33 Rajd Elmot 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez mda » poniedziałek, 9 maja 2005, 13:29

Wilu napisał(a):
żwirek napisał(a): 1/2 publicznosci przyszla sobie z piwkiem i wodka.. :!:

tu nie chodzi o to czy ktoś jest pijany, bo to w jaki sposób spędza czas jest sprawą prywatną zupełnie, ważne czy się potrafisz zachować, chodzi więc o kulturę kibicowania ... więc nie generalizuj

Ale pomyśl sobie co było jak tacy ludzie po wypiciu kielicha wsiadali do samochodu!!! A policja stała z radarem, a nie z alkomatem..
łapali ludzi którzy jechali 16 km/h za dużo a nie lapali ludzi ktorzy coś wypili :?
all we do is kiteboarding...
mda
A6

Postprzez szolcu » poniedziałek, 9 maja 2005, 13:43

chlopie smieszny jestes, myslisz ze palaze specjalnie lapali tylko trzezwych :D, ja tam jakos trzezwy niebylem ale do auta niwsiadalem ani na droge niewylazlem podczas trwania oesu
szolcu

Postprzez Megas WRC » poniedziałek, 9 maja 2005, 14:44

Co do policji to stalem przy rozmowie Sołka z panem policjantem(koles mial jakis wyzszy stopien bo inni sie go sluchali) i koles dostal opieprz ze postawic 8 radorow to moga ale dobrze zabezpieczyc rajdu to juz nie. Dobrze im powiedzial w koncy byl organizatorem rajdu :)
Megas WRC
A5

Postprzez Marcin z Mtl » poniedziałek, 9 maja 2005, 15:27

RallyFanTomek napisał(a):Czyżbyś Leszka znał bliżej ?? czy sugerujesz się tym lub innym forum ?? a może jakiemuś koledze się coś przyśniło głupiego i Ci powiedział ?? Rozwiń swoją wypowiedź prosze.

Duzo do rozwijania nie ma - jestem kibicem od 8 lat, a wczesniejsze znam z opowiadan, wspomnien roznych ludzi, a takze ze zdjec i filmikow. No doprawdy nie wiem co by tu jeszcze rozwinac :)

Przy czym _nie_podzielam_ zdania nielegala, a raczej tego co zacytowal. Bo nie kieruje sie w zyciu generalizowaniem. Kuzaj przez te 10 lat naprawde zrobil postepy i stal sie skuteczny. Jednak ta opinia o nim, ze "wygra jesli nie wydzwoni"... :? Tutaj wszyscy smieja sie z jego tlumaczen, ze wahacz... tymczasem to byla prawda. Dodatkowo byl amortyzator na OS2, mocowanie zawieszenia (dokladnie nie wiem) na OS5 ze skrzywieniem kola i skutek... tyle ze kierowca o tym nie wiedzial.
Przyjrzyjcie sie przesmiewcy na jedno ze zdjec, juz nie pamietam ktore, ale podawane w tym watku. Konkretnie na tylne prawe kolo. Poczatkowo myslalem, ze to skrzywienie jest nastepstwem wypadku.

Czasami te tlumaczenia jednak - gdy zna sie prawde - sa smieszne, jak bylo na przyklad z Alfa i Seicento na torze wyscigowym...
Rajdy na surowo - wpadnij, obejrzyj, powspominaj :)
https://www.youtube.com/playlist?list=PLhhfJHl8yZJdyxOSkcyCBqytamF3PJ2Eg
Marcin z Mtl
N3

Postprzez Ohlins » poniedziałek, 9 maja 2005, 16:07

Megas WRC napisał(a):Co do policji to stalem przy rozmowie Sołka z panem policjantem(koles mial jakis wyzszy stopien bo inni sie go sluchali) i koles dostal opieprz ze postawic 8 radorow to moga ale dobrze zabezpieczyc rajdu to juz nie. Dobrze im powiedzial w koncy byl organizatorem rajdu :)

to nie jest takie łatwe, mowi sie że policjant powinien tam komus przylac pałka a to nie jest takie łatwe w Polsce bo za to policjant jak pobity zgłosi to do sondu w najlepszym przypadku wyleci z pracy, a widzialem co sie działo w walimiu na drugiej szykanie bodajze oes3 to była parodia, dwuch policjantów i idioci stawali przy oponach jak jechal samochud, nie ma szans nad tym zapanować, i jeszcze sie kolesie prac zaczeli, a poza tym to tak szczeże jakbys miał pilnowac bande pijaków na meczu( bo ty sie tym nie interesujesz a policja pewnie rajdami sie nie interesuje) i przy tym nie mieć zadnych dodatkowych pieniedzy to nie wiem czy byś tak mocno w to ingerował, a poza tym to nie do końca wina zabezpieczenia tylko tych "kibiców" z którymi sa problemy
Ohlins
A6

Postprzez nielegala » poniedziałek, 9 maja 2005, 16:30

Marcin z Mtl napisał(a):Czasami te tlumaczenia jednak - gdy zna sie prawde - sa smieszne, jak bylo na przyklad z Alfa i Seicento na torze wyscigowym...

te tłumaczenia nie są śmieszne, ale wręcz głupie!
onboardu z dzwona na Elmocie pewnie nie udostepnią, podobnie jak było przy innych wypadkach "nie zawinionych' przez Leszka... (np. słynne urwanie koła i rzekoma belka na Kormoranie...) :?
nielegala
N3

Postprzez rallyfahrer » poniedziałek, 9 maja 2005, 16:33

Nowe zdjęcia z Elmotu - http://www.rallyfahrer.prv.pl - Zapraszam !!! :D[/url]
rallyfahrer
N2

Postprzez qbus » poniedziałek, 9 maja 2005, 16:40

Gratki dla Steca, Juniora i Abramowskiego. ta trójka jeździła zdecydowanie najefektowniej (a do tego Michał jeździł efektywnie) taką jazde chce się oglądać.

Bardzo ładnie szedł Leszek... no ale do czasu. widok rozbitej rajdówki naprawde zrobił na mnie osobiście wielkie wrażenie i nikomu takiego dzwona nie życze.

Policja... no faktycznie stała... ale i pomagała kiedy pytaliśmy więc myśle że nie było tak źle.

Zabezpiecznie... no tutaj to dno... chłopaki chyba fizyki w szkole nie mieli. no ale cóż mnie to bezpośrednio nie dotyczyło.

Ciekaw jestem jak z tą awarią Frycza. widzieliśmy jak mechanik zjeżdżał Puntem z OS'u... wie ktoś coś więcej ?

p.s. widział ktoś tych chłopaków co zakopali się "Reno" 5 przy dzwonie Leszka a potem urządzili sobie walki w błocie? ehs
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez LIPciu » poniedziałek, 9 maja 2005, 17:01

jest gdzieś fotka rozbitej rajdówki leszka???
LIPciu
A5

Postprzez Banan » poniedziałek, 9 maja 2005, 17:09

Jest na hodze cala galeria.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Ohlins » poniedziałek, 9 maja 2005, 17:12

dla mnie rajd udany, jedynie pogoda drugiego dnia nawaliła...

Grzyb pokazał ze jednak nie tylko J-J potrafi w polsce wygruwac e enkami, po prosu trzeba dobrze nauczyc sie super1600

kuzaj wszystko fajnie do dzwonu, we mnie wywołało to negatywne emocje w stosunku do niego

Junior rewelacja, Kajetanowicz sprostał oczekiwanią ze stronu kibiców

Szkoda Sołowowa, odpadł i to zaraz na poczatku :/

no i najlepsze widziałem jak Ryskek Plucha zasadził boooka, byłem w szkou, juz nie trzebabyło tak długo n niego czekac
Ohlins
A6

Postprzez Cobra » poniedziałek, 9 maja 2005, 17:35

w koncu jak pisalo w jednym z portali rysio sie poprawil i w tym roku traci juz tylko 30 sek na kilometrze do zwyciezcy oesa a nie tak jak w zeszlym 40 sek. progresja jest wiec ogromna :D
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 9 maja 2005, 17:50

żwirek napisał(a):Brak szacunku dla slabszych zawodnikow gdy jechal Pan RYSZARD PLUCHA agresywni kibice krzyczeli: "do domu" :wink:
Jacyś debile-trzeba ich było "ustawić" w szeregu :evil: Jak podjeżdżał Rysiu to ze znajomymi darliśmy japy i biliśmy brawo :D Taki sympatyczny akcent ten Plucha :wink:

Ohlins napisał(a):a poza tym to tak szczeże jakbys miał pilnowac bande pijaków na meczu( bo ty sie tym nie interesujesz a policja pewnie rajdami sie nie interesuje) i przy tym nie mieć zadnych dodatkowych pieniedzy to nie wiem czy byś tak mocno w to ingerował

człowieku, co ty piszesz?? jakie dodatkowe pieniądze ma mieć policja?? za co?? za przywrócenie porządku przy oesie (poza tym, nie wazne czy to przy oesie, czy na meczu, czy na ulicy)? Po to tam jest! Po to jest policja! Według twojego rozumowania-policja przestanie interweniować wogóle przy bijatykach i zadymach - bo nie dostanie za takie akcje medalu? Idziesz złym tropem kolego :?
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez adamlen » poniedziałek, 9 maja 2005, 18:05

Ja to was niektórych nierozumiem. Kuzaj wydzwonił no i co z tego przecież nie zrobił tego specjalnie.Najważniejsze że załoga cała.Każdy jechał jak mógł najszybciej i czasem tak to się kończy...
adamlen
A6

Postprzez el_misios » poniedziałek, 9 maja 2005, 18:29

Zapraszam na mojom stronęw galerii 175 fot z elmotu.

http://www.rallyfans.republika.pl/galeria.html

A co do rajdu to powiem tylko jedno :
Tylu najebanych gości co było na elmocie dawno już niewidziałem.
Obrazek
www.rallyfans.republika.pl
el_misios
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP