Rajdy w TV

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mroowa » sobota, 9 kwi 2005, 17:34

beeper_ napisał(a):
SWRT_ napisał(a):Jeszcze ten tekst że mazowiecki zainaugurował sezon rajdowy w Polsce :?

no to akurat prawda jest ;)

A Magurski ? on się nie liczy ?
Mroowa
S2000

Postprzez solota » sobota, 9 kwi 2005, 17:38

fajnei fajnie Oes wraca :wink: miejmy nadzieję, że już na długo :D
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez Cobra » sobota, 9 kwi 2005, 18:21

Sorry ale taki "oes" to dla mnie porazka, poza tym z tego co mowili co maja w planach to powinni zmienic nazwe na "MotorSport" czy cos w tym stylu bo beda i wyscigi i f1 i rc i terenowki, pewnie jeszcze chwila i okaze sie ze podepna pod to 1/4 bo ma duzo ogladalnosc, a rajdow to tam bedzie tyle co kot naplakal :( bida. Dzisiejszy odcinek zreszta pokazal troche tego tunningowego charakteru tworcow do tego ta ich muzyczka kompletnie zagluszala dzwiek rajdowek :( Do tego nie wiem czy zauwazyliscie i to w zasadzie pytanie do bartka co sie stalo ze zdjeli kitcarmanie o ktorej bartek mowil ze ma niezle wyniki ogladalnosci??
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Lasse » sobota, 9 kwi 2005, 18:31

Mam nadzieję, że to co zobaczyłem dziś w TVN Turbo to tylko jakiś makabryczny i mocno spóźniony żart z okazji pierwszego kwietnia. Jeśli nowy "OES" ma wyglądać tak, jak to coś - to ja się wyprowadzam z tego kraju...

Relacja z Mazowieckiego - to właściwie jeden wielki klip i powiem szczerze, że w necie można znaleźć lepiej zmontowane. Było kilka fajnych ujęć, ale całość zagłuszone muzyczką i komentarzem pisanym chyba przez kogoś, kto nigdy na rajdzie nie był. Nie mówię już nawet o lektorze - poprzednicy już go najlepiej podsumowali!

Materiały takie jak historia Jaguara - chyba lepiej pasowałyby do magazynu DeLux.

A już szczytem wszystkiego była zapowiedź materiałów o najnowszej technice wyścigowej - na przykładzie F1. Film z zespołem McLarena w składzie: Mika i DC. Przecież to już nie tyle nieaktualne, ale wręcz historyczne materiały!

Naprawdę mam nadzieję, że to był tylko wypadek przy pracy i OES będzie utrzymywał dawny dobry poziom!
LASSE
Lasse
N2

Postprzez mototom » sobota, 9 kwi 2005, 19:30

Wam to się nigdy nie dogodzi. OESu nie było, było źle. OES jest, dalej źle.
mototom
A6

Postprzez kolo115 » sobota, 9 kwi 2005, 20:55

Raven napisał(a):Jakbym czytal wszystkie posty na forum, to moj wspolczynnik inteligencji bylby chyba na minusie [..]

Wez zostaw te komenatrze dla siebie... :? Niedosc ze nic niewnosza to jeszcze jakby niebylo obrazaja wszystkich uzytkownikow tego forum!
Obrazek
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..."
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 9 kwi 2005, 21:29

Może nie rajdy ale rajdowiec w TV :) Turas w "Kryminalnych" :) Jechał po swojemu tzn boki, jazda po poboczach i koniec na drzewie ;)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez maciekd » sobota, 9 kwi 2005, 21:34

Oglądał ktoś "Kryminalnych"? Bandytę uciekającego przed policją grał... Marcin Turski :D Całkiem ostro katał beemką po Warszawie a potem po lesie. Szkoda tylko, że... na końcu zginął na drzewie... :? Generalnie bardzo fajnie sfilmowany pościg! :)
maciekd
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 9 kwi 2005, 21:38

maciekd napisał(a):Generalnie bardzo fajnie sfilmowany pościg! :)

Tylko czego w Corolli opony na piachu piszczaly? ;)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez radwb » sobota, 9 kwi 2005, 21:40

hehe no to był nie wypał i to totalny z tymi oponami
radwb
N3

Postprzez sumo » niedziela, 10 kwi 2005, 00:18

ale smigali ostro, Komisarz Zawada tez niezle pomykal na tych szutrach, ogolnie ciekawie bylo. Bwm -ladne boki, szkoda ze dzwon. Od razu 2 trupy...
sumo
N4

Postprzez piter306 » niedziela, 10 kwi 2005, 03:02

Patrząc tak ogólnie z mojego "lekko wstawionego" na ta chwila oka, na ostatnie wyczyny TVN Turbo, to jak sie nie chycom za jaja, to marnie skończą (bynajmniej nie chodzi mi o przekazywanie na żywo programu TVN24, Małej armii i Legend).
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez Raven » niedziela, 10 kwi 2005, 20:56

Raven napisał:
Jakbym czytal wszystkie posty na forum, to moj wspolczynnik inteligencji bylby chyba na minusie [..]

Wez zostaw te komenatrze dla siebie... Confused Niedosc ze nic niewnosza to jeszcze jakby niebylo obrazaja wszystkich uzytkownikow tego forum!

Nie obrazam wszystkich, bo przeciez da sie normalnie tutaj czasami pogadac (popisac?). Ty jednak lepiej zamiast opierac sie o swoj piekny samochod, naucz sie jeszcze raz zasad jezyka polskiego, bo chyba sa one tobie obce.

Motek- a co sie dziwisz, ze jedziemy na nowy OES. Jak ktos pcha sie do publicznej tv, to potem go ludzie oceniaja. W tym przypadku ocena nie moze byc pozytywna.
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez micz » poniedziałek, 11 kwi 2005, 20:53

OES to największe gówno w tvn turbo jakie widziałem w historii tego kanału. Błąd goni błąd.
A kitcarmania zniknęła bo skończyli budowac kitcara. Zresztą to śmieszne było- "a teraz to cos podłączymu o tu za pomocą takiego klucza"
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez Ohlins » poniedziałek, 11 kwi 2005, 21:12

a kiedy jest na tv4 relacja z zelandii??
Ohlins
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne