Ja mam ciekawostke o ktorej sie dowiedzialem z angielskiej gazety, bo w polsce to jakas cenzura chyba czy cos, albo sie boja o panike

Czy ktoś wiedzial o umowie Rosji z Niemcami ze mogą najpasc na kraj bez wypowiedzenia wojny jesli stwierdza ze jest tam terroryzm. Kraje będące w UE, mogą sie od tego odwołac na podstawie jakiesgos tam prawa, nie wiem dokładnie, cos Miedzynarodowe Prawo Militarne(ząłóżmy). Wiec, podczas ataku Iraku przez USA, kraje UE opowiadały sie zawsze za napadniętym, w mysl MPM, ale Polska jako jednyna obstala za USA, wyłamujac sie z MPM. Teraz jako jedyny członek UE nie mozemy sie do niego odwoływac. Wniosek taki ze w kazdej chwili mogą na nas napasc albo RUscy albo Niemcy, normalnie jak Ribbentrop-Mołotow
I teraz zadaje sobie i wam pytanie, jak w tym kraju ma byc dobrze, skoro Polacy są tak ześlepieni potega USA, a USA ma nas głeboko w zadzie, i jak nam wiz nei znieśli tak nam nie zniosą.
Kiedys byłem na spotkaniu z jakim politykiem, mówił ze aby w Polsce było dobrze, trzeba cały rząd dymysionowac i powołac do nich, młodych i "czystych" ludzi. Wtedy sie poprawi. Dodam jeszcze ze ww posel jest członkiem partii o która ma bardzo ograniczoną swobodę medialną, ze to tak okresle, po porstu ludzie nie chce ich do głosu dopuścic, ciekawe dlaczego??
Ehh, źle sie dzieje w tym kraju, a my sie dziwimy o rajdy, skads to sie bierze