Od 7 Marca w każdym salonie Peugeota będziesz mógł sie dowiedzieć co dokładnie. Ale musisz mieć prawo jazdy i mniej niż 25 lat bodajże z tego co pamiętam.
Ja też wysłałem na eliminacje do Wrocka Jak sie dostaniemy to będziemy ze sobą walczyli hehe i ja wlasnie niewiem czy ja musze niedlugo zadzwonic i sie spytac czy sie dostalem czy jak ja mam to zrobić
karcin napisał(a):ja wlasnie niewiem czy ja musze niedlugo zadzwonic i sie spytac czy sie dostalem czy jak ja mam to zrobić
no dokladnie to musisz zadzwonic 15 dni przed eliminacja i sie dowiedziec czy i kiedy startujesz i oni ci powiedza! ja w zeszlym roku uslyszalem ze jestem na liscie rezerwowych
No a jak zadzwonie wcześniej Ta babka w salonie Peugeota mi powiedziała że jak wyśle zgłoszenie to mam zadzwonić tam do nich za kilka dni i sie dowiedzieć czy jestem czy nie. Sam już niewiem co mam robić bo w wkonczu trzeba bedzie im kase wplacic.
No z tego co sie orientuje to do pietnastu dni przed impreza zbieraja zgloszenia! potem przestaja zbierac i maja pelna liste osob przyjetych a ty masz zadzwonic do nich, potwierdzic udzial i sie dowiedziec kiedy startujesz! i dopiero wtedy kase wplacasz!