mop widze sporo mnie minęło w niedziele, a te ekscesy to na pewno przez to że nic nie robiłeś całą sobote tylko siedziałeś i się chłodziłeś pozdro chłopaki!
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
no nie, doczekalismy sie kolejnej teorii spisku, nie wierze.
ze niby ktora Nka sie znalazla za skinderem? szurgota?
bo to on dojechal jako pierwszy. czy moze sikor? ktory od 3 kolka jechal jako drugi?
nie dobijaj mnie.
skinder zwolnil w trakcie wyscigu bo silnik zaczal mu sie grzac, jednak z tego co pamietam stojac obok swojego seja i podziwiajac wyscig, sikor go doszedl na jakims 7 czy 8 okrazeniu, kiedy sytuacja juz byla dawno rozwiazana i przewagi miedzy 1, 2 i 3 miejscem byly juz spore.
Ja też to oglądałem i widziałem że Skitom odpuscił pod koniec. Zwróć uwagę na Starnawskiego, jaką miał przewagę nad Skitomem, i tym bardziej nad Sikorem. Więc nie porównywałbym N-ki Sikora do A- grupy.
To Ski odpuścił i jechał tak jak N-ką.
zwiras Michałek to jest w epoce kamienia łupanego przy korzystaniu z tego forum nie sądzę żeby był tu choc raz ...i módl się abysmy zdążyli poskładać tego nowego sierściucha...
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.