Witam wszystkich
Wszystkie komentarze odnośnie mojej relacji uwaznie przeczytałem i sugestie (oraz wytknięte niedociągnięcia) przyjąłem do wiadomości.
A oto kilka "suchych wniosków":
1)
"komentarz lepszy niż w OeSie " > dzięki wielkie za te słowa-to moja pierwsza relacja z podłożonym komentarzem i starałem sie żeby nie wyszło jak "czytane z kartki" i dało się tego słuchać
2)
"Zaczelo sie pieknie ! Chodzi mi o relacje z testowego" > początek (czyli 'walimskie patelnie') to kilka szybkich i dynamicznych przejazdów okraszonych podkładem muzycznym - czyli tzw.klip. Dalej to już "prawdziwa relacja" jakie znacie np.z TV
3)
"Wszystkie zalogi z tych samych miejsc. Nawet nie ma, ze jeden zakret z roznych stron..." & "Relacja może fajna ale z czasem się nudno robi. Te same ujęcia, miejsca. Zero polotu" > to najczęstsze zarzuty pod adresem tej relacji. Podczas tego rajdu założenie było proste-nauczyc się filmować ze statywu (który kilka dni wcześniej dostałem). Trudno było podczas "pierwszego romansu" z kamerą na statywie skakać po rowach i górkach

Może faktycznie niektóre ujęcia wyszły zbyt "statycznie", ale taki z góry był mój pomysł na tą relację-więc to nie mój błąd tylko celowe działanie.
4)
"Aro jak masz jeszcze cos u siebie , moze ze starych dobrych lat 99-2001 to wrzuc na neta" > ze "starych lat" 99-2001? Hehe, ja mam w archiwach nawet relację (najstarszą) z Elmotu i Polskiego z 1989 roku

Nie mojego autorstwa, ale filmowaną przez ojca kolegi. A może zainteresuje Cię Elmot z 1994?

Pomyślimy...
ps."u mnie" nie zobaczycie ujęć typowo telewizyjnych, bo brzydzę się akcjami typu pokazanie na zoomie kawałka szyby, czy numeru na drzwiach rajdówki w zakręcie (ostatnio jest jakaś chora moda w TV na takie bliskie ujęcia:/) Ja chcę pokazać auto pokonujące zakręt-dynamika relacji spada, ale doskonale pokazuje to umiejętności kierowcy itp.
I jeszcze jedno-ta relacja jest w 100% relacją "autorską"

Zauważcie, że oprócz zdjęć, montażu i komentarza - mojego autorstwa jest nawet podkład muzyczny, który uzupełnia piękny dźwięk silnika rajdówek