model jest firmy heller. Jak dla mnie nie jest zbyt dobrze wykonany. części są krzywe klatke ledwo co zmieściłem pod dachem musiałem ją specjalnie wyginać. Auto ma tak źle zaprojektowane "zawieszenie" że stoi na trzech kołach

a tylni zderzak ociera się o jedno prawe koło a z lewej ma luz. mógłbym to poprawić ale wole nie ryzykować uszkodzenia tego elementu.
p.s. jakimi farbami malujecie bo ja humbrolami. i nie jestem z nich zadowolony. Strasznie wodniste że trzeba było niektóre elementy po 3 razy malowaćbude akurat 2 krotnie malowałem co chyba jest normalką. Ale biała farba jaką kupiłem to chyba jakaś porażka nie dość że musiałem ją przez 20 minut mieszać to robi się z niej straszna galareta i zostają straszne smugi(niestety maluje tylko pędzelkami, dopiero zaczynam zabawe więc nad aerografem nie myślałem)
aha zapomniałem dodać że koła powinny się kręcić ale zapomnijcie o tym części są tak iasno wykonane że nic z tego bez dodatkowej obróbki. I jeszcze kalkomania na felgi jest ie wymiarowa. To na razie tyle wad tego modelu.