Wszystkich chętnych zapraszam na server ( 81.26.251.203:16666 ) mały ruch,ale da się z kimś zawsze pograć. Dla osób które niemają tej gierki ,a chciały by pograć jestem wstanie zrobić obrazek ze swojej płytki tylko gdzie go umięścić w sieci ? Dajcie namiary na jakiś server
Jejku chłopaki dzieki za przypomnienie.......ta gra to kawał mojego życia.....olałem dla niej kiedys Colina 2......naprawde.
Pamietam Xsare .......szok dzwiek i handling...........pamietam megane z 7 biegami do przody....hehe kolega który mi ta gre przyniósł przjechał u mnie superstage w angli . meganą....nigdy go nie poprawiłęm skubany.....
Oczywiscie Audi i ...każda furka miała cos fajnego........
kurde zrobilem blad, usuwając plik sciagniety z Emule... bo tak, to bym otworzyl dla was porty i byscie ssali bez problemu raz dwa. Gierka wciaga Jezeli jest ktos chetny do giercowania to pisac na gg...
Witam !
Znacie jeszcze jakieś działające severy poza ( 81.26.251.203:16666) bo z tych defaultowych żaden niedziała. Gra jest świetna porzuciłem dla niej kiedyś Quake
Człowiek, który zgadza się ze wszystkimi, nie zasługuje na to, by ktokolwiek się z nim zgadzał.