Moderator: SebaSTI
LIPciu napisał(a):boże jak ja nie lubie tych krakowskich kjsów.
bojkot
Konrad McRae napisał(a):LIPciu napisał(a):boże jak ja nie lubie tych krakowskich kjsów.
bojkot
widziałeś poprzednią eliminację w marcu ? przesadzasz trochę.
listy zgłoszeń nie ma, będzie dopiero wywieszona przed startem, jest ponad 40 załóg.
rak818 napisał(a):LIPciu napisał(a):boże jak ja nie lubie tych krakowskich kjsów.
bojkot
Ale czemu
LIPciu napisał(a):tak a próby w wieliczce, w skawinie, a na pochońskiego???
Konrad McRae napisał(a):no comments. bardzo ograniczona wiedza + stek obelg = typowy polaczek. mimo że akurat na kjsie w którym startowałeś byłem tylko sędzią (wow jestem bogiem), to przez takich ludzi jak ty, odechciewa mi sie robić cokolwiek dla tego sportu, chociaż zorganizowałem masę kręciołków i nie mam z tego ani grosza. a miałem cię za powżniejszego gościa..ale cóż, poziom wypowiedzi mówi sam za siebie...
driver.pl napisał(a):to są miejsca gdzie nie powinno się robić KJS skoro są inne gdzie mozna zorganizować mini oes wiadomo jest ich niewiele ale lepiej jeździć po tych samych mniejwięcej trasach ale przypominjących jakiś oes niż kręcić się wkółko na jakimś placu.
driver.pl napisał(a):A co do kosztów KJS to mam pytanie do Konrad McRae jak się ma to ma to wpisowe 120zł czy da się je obnizyć czy musi być takie wysokie?
LIPciu napisał(a):jeśli byłeś na tamtym kjsie sędzią to tym bardziej cię ...!!!
LIPciu napisał(a):nie wiem kim jesteś
LIPciu napisał(a):ale twierdzenie jest jest ok w krakwoskich kjs to gruba przesada.
LIPciu napisał(a):a poza tym inaczej byś mówil gdybyś zapłacił za wynajęcie auta 1000żł a potem zajął 28 miejsce bo ... chujowy sędzia stwierzdił że pomyliłeś trase a ty jej nie pomyliłeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LIPciu napisał(a):i nie pisz że mam ograniczoną wiedze
LIPciu napisał(a):typie jeśli ktoś płaci 120 zł wpisowego to chce mieć normalne sędzowanie
normalne trasy a tego nie ma więc to z toba jest coś nie tak. zresztą nie tylko ja kłóciłem się z dyrktorem.
ile imprez skończyło się kwasem. były nawet imprezy w których zwycieżca ... odebranie nagrody!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość