KJS Puchar Zimy 2005

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Postprzez Beret » niedziela, 27 lut 2005, 01:13

widzialem w scenie filmy z superproby... i powiem ze rozumiem zawod... wyglada naprawde malo efektownie... jest to mocno techniczny przejazd i trzeba sie sporo namachac kiera zeby pojechac jak bog przykazal... szkoda ze nie ma jakiegos filmiku ze srodka samochodu, wygladaloby to lepiej
nikt juz nie ma zadnych zdjec?? mars, kiedy jakas galeryjka bedzie??
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Postprzez Mars » niedziela, 27 lut 2005, 01:27

Tzn przejazdy Oleksowicza na SuperPróbie nie powiem....były bardzooo efektowne (Wons...jak tam kurtka? :lol: ) ale potem jak goście jeżdzili tym Pugiem i Polo to to było poprostu nudne...a dodatkowo te bycze pauzy pomiedzy przejazdami...
A galeryjka będzie jutro...coprawda tylko 48 fotek ale to zawsze coś...jakby tata nie zapomnial naladowac baterii to byloby wiecej :lol:

EDIT !!
Oto link do galeryjki (prowizorka ale jest :D )
KLIK
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez Robecki » niedziela, 27 lut 2005, 13:24

Bero - cieszę się że podobała Ci się próba Rutki :) - pewnie mnie widziałeś jak ustawiałem was na starcie i odebrałem kartę drogową. 8) Rutki zawsze są efektowne dlatego wybrałem tą próbę, mogłem być też na Olczaku ale z tego co wiem było tam nudno ze względu na wszechobecny lód. Na Rutkach z początku Malary też miały ciężko bo jechały po cienkiej warstwie śniegu co z czasem się rozjeździło. Jednak nie to było najgorsze tylko wieeeeelka kałuża przed nawrotem w której niektóre samochody się dosłownie topiły - a właściwe ich silniki, dotyczyło to zwłaszcza Maluszków. Było sporo niezłych boków, parę akcji z "oberkami" także było na co popatrzeć. Najgorzej było jak ktoś potrącił słupek - trzeba było się trochę nabiegać. Ciekawe tylko kiedy następny KJS na Rutkach :D
Robecki
N3

Postprzez qbus » niedziela, 27 lut 2005, 22:43

Galeria Dominika Kalamusa chyba z tego KJS'u wisi na stronie Inter Cars Speed RTS czy jak ta firma ma.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez MalczanRulez » niedziela, 27 lut 2005, 22:53

Obrazek

Video Rally Team pracuje w każdych warunkach :D
MalczanRulez

Postprzez he » niedziela, 27 lut 2005, 23:49

mam nadzieje ze na ak-polski niedlugo sie pojawia jakies fotki, mnie ponad setka wyszla, a tor intercarsu fajny i pierwszy przejazd moim zdaniem lepszy niz superproba, mam nadzieje ze zdjecia to potwierdza
he

Postprzez konrados » środa, 16 mar 2005, 20:45

Odkopuje temat, bo jestem tu pierwszy raz...
W galerii Marsa znalezlem wkoncu swoje zdjecia z KJSu... dzieki..
Robiles to na ostatnim odcinku.. bo widze ze juz naklejke zgubilem... ja to ten czerwony maluch z 6, co to wywinal dwa baczki na trasie... hehe sie troche rozluznilismy... choc pilot ojebal mnie rowno ;)
Pozdro,
Konrad
konrados

Poprzednia strona

Powrót do KJS