Rally Płońsk

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Rally Płońsk

Postprzez Sebo1980 » sobota, 23 kwi 2005, 16:59

Kto startuje?

Organizator
Automobilklub Centrum

www.ak-centrum.pl
Sebastian Bogacki
Sebo1980

Postprzez Beret » sobota, 23 kwi 2005, 17:21

mialem nadzieje wystartowac, zwlaszcza ze moj pilot pochodzi z plonska, ale wybieram jednak zawody na 1/4 mili... 1 maja jakby kogos to interesowalo. wiecej info www.sss.org.pl
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez Sebo1980 » sobota, 23 kwi 2005, 17:42

Proszę Cię nie porównuj jakiegokolwiek KJSa z wyścigami na 1/4 mili.

Na zwykłym KJSie bardziej liczą się umiejętności kierowcy niż w takich zawodach zwanych Mistrzostwami Polski :D
Sebastian Bogacki
Sebo1980

Postprzez Robecki » sobota, 23 kwi 2005, 18:10

Bero : Twój pilot tyko pochodzi z Płońska czy też mieszka w Płońsku :?: Jeśli tak to czemu Go nie znam :?: :)

A tak w ogóle to serdecznie zapraszam wszystkich na mój "domowy"rajdzik :D Próby jak zwykle będą fajne tzn. szybkie i proste w nawigacji. W tamtym roku jechałem jako pilot i bardzo mi się podobało, w tym "posędziuję" sobie trochę i pokibicuję kumplom z Płońska :) Boję się tylko że z frekwencją może być nie najlepiej , tak jak ostatnio :( Ludzieeeeee :!: Zgłaszać się :!: :!: :!: :D
www.ak-centrum.pl - tu znajdziecie wszelkie info
Robecki
N3

Postprzez Beret » niedziela, 24 kwi 2005, 00:38

pochodzi z plonska i jeszcze niedawno mieszkal. nazywa sie piotrek, znany jako gutek...

sebo, rozumiem ze dla ciebie wyscigi na 1/4 mili to glupota, naprawde rozumiem, ze mozesz miec takie zdanie i w pelni to szanuje. ale uwierz ze wole jednak pojechac na 1/4 mili niz na kjs... mimo ze dawno w zadnym nie jechalem...
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez Buncol » niedziela, 24 kwi 2005, 10:17

Sebo1980 napisał(a):Proszę Cię nie porównuj jakiegokolwiek KJSa z wyścigami na 1/4 mili.

Na zwykłym KJSie bardziej liczą się umiejętności kierowcy niż w takich zawodach zwanych Mistrzostwami Polski :D

no patrz a czlowiek, ktory czesto wygrywa w kjsach organizowanych przez ak.polski z pewnoscia pojedzie na 1/4 mili, by samemu wystartowac i patrzec na wyniki samochodow, ktore wczesniej przygotowywal.
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Lasse » wtorek, 26 kwi 2005, 00:33

Buncol: I dokładnie o to chodzi!

Człowiek pojedzie oglądać wyniki SAMOCHODÓW - bo to jest tylko i wyłącznie wyścig zbrojeń sprzętowych.

Dla kierowcy bardziej nobilitujący jest puchar z KJS, niż nawet mistrzostwo Polski na ćwierćmili.

Ja osobiście lubię pooglądać te zawody, ale tylko w hardcoreowej wersji amerykańskiej. Byłem na zawodach w Polsce dwa razy - pierwszy i ostatni. Dres, dresa, dresem pogania - w rytm umca umca - a wieś się bawi niczym na odpuście. Zajebiści mistrzowie kierownicy zaś głównie zastanawiają się, kto czym dopasł furę i gdzie takie szpeje kupić - no bo w sumie taktyki specjalnie przygotowywać nie muszą. Tę wszak od małego ćwiczyli na wszelkich światłach. Zresztą na koszt rajdowców - przecież przez takich bałwanów "profesjonalna" prasa do dziś pisze o tym, jacy to ci "rajdowcy" są nienormalni, że sobie wyścigi po miastach urządzają...
LASSE
Lasse
N2

Postprzez Sebo1980 » wtorek, 26 kwi 2005, 00:47

i tu się zgadzam w 100%!!!!!!!
Sebastian Bogacki
Sebo1980

Postprzez Albert(Zambrów) » wtorek, 26 kwi 2005, 13:50

Słyszałem ze w Płońsku są fajne szybkie trasy? Wiecie cos na ten temat?
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez Szambelan » środa, 27 kwi 2005, 17:07

Obrazek

Pozdrowienia dla tej załogi :D
RATUJMY POLSKIE RAJDY
Szambelan
N3

Postprzez PawelRally » środa, 27 kwi 2005, 17:19

OT

Wons a co Ci zrobili? :lol: :lol: :wink:
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Robecki » środa, 27 kwi 2005, 17:54

Albert : AK-Centrum z tego co wiem robi jedne z szybszych prób w okolicy - chwała IM za to, co jest pewnie także zasługą Sebo1980 - POZDRO :) , chociaż nijak się to ma do tras w takim np. Tomaszowie Maz. Ja jechałem w tamtym roku na prawym jak (nie)widać :wink: na powyższej fotce i bardzo mi się podobało, no może oprócz zakręconej próby w Załuskach

PawelRally: Pewnie Wons kręcił sobie jakieś krzaczory a my mu wjechaliśmy w kadr :wink:
Robecki
N3

Postprzez Sebo1980 » środa, 27 kwi 2005, 18:02

Przeciez ta próba w zaluskach nie była az taka pokrecona. Tez jechalem jako pilot i jakos sie udalo :).
Wynik sklada sie na zaloge i samochod
to pierwsze to przecierz kierowca i pilot. Ten umyslowy tez sie musi czasem czyms wykazac :)

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano czwartek, 28 kwi 2005, 10:18 przez Sebo1980, łącznie edytowano 1 raz
Sebastian Bogacki
Sebo1980

Postprzez Robecki » środa, 27 kwi 2005, 19:32

[quote="Sebo1980"]Przeciaerz ta próba w zaluskach nie była az taka pokrecona. Tez jechalem jako pilot i jakos sie udalo :).
Wynik sklada sie na zaloge i samochod
to pierwsze to przecierz kierowca i pilot. Ten umyslowy tez sie musi czasem czyms wykazac :)

Pewnie że tak, zgadzam się w 100 %, chciałem tylko powiedzieć że to była "najgorsza" z prób na tym KJSie, ale sa takie KJSy gdzie byłaby to "najlepsza" w sensie najfajniejesza próba :)
Nawiązując do tegorocznej edycji, dużo jest już zgłoszeń :?:
Robecki
N3

Następna strona

Powrót do KJS