Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Superleggera » wtorek, 10 maja 2005, 18:27

Tak tylko,ze tam bylo duuzo ludzi i policja!!!!!!!Pomysl troche zanim napiszesz!!!Wierz takim to bedziesz w zimie w trampkach chodzil!
Superleggera
A5

Postprzez LIPciu » wtorek, 10 maja 2005, 18:28

jaja.
stałem na mecie 5 oesu i całą sytuacje słyszałem przez radio organizatora.
było tak:
załoga nr.1 na starcie ( no to razem z kolegą zadowoleni że zaraz zaczną przyjeżdzać
a po niecałej minucie: załoga nr1 uderzyła w drzewo auto sie pali odcinek zatrzymany.
a potem leszek chce karetke. karetka na odcinku. i potem coś o tym że leszek ma coś z głową (podejrzenie o wstrząs) a pilot złamana ręka.

nie wierze w to że leszek zaraz po wypadku takim z 200km/h wysiada z auta i daje się ponieś po słowach jakiegos chłopaczka.
nie wierze też dlatego bo jeśli było tam dużo osób to napewno by to ktoś nagrał.
pozdrawiam
LIPciu
A5

Postprzez mda » wtorek, 10 maja 2005, 18:53

Według mnie wszystko jest możliwe...jezeli to prawda, chłopak powinien się zgłosić na policjie i złożyć skargę za pobicie...i mielibysmy aferke...leszek duuuużo stracił w oczach swoich fanow... :?

PANIE LIPCIU NIECH PAN SOBIE OBERZY GALERIĘ ZDJĘĆ PO WYPADKU, WIDAC JAK LESIO I MACIEK WYSZLI Z SAMOCHODU!!. Widac nawet jak Maciek trzyma się za rękę, zdjecia byly zrobione od razu po wypadku... :!:
Ostatnio edytowano wtorek, 10 maja 2005, 18:56 przez mda, łącznie edytowano 1 raz
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez PawelRally » wtorek, 10 maja 2005, 18:56

żwirek napisał(a):Według mnie wszystko jest możliwe...jezeli to prawda, chłopak powinien się zgłosić na policjie i złożyć skargę za pobicie...i mielibysmy aferke...leszek duuuużo stracił w oczach swoich fanow... :?

Każdym bujdom wierzysz tak ? :?
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Cobra » wtorek, 10 maja 2005, 18:58

żwirek żałosny jestes koles, jak jakis koles napisze na jakims forum ze ma 2 metrowa fujare tez mu uwierzysz? nie masz zadnych dowodow a oczerniasz ludzi, bylo tam pelnoosob z cyfrakami i kamermai nikt tego nie nagral
Ostatnio edytowano wtorek, 10 maja 2005, 19:00 przez Cobra, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez mda » wtorek, 10 maja 2005, 18:59

nie nie kazdym, ale kazdy chyba slyszal ze Pan Kuzaj jest agresywny jak jest zdenerwowany....
mda
A6

Postprzez Megas WRC » wtorek, 10 maja 2005, 19:00

Tez nie wierze zeby Leszek komus znowu w morde dal. Po wypadku nie mail czasu zeby kogos zla. Widac ze byl smutny jak go widzialem na strefie.
Megas WRC
A5

Postprzez mda » wtorek, 10 maja 2005, 19:02

Kazdy ma prawo wierzyc w co chce..nie chce nikogo obrażać.. mowie tylko co ja mysle o tym...poprostu duzo juz slyszalem o tego typu wypadkach z Leszkiem...nie mowie ze to prawda!!!!!!!!!!! to sa moje rozważania...ze moglo tak byc....

Obrazek

jak widac na tym zdjeciu bylo tam kliku młodych chlopakow...
Ostatnio edytowano wtorek, 10 maja 2005, 19:13 przez mda, łącznie edytowano 1 raz
mda
A6

Postprzez LIPciu » wtorek, 10 maja 2005, 19:12

żwirek napisał(a):Według mnie wszystko jest możliwe...jezeli to prawda, chłopak powinien się zgłosić na policjie i złożyć skargę za pobicie...i mielibysmy aferke...leszek duuuużo stracił w oczach swoich fanow... :?

PANIE LIPCIU NIECH PAN SOBIE OBERZY GALERIĘ ZDJĘĆ PO WYPADKU, WIDAC JAK LESIO I MACIEK WYSZLI Z SAMOCHODU!!. Widac nawet jak Maciek trzyma się za rękę, zdjecia byly zrobione od razu po wypadku... :!:

człowieku przecież ja pisałem o tym co było (albo co widziałem) tylko to co na gorąco słyszałem na mecie w rozmowach między obsługą rajdów.

nikt nic nie nagrał a ty już wszystko wiesz bo leszek to bo leszek tamto....

ps. z innej beczki żwirek ty kibicujesz grzybowi czy kościuszce???
LIPciu
A5

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 10 maja 2005, 19:13

ale macie temat do plotkowania. Ja słyszałem o tym incydencie od chłopaków, którzy byli na miejscu wypadku niedługo po fakcie. Też coś słyszeli o tym, że Leszkowi sie agresor włączył - i to nie były info z internetu a z tzw.pierwszej ręki. Sam jednak nie widziałem-ale wątpliwości pozostają. Możemy już skończyć ten temat :?: :!:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez mda » wtorek, 10 maja 2005, 19:17

dobra konczymy temat bo widze ze nikt nie wie jak bylo i chyba nikt nie bedzie wiedzial jak było...kibicuje Grzybkowi...w n4 nie mam jakiegos super ulubionego zawodnika...Przepraszam jezeli kogos urazilem moja wypowiedzia :oops:
mda
A6

Postprzez LIPciu » wtorek, 10 maja 2005, 19:22

żwirku zdajesz sobie sprawe że fotka w twoim opisie to fotka auta michała kościuszki :)
tak tylko gdybyś nie wiedział
pozdro
LIPciu
A5

Postprzez mda » wtorek, 10 maja 2005, 19:32

a gucio prawda!!!!!!!!!!!!! to jest fabryczny ignisek na rally show... a na dowod zobacz ze ignis Michala stal obok... :lol:

Obrazek
mda
A6

Postprzez LIPciu » wtorek, 10 maja 2005, 20:00

oż ty :) toś mnie teraz zaskoczył :P
w takim razie musisz zmienić fotke bo shell helix to teraz pan kościuszko a nie grzyb :)
LIPciu
A5

Postprzez skateman » wtorek, 10 maja 2005, 20:24

Temat zamkniety ale wtrącę kilka słów. Otóż byłem świadkiem tego wydarzenia. Faktycznie Leszek sprzedał chłopakowi liścia.... Prawdopodobnie za to że się śmiał z nich - coś mówił Leszkowi "no i co cwaniaczku....". Niestety emocje, szok... i nieodpowiednie reakcje kibiców. Parę moich fotek z wypadku wkleiłem w topicu o Rajdzie Elmot.
skateman
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP