33 Rajd Elmot 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez BrodA » niedziela, 8 maja 2005, 18:05

http://www.linia.com.pl/stored/img/l/200503/97c856c31112249570.jpg

To chyba ona ale nie jestem pewny...

hmm jakies dziwne to foto. Widziałem ją przed chwilą na żywo, i jestem pod wrażeniem :lol: hehe.

Na rajdzie zmarzłem jak nigdy :? i na dodatek musiałem poruszac sie rowerem :/ Bardzo wielki mam żal do Kościuszki, który to nie umie wjechać pod góreczke Przez niego odwołano mi 2 odcinki z zajebistą miejscóweczką. Z zaplanowanych dziewięciu odcinków obejzalem tylko sześc :( A na walimskie patelnie niemoge już patrzeć :shock: co chwile slajd i slajd- nuudaa z wyjątkiem Chudobińskiego (rów), Stanika (trawnik) i Oleksowicza (bączek) i jescze kogoś :) Bardzo podobała mi sie jazda Turskiego i Abrama. Dawno na elmocie niewidziałem tyylu boków :) ale i tak łącznik szutrowy i spadanie walim rlz 8)

Safety na tegorocznym elmocie były masakryczne :o wogóle mnie nie upominali, chyba nikogo nie upominali. Ludzie chodzili środkiem trasy, stali gdzie chcieli a oni nic :( dziwne ze nie doszlo do żadnej masakry
Ostatnio edytowano niedziela, 8 maja 2005, 18:47 przez BrodA, łącznie edytowano 4 razy
BrodA
N1

Postprzez Cogonieznajom » niedziela, 8 maja 2005, 18:06

33 Rajd Elmot to już historia :cry: Dopiero przed chwilą wróciliśmy z odcinków specjalnych. Powiem tak: wszystko byłoby cudownie i pieknie, gdyby nie pogoda :evil: Jesienno-zimowy Elmot? Tego jeszcze nie grali... a pogoda dopieprzyła nam chyba na złość-bo tuż po zakończeniu imprezy niebo nagle zrobiło się błękitne, wyszło słoneczko i jest kilka stopni więcej :shock: Co jest?? Pozatym idę spać (po 3 dniach biegania za rajdówkami po górach i dolinach) a jutro siadam do montowania relacji z tej imprezy :!: Pozdrawiam i jak wypocznę to napiszę coś więcej.
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Cogonieznajom » niedziela, 8 maja 2005, 18:12

ps. dla wszystkich, którym moje nagranie "Rajdowy weekend" przypadło do gustu mam info, że dobra wersja (nie demo-którą dysponuje tymczasowo Radio LUZ) znajdzie się na mojej drugiej płycie:) Jeżeli jeszcze nie ściągneliście "ARO-Rajdowy weekend", to poproście organizatora Elmotu o udostępnienie ponownie nagrania na oficjalnej stronie rajdu :) I jeszcze jedno...miałem zagrać ten kawałek na żywo na mecie rajdu, ale niestety organizator (chyba) zapomniał o tym fakcie i nie dał znać-co i jak. Szkoda ale na osłodę zostaje fakt, że bardzo duże grono kibiców chwaliło ten utwór :D
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez PawelRally » niedziela, 8 maja 2005, 18:20

Cogonieznajom na przyszłość,edytuj swoje posty :!: :)
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Mroowa » niedziela, 8 maja 2005, 18:28

Taką Historię już grali parę lat wstecz. Dla mnei rajdzian super nawet patrząc na to że było zimno było GIT.
A wszystko zaczęło się od Testowego i Testów Frycza i Juniora a następnie Oficjalnego Testowego na który się trochę spóźniliśmy ale co trzeba było widzieliśmy. tutaj słuszna UWAGa Safety olewało wszystko nieważne gdzie ludzie stali nikt ich nie upominał. W sobotę rozpoczęło się prawdziwe ściganie i OS Rościszów-Michałkowa, następnie 2 OSy w Walimiu o oraz odcinek Walim Kamionki który został skrócony. Zastanawia mnie dlaczego ten OS skrócili skoro my tamtędy między przejazdami Sejem bez problemu przejechaliśmy ale ok było też spoczko. Wiadomo na Patelni Działo się obrócił się Duda, Staniszewski też podzerżył po trawie :] ogólnie gites.
Niedziela to tylko 2 OSy pierwszy w Rościszowie ostatni zakręt nędza straszna nikt oprócz chyba Steca bokiem nie poszedł natomiast było słychać huk i się przetransportowałem na zakręt wyżej gdzie stał Misio Karnabala :( niestety Szkoda. Później był mały wypad na Serwis po czym Odcinek w Zagórzu wypad z kostki na Asfalt. Stec, Duda, Abram Respect :] Nadjechała para Krotoszyński / Siebielec Honda Civic Type R zmiana koła.
Jedynie na odcinku zagórze widziałem że SAFETY pracuje Media mediami a tak nikt się nie kręcił po OSie. Wszędzie gdzie byłem było to inaczej wręcz ludzi z Akredytacjami wywalali twierdząc że to nie akredytacja.
W najbliższym czacie można spodziewać się kolejnego zwiastuna z II etapu Rajdu Elmot Remy

Pozdro
Mroowa
S2000

Postprzez skateman » niedziela, 8 maja 2005, 18:41

No i 33 Rajd Elmot to historia... ;( Nie chciałem wracać ale cóż...Dziesiejszy etap to poprostu zima. Nie dało się ustać!! Śnieg deszcz wszystko. Dziwiło mnie dzisiaj to, że ośki wygrywały z 4x4 :) Byłem na 3,5 odcinka ponieważ policja nie pozwoliła nam się dostać do Rzeczki od Sierpnicy, więc ogladaliśmy tylko dojazdówkę. A tak pozatym to podobał mi się nawrót niedaleko Jedliny...100 metrów od "drzewa kuzaja". Byłem na strefie, mecie...Dzisiaj było niestety mało ludzi. To chyba z powodu pogody. Duże zamieszanie wywołało też skrócenie odcinka Walim-Kamionki, było dużo kombinowania z dojazdem. To wszystko...

P.S: Widział ktoś transparent " Tomek & Kuba Ognia"?? Z takim Subaru...Jeśli tak to widzieliście mnie i mojego kolegę :)
skateman
A6

Postprzez enka » niedziela, 8 maja 2005, 18:59

Ja widziałam Was:D Fajny transparent.
enka
A5

Postprzez PeterWRC » niedziela, 8 maja 2005, 19:01

Tak, ja widzialem ten transparent. Chyba było tam subaru? A co do Tomka Kuchara to poprostu cały rajd porażka , na patelniach na os 1 przeszedł tak wolno jak by jechał jakimś pucharowym pedziem. I jeszcze jedno pomagałem wydostać sie Chudobińskiemu na droge jak niedochamował na kostce przed patelniami. Byli tam tacy hardcorowcy co łapali ignisa za nadkole jak chudobiński kręcił kołami.
RWD...../ /---*---/ /......--->RWD <--- ! ! !
PeterWRC
N2

Postprzez ptakwrc » niedziela, 8 maja 2005, 19:16

a tak lesio wydzwonil:
(jak ktos ma video to linkowac)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
RFRTEAM.FORA.PL
ptakwrc
A5

Postprzez skateman » niedziela, 8 maja 2005, 19:16

Czy porażka...raczej nie. Rozmawiałem z nim i gadułą...Mówili, że nie czują auta. Poprostu nie mogą znaleść ustawień, punktu hamowania nic... Na nastepnym rajdzie powinno być dobrze!
skateman
A6

Postprzez gacekTGR » niedziela, 8 maja 2005, 19:18

Ja własnie wróciłem z Elmotu, jak dlamnie rajd zaje....fajny:PP
Ładne boki na patelniach, szkoda tylko kuziego ze tak skonczył oby na polski jego pilot był juz w pełni sił do walki o zwyciestwo. A tak apropo to jak ktos widział dwóch kolesi spiacych w aucie koło odcinka to bylismy my:P:P

Pozdrawiam.
gacekTGR
N1

Postprzez Superleggera » niedziela, 8 maja 2005, 19:41

Szkoda mi Kuziego :cry: Ale dobrze, ze nic im ise nie stalo.Przy takiej predkosci :? Ale dobrze, ze jest ok z nimi.Ciekawe czy Subaryne odbuduja :roll:
Superleggera
A5

Postprzez Łukasz » niedziela, 8 maja 2005, 19:46

Gratulacje dla Bębenków i Grzyba - pięknie jechali. Kuchar, Lubiak... :? Kuzaj znów nie wytrzymał ciśnienia...któreg nie było. Ciekawy rajdzik, dużo się działo no i dobrze że para Kuzaj/Szczepaniak wyszli z wypadku bez szwanku.
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez Jucek » niedziela, 8 maja 2005, 19:49

wlasnie wrocilem ze swidnicy, nie mam sily pisac co widzialem przez dwa etapy, zaraz ide w kime ale napisze tylko ze bylem na ostatnim serwisie i krecilem sie od zalogi do zalogi, stalem, nudzilem sie ale nagle pojawil sie Kajetan wiec podszedlem zobaczyc jak wyglada ten wymiatacz :wink: obczajam obczajam i nagle moim oczom ukazala sie Ola Masiuk - pilot Kajetana :shock: o moj Boze... zgodzila sie na zdjecie, chyba bede je zawsze nosic w portwelu :oops:
GG 3389645
Jucek
N3

Postprzez skateman » niedziela, 8 maja 2005, 19:51

Jucek napisał(a):wlasnie wrocilem ze swidnicy, nie mam sily pisac co widzialem przez dwa etapy, zaraz ide w kime ale napisze tylko ze bylem na ostatnim serwisie i krecilem sie od zalogi do zalogi, stalem, nudzilem sie ale nagle pojawil sie Kajetan wiec podszedlem zobaczyc jak wyglada ten wymiatacz :wink: obczajam obczajam i nagle moim oczom ukazala sie Ola Masiuk - pilot Kajetana :shock: o moj Boze... zgodzila sie na zdjecie, chyba bede je zawsze nosic w portwelu :oops:

No ładana była!! Magda Zacharko, Beata Balcerak, Karina Siebielec też :D :D :D
skateman
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP