gabryś 100
5. Kopecky 100
(...)
12. Frycz 60
15. Pasecki 48
25. Kalicki 28
36. Maciejewski 4
Baca
A5

Postprzez Ford Anglia 2 » niedziela, 5 cze 2005, 11:04

Ja własnie odespałem wyjazd :) Było genialnie, strzaly Octavi WRC z wydechu przechodzą do histori moich podniet :))) Ładziany, robią naprawdę szokujące wrażenie, a i tak najgłośniejszy jest Accent WRC, i ostatnia Łada! Grzyb jak mierzyłem międzyczasy, robił bardzo dobre czasy... szkoda, tylko że odcinek odwołali na którym stałem i był wolny przejazd, ale jak tamk maja wyglądać łączone rajdy, to zaczynajcie oszczedzać na przyszły rok :) A nawet nie trzeba oszczedzac, wyszło mi 23 pln na łepa :)

Polcam naszą galerie: www.rallyslimak.pl :D
Ford Anglia de Luxe
Ford Anglia 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polacy w ME