A ja po cichu licze na Duvala i Gardemeistera może to właśnie oni któryś rajd wygrają a nie wiecznie tylko leb, solberg i gronholm.....albo swych czasów non stop Makkinen Szkoda, że polaków nie ma na liście....ruskie som, a polaka ani jednego
rajd na którym superrally okazało się swietnym pomysłem (oczywiście w takiej formie jak jest teraz, bo ta pierwotna...)
jeden z nielicznych rajdów w sezonie w którym kłopoty mogą nie ominąć jednocześnie i loba i solberga, bo inaczej wygranymi to sie nie podzelą z resztą stawki (jeszcze nie teraz...)
Panizzi na pierwszym OS prawie 21 minut straty do Solberga
Męczy się asfalciarz w kurzu Czołówka w normie Solberg/Loeb. Duval ostro O kurna nie ma Groszka w wynikach (jakiś błąd czy .....?)
Ostatnio edytowano piątek, 13 maja 2005, 12:10 przez rak818, łącznie edytowano 1 raz
Trasa A2 Świecko-Terespol - Najdłuższy w Europie tor wyścigowy ciężarówek
Marcus zawsze dobrze czuł się na Cyprze więc myślę że czas testowego nie jest przypadkiem i będzie się chłopak liczył w walce. Za to w przypadku Skody to bym się zastanawiał - nie wiem czy to odzwierciedlenie formy, raczej przypadek.
Gdzie Marcus Nie mówcie że nie przejechał nawet jednego OS-u Martin też jedzie jakby wór kamieni wiózł Coś mi dziwnie wygląda że wszystko znowu rozegra się pomiędzy Solbergiem i Loebem
Rajdzik zaczyna zbierać swoje rzniwo... Gronholm, Panizzi daleko w klasyfikacji i mogą już pmarzyć odobrej pozycji w klasyfikacji.
Loeb z Solbergiem się tną.. Duval też nieżle tylko gdyby nie te problemy techniczne. Rovanpera dość wysoko .
Rajd trwa a do mety jeszcze dalekko.
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców
Solberg problemy z turbodmychadlem,
Kresta chyba doszedł Rovamperę stąd strata,
Gardemeister zmieniał koło na oesie,
Rovanpera jakieś problemy z układem transmisyjnym,
po os 3:
Armin się wycofał po problemach z alternatorem, brakło prądu w skodzie ...
Na os5 Solberg (Piotruś) dostał od Seby 1,5 minuty. Łączna przewaga Loeba ponad 2 minuty, czyli zapewne wystarczy mu na dwa dni spokojnego wożenia się. W walce o pierwsze miejsce nuda
Ciekawe czy kompielówki też mają w barwach Subaru
Trasa A2 Świecko-Terespol - Najdłuższy w Europie tor wyścigowy ciężarówek