I el. WSMP, DSMP i VW Golf

Co słychać w wyścigach: płaskich i górskich...

Moderator: SebaSTI

Postprzez fluff » wtorek, 19 kwi 2005, 23:44

Conic, cokolwiek chcesz powiedziec, mow po polsku!!!
Power Is Nothing Without Control!
Duval ognia!!!
fluff
A5

Postprzez BOB THE BUILDER » wtorek, 19 kwi 2005, 23:46

CONIC LEKKO SIE ZGOTOWAL!!! MOZE Z WIECZORA PROMILI MIAL ZA DUZO!! ALE JAK JEST TAKI MADRY TO NIECH KUPI JAKAS BRYCZKE I POKAZE CHLOPCOM O CO CHODZI W TYM SPORCIE A NIE TYLKO NA FORUM PYSZCZY!!! 8)
BOB THE BUILDER

Postprzez nick555 » środa, 20 kwi 2005, 08:06

nie fikam "koleżko" tylko mam małą prośbę wypowiadaj się ciut składniej...
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez mm » środa, 20 kwi 2005, 08:35

Conic - co Cie tak zdenerwowalo? Wyluzuj sie i zacznij myslec o sobie a nie o innych - wszak na przeciagu roku pogorszyles sie (porownujac czasy z 1 rundy 2004). Czyzby to az tak Ciebie zezloscilo?
Kazdy wklada w to duzo kasy nie tylko Ty (widac nie kazdy inwestuje w to co trzeba). Zamiast oskarzac innych wyjmij 3000 na protest i sie przekonaj, albo milcz - bo takie poprostu szkodzi dyscyplinie jaka sa wyscigi samochodowe, a nie o to chyba chodzi..

ale przeciez wszedzie jest teoria spiskowa i komisja jest poukladana, wiec po co pisac protest i tracic kase jak nic z tego nie bedzie - zaraz od Ciebie uslysze...

Nie badz taki sflustrowany wlasnymi niepowodzeniami, bo tak sobie tlumacze wypowiedz, ze wkladam duzo kasy i sa szybsi...

kasa jedzie tylko do pewnego momentu, pozniej nie da sie juz nic przeskoczyc - szczegolnie w N-1150, mozna dojsc do czegos, a pozniej ilebys nie mial kasy to i tak wiecej nie da sie zrobic ze sprzetem, licza sie umiejetnosci - i to jest piekne w tej klasie! Widac, albo nie dosc kasy w to wlozyles, albo tak jak pisalem nie w to co trzeba, albo...
pozdrawiam
mm
N3

Postprzez rav » środa, 20 kwi 2005, 19:33

ponawiam pytanie o łączność w DSMP
rav
A6

Postprzez Conic » środa, 20 kwi 2005, 21:27

HEHE widze ze podniosłem atmosferke na forum :wink: . Drogi Miłoszu i reszto forumowej ekipy .Nie złoszcze sie o to ze mi nie poszło bo jade czysto rekraacyjnie dzieki uprzejmości kolegi Darka Nowickiego ktory pozwolił mi wypchnąc ENKE z krzaków tydzień przed WSMP i pojechac nią na tyle ile mnie stac, niestety pasmo awari tesz mnie nie omineło.Nie mam takrze do nikogo zalu ze pojechałem jak pojechałe tylko o to ze jest wielu utalentowanych kierowców ktorzy wyciagaj sponsorów z pod ziemi siedza z regulaminem nocami w kanale robiąc autka najlepiej jak idzie a ktos robi takie nomery. Najbardziel loto mi oto ze jezdze na wyścigi od paru ładnych lat jako kibic, mechanik a ostatnio zawodnik i NIE JEDNO WIDZIAŁEM CO MNIE KREW W ZYŁACH GOTOWAŁO DLATEGO POSTANOWIŁEM WYKRZYCZEC CO WIDZE PUBLICZNIE . 8) POZDRO FOR ALL.
Conic
N1

Postprzez BOB THE BUILDER » środa, 20 kwi 2005, 22:46

Chłopaki!!! Koniec żartów!!! Też byłem na BT i widziałem ten przekręt z filterkiem. Mało tego mam ten fragment na video!!! Warszawka zawsze była znana z dowolnej interpretacji regulaminów - patrz Kisiel i opony w PAR. Pewnie nigdy się nie zmienicie. Ile wart jest Miłosz, mogliśmy zobaczyć w ubiegłym sezonie. Reszta świata na szczęście nadrabia talentem.

Tak na marginesie nie wierzę, że szofer, który w ubiegłym sezonie klepał niemiłosierne tyły, uczciwie zrobił postępy które powodują jego dobre wyniki w sezonie bieżącym.
BOB THE BUILDER

Postprzez YOG » środa, 20 kwi 2005, 23:44

no to kiedy to video swiatu zaprezentujesz? byc moze to wiele wyjasni w tym sporze;
szczerze mowiac to byly glosy odnosnie zawodnikow z Wawy i (ale zdecydowanie rzadziej) Poznania mowiace o "przekretach" subtelnych i mniej; ja nikogo za reke nie zlapalem bo zazwyczaj na zawodach nie bywam w parku maszyn tylko w najciekawszych miejscach toru; ale moze zaczne?

pamietam za to taki post na form autoklub.pl:

"cud w Poznaniu" o tym jak to pewnien zawodnik zostal MP 2004 w N1150 dzieki nieregulaminowym zabiegom;

cudowny zbiego okolicznosci czy tylko matrixowe dejavu?

P.S. zapomnialem dodac, ze podobnie jak kolega conic nie przepadam za cwaniaczkami, kotrzy sa cwańsi niż ładniejsi; pozatym pieknie brzmialy zdania wypowiadane na szkoleniu WT przez wiadomo kogo, ze komisja techniczna jest taka ze ho ho i achu achu uczciwa i wogole; znow ta nasza małomiasteczkowa kolesiowa klika; a chocby jednego takiego weekendu jak czesi na Brnie to sie w zyciu nie doczekamy....

pozdrawiam, YOG
www.poldimex.pl
YOG
N2

Postprzez YOG » czwartek, 21 kwi 2005, 00:06

no to jeszcze pytanko do tych co byli w Poznaniu:

pojawił sie Peugeot 205 w Hgrupie?

YOG
www.poldimex.pl
YOG
N2

Postprzez :alfan: » czwartek, 21 kwi 2005, 00:14

Nie, nie było go.
404 podpis niedostępny
:alfan:
A5

Postprzez mm » czwartek, 21 kwi 2005, 08:25

Conic : przeciez wiekszosc ma tak samo, brak kasy, siedzenie do nocy pod samochodem. pozyczanie na paliwo na wyjazd - normalka, rozumiem to... co do podnoszenia atmosfery - luz, przynajmniej cos sie dzieje;)

BOB: jestes strasznie sfrusrtrowany - proponuje ogladac sobie to video zamiast filmow dla doroslych i sie relaksowac przy tym;) i chyba strasznie nie lubisz "warszawki" czyzby to kolejny Twoj problem?

ile jestem wart wedlug Ciebie - malo mnie to interesuje.

to czy zawodnik zamykajacy tyly moze wygrywac - zazdrosc zzera, ze niektorzy maja talent polaczony z dobrym sprzetem. Ale nie bede sie tlumaczyl za Mopa i on tez nie musi - poprostu malo nas interesuje co sobie o tym myslisz, a to czy snujesz sobie jakies teorie spiskowe to Twoja sprawa...

YOG: wlasnie dzieki "cudowi w Poznaniu" jeden z zawodnikow nie zostal MP jadac na przekrecie - samochodem niezgodnym z przepisami, wiec nie przekrecaj faktow!

RAV: wysle Ci wieczorem na priva info o lacznosci.

uwielbiam takie dyskusje;) ale nie bede mial czasu brac w nich udzialu, bo od dzisiaj zaczynam treningi :-))
pozdrawiam wszystkich
mm
mm
N3

Postprzez Tobi » czwartek, 21 kwi 2005, 09:02

Niepodoba mi się brak konsekwencji niektórych. Brak filtra powietrza daje tyle samo co nieprzykręcone dystanse do felg. Albo konsekwentnie brońcie twierdzenia że to co nic nie daje nie powinno byc traktowane jako oszustwo albo nie. Pozatym zachowujecie się tak jakby jakiś drab pobił staruszkę i jak go złapali i posadzili krzyczycie do niego zza krat że jest łajzą. Pozdrawiam wszystkich.
TOBI - LOŻA SZYDERCÓW
Tobi
N2

Postprzez rav » czwartek, 21 kwi 2005, 13:09

Tobi napisał(a):Niepodoba mi się brak konsekwencji niektórych. Brak filtra powietrza daje tyle samo co nieprzykręcone dystanse do felg. Albo konsekwentnie brońcie twierdzenia że to co nic nie daje nie powinno byc traktowane jako oszustwo albo nie.

A czy jak napiszę protest na nieregulaminowe nazwiska na szybach to mogę liczyć że kogoś za to wykluczą?
rav
A6

Postprzez Tobi » czwartek, 21 kwi 2005, 13:29

Jest absolutny zakaz ....
TOBI - LOŻA SZYDERCÓW
Tobi
N2

Postprzez rav » czwartek, 21 kwi 2005, 15:46

Jaki zakaz? Nie rozumiem
rav
A6

Poprzednia stronaNastępna strona