(M.Ś.) Rajd Szwecji

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez Tomisny » poniedziałek, 24 lut 2003, 00:38

Jezeli jest tak jak mowi Kewals no to wielki pech... :(

No ale jesli kolo bylo takie z ralliartu to trzeba sie odwolywac... ja czekam na to jaki bedzie komunikat zespolu.

No ale mam nadzieje, ze ten wynik w Szwecji to nie przypadek i Janusz jeszcze zrobi jakies wielkie wyniki w tym sezonie... Oby to nie byl wynik zycia (ktory juz nim wcale niestety nie jest) :( :? :evil:
Tomisny
N3

Postprzez Wilu » środa, 31 gru 2003, 16:26

jako przeciwnik zaśmiecania forum dublowanymi tematami wypowiem się w już istniejącym !!!

Tomek widzę że stawiany jest w gronie faworyta, obawiam się że zbyt duża presja i będzie z tego lipa. powiem tyle szansa jest na punkty, ale dużo zalezy od auta.

Sprawa Lecha: świetnie Kuzi obiecał że jeśli się gdzieś zgłosi to wystartuje na 100% Myślę więc że możemy Go w Polsce nie zobaczyć ale w Foce 02 w MCZ i w MŚ kilkuktotnie. Niestety w Szwecji to szans na wielki wynik raczej nie ma: małe doświadczenie, mała znajomość auta. Warmbold do połkinięcia na luzach. z drugiej zaś strony mała ilość aut WRC fabrycznych może wywindować Lecha dość wysoko. warunek META.

Sołowow wątpię aby coś wielkiego osiągnoł. choć oczywiście nie mam nic przeciwko.

Pozdro.
Wilu
N4

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum