rally-of-turkey

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez LIPciu » piątek, 3 cze 2005, 16:52

jaja
sebiastian ich demoluje
LIPciu
A5

Postprzez ZiG » piątek, 3 cze 2005, 17:41

Nikomu nie ujmujac to moim skromnym zdaniem Xsara jest nieporownywalnie lepsza od wszystkich innych aut klasy WRC. Przez to, ze lepiej sie prowadzi, i pozwala na szybsza jazde co daje kierowcy przewage bez zbednego ryzyka. Do tego praktycznie sie nie psuje (nie liczac malego incydentu w Szwecji, ale jak na 2 sezony to i tak prawie nic). Marcus, Solbi i Seba to topowi kierowcy i jezdza rownie szybko, ale auta nie sa identyczne i nigdy nie dowiamy sie ktory z kierowcow ma najwiekszy talent i jest najszybszy. Stohl jest chyba najlepszym przykladem, ze Xsara to najdoskonalsze WRC. Ten handicup uczynil w tym sezonie z Loeba niedoscignionego mistrza i mysle, ze tylko jakas katastrofa moglaby odebrac mu tegoroczny tytul. Seb nabral wielkiej pewnosci siebie, popartej doswiadczeniem i talentem, zas Gronholm i Solberg chyba juz wyczuli, ze nie maja wielkich szans na sukces i nie chca ryzykowac jadac na granicy mozliwosci auta. Bo jadac na krawdzi beda zaledwie wyrownywac czasy Loeba i raczej go nie przejda. Oczywiscie napewno zdarzy sie ze w kilku rajdach do konca roku Seb nie wygra, bo komus bardzo podejdzie rajd i bedzie zasuwac na 100%. Ktos dobrze porownal sytuacje z F1 2004, Schumacher i Baricello byli niedoscignieni, ale wystarczylo nieznacznie zmienic przepisy i sytuacja zmienila sie diametralnie. Dominacja techniczna zespolu w dzisiajszych czasach wypacza sportowa walke. Nie dziwie sie wiec, ze Sainz daje rade z czolowka po takiej przerwie czasu...
Wygrywa ten kto popełnia najmniej bledow ;)
ZiG
N1

Postprzez Łukasz » piątek, 3 cze 2005, 18:09

Loeb nokautuje doszczętnie :!: Nokautuje tak jak znokautowali Gołotę. Bardzo mnie cieszy fakt iż przyśpieszył Gronholm, który odskoczył Solbergowi i już siedzi na zderzaku Gigi :D Marcus GO :!: :!: :!: Martin mnie rozczarowuje i to strasznie i nie zgodzę się z kimś kto gdzieś wyżej napisał, że to wina Peugeota 307 WRC, który nie daje rady - jakoś Gronholm potrafi pojechać tym autem szybko, potrafi nim objechać Fordy, Subarynki, a jak ciął się w Szwecji to nie powiem. A że dłużej jeździ...to ja się pytam ile Martin ma zamiar się aklimatyzowac w nowym aucie :?: Do końca sezonu :?: Markko - przykro mi to mówić, ale się strasznie zawiodłem :cry:
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez KaMiLL WRC » piątek, 3 cze 2005, 18:22

Nie rozumien decyzji Markko ze podpisal kontrakt z Peugeotem na 2005.Mogł zostac w Fordzie przeciez Focus byl robiony pod niego, jezdzil duzo szybciej niz teraz.A najwazniejsze ze Ford ma zapewniony program na conajmiej 3 lata, a z Peugotem to dokonca nie wiadomo jak bedzie...:(
KaMiLL WRC
A5

Postprzez mda » piątek, 3 cze 2005, 18:23

Sebastien Go!! Moim zdaniem tytuł Mistrza Świata jest już jego..
mda
A6

Postprzez skateman » piątek, 3 cze 2005, 18:25

LIPciu napisał(a):
skateman napisał(a):Galli sensacja!! Nie ma co gadać :) Solberg zawodzi...A Loeb wymiata :) Niech wygra ten rajd to jego sezon!

jakie solberg zawodzi???
to jest dopiero I etap a jest kontaktowo z loebem więc nic się nie bój i nie narzekaj :)
brawo galli!!

Lipciu ale Solberg powinien klepać Loeba jak trza...Według mnie zawodzi mocno...LOEB OGNIAA!!
skateman
A6

Postprzez !ADI! » piątek, 3 cze 2005, 19:16

No Solberg poniżej moich oczekiwań, natomias Galli SUPER [mimo tego, że bije pilota :)]
!ADI!
S1600

Postprzez TommiCrazy » piątek, 3 cze 2005, 23:34

!ADI! napisał(a):No Solberg poniżej moich oczekiwań, natomias Galli SUPER [mimo tego, że bije pilota :)]

coś mnie omineło czy pomyliło ci się z delacourem?
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez Banan » piątek, 3 cze 2005, 23:36

Cos Cie widac ominelo. Chyba w Nowej Zelandi Galli walnal pilota. Czy to w Meksyku, nie pamietam.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Jontek » sobota, 4 cze 2005, 11:17

Dobija mnie ta dominacja Loeba. Z WRC zrobila nam sie F1 z ostatnich lat...
Na razie nic nie przychodzi mi do glowy
Jontek

Postprzez !ADI! » sobota, 4 cze 2005, 11:18

TommiCrazy napisał(a):
!ADI! napisał(a):No Solberg poniżej moich oczekiwań, natomias Galli SUPER [mimo tego, że bije pilota :)]

coś mnie omineło czy pomyliło ci się z delacourem?

no chyba Cie jeden onbordzik ominął ;) pozdr
!ADI!
S1600

Postprzez Megas WRC » sobota, 4 cze 2005, 11:55

Kurde jak Loeb znowu wygra to już te Mistrzostwa Swiata będą tak nudne jak F1 :? Ale i tak podziwiam go, że wkłada na szutrach takim asom jak Gronholm i Solberg :)
Megas WRC
A5

Postprzez Mars » sobota, 4 cze 2005, 11:58

Galli 3,5minuty straty :(:(:( A tak ładnie było na 1 etapie...
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez szirer205xs » sobota, 4 cze 2005, 14:59

Ciekawe czy Gali da rade ejsdzcze powalczyc z solbergiem i kresta o punkty, niby do kresty 1,5 minuty, ale chocby na 14 oesie dal rade odrobic 48 sekund :shock: a jeszcze 4 oesy do konca :)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez TommiCrazy » sobota, 4 cze 2005, 17:09

jesli nikt z rajdu nieopdadnie to do jutra widze Galiego ostatecznie na 5tym miescu, jesli nadale bedzie jechac za czołówką to odroby straty i przeskoczy na 5 miejsce w generalce
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata