przez Gokart » środa, 27 kwi 2005, 08:39
W pierwszej chwili wydawało mi się, że się pomyliłem, kiedy to otworzyłem. W gazecie są w dużej części dokładnie te same teksty, które ukazały się na Autoklubie, ewentualnie trochę rozszerzone (o lanie wody, np. nazwiska wszystkich zawodników startujących w danej imprezie). Większość pozostałych materiałów jest bez wartości, są po prostu skopiowane z materiałów promocyjnych producentów. Zdjęcia tragicznej jakości, nieczytelna szata graficzna. Jedno, co można powiedzieć o tym dobrego, to przyzwoita jakość techniczna onboardów. Ale są one bardzo krótkie. I to wszystko za 11,50 zł???!
Czy Autoklubowi wydaje się, że może z nas wszystkich zrobić idiotów? Za 11,50 zł chce nam sprzedać jeszcze raz to, co już wcześniej przeczytaliśmy na WWW, niczego wartościowego do tego nie dodając.
Jest to jedno z dwoch najdroższych na rynku pism motoryzacyjnych, obok "F1". Porównajcie sobie teraz "F1" z magazynem "Autoklub"... Nie ma porównania ani pod względem jakości tekstów, ani, w najmniejszym stopniu nawet, zdjęć (w F1 są świetne), ani jakości redakcyjnej.
Jestem zdegustowany i bardzo żałuję, bo wywaliłem w błoto 11,50 zł.