MONTE CALVARIA

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

Postprzez Szambelan » środa, 2 lut 2005, 16:18

Wylukałem czasóweczkę i co widzę ? Normalnie jadą na Bokserskiej z czego bardzo się cieszę. Szkoda, że hałda w Karczewie nie będzie jechana tam zawsze było na co popatrzeć. Osobiście polecam Bokserską, zapewne zjawię się tam z moim JVC :D

Nie wiecie czy Pan Badowski wystartuje ?? Na liście jeszcze go nima a Wurcu przeczytałem, że sprzedaje swojego potwora.
RATUJMY POLSKIE RAJDY
Szambelan
N3

Postprzez Mars » środa, 2 lut 2005, 17:11

Też będe na Bokserskiej :) (razem z Buncolem z forum ;) )
Potem mam nadzieje sie wybrac na Słomke a potem ale to jeszcze nie pewne do Gory Kalwarii na super probe (Wons, warto?)
Już sie nie moge doczekac ;)
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez michal_wrc » środa, 2 lut 2005, 20:08

Tylko szkoda że na Bokserskiej jest coraz mniej szutru. Najpierw poznikały góry węgla, teraz po prawej stronie torów są tylko płyty betonowe.

Mogłoby troche śniegu spaść do soboty, bo ten co jest to sie kończy z powodu dodatniej temperatury
michal_wrc
A5

Postprzez Mars » środa, 2 lut 2005, 20:50

Niestety do soboty juz ma snieg nie padac :( ale temperatura ma byc nawet do -10 wiec moze siue nie roztopi to co juz jest. Ale moze jednak prognoza sie myli i jutro napada duzo sniegu ;)
Mars
A6

Postprzez Mikee » czwartek, 3 lut 2005, 13:48

nie wiem czy poprawnie wyczówam ale chłopaki chcecie jechać po śniegu ?? :roll:
to tak jak my z Rafałem też chcemy po śniegu
już 115 załóg jest na liście, ale czad :twisted:
Mikee

Postprzez Mars » czwartek, 3 lut 2005, 17:19

Pewnie ze po sniegu ;););)
Mam pytanie...czy warto jest jechac na ta super probe w Gorze Kalwarii? jak ona wyglada?
I jak przebiega proba na torze RC w słomce? proba ma 950 metrow a tor jest przeciez dluzszy.
Mars
A6

Postprzez Szambelan » czwartek, 3 lut 2005, 17:43

Jazda po śniegu będzie beznadziejna. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia o super próbie, napewno na niej nie będę. Przypomniała mi się jeszcze jedna ciekawa próba - Chynów PKP. Tam naprawdę warto być, jest pierońsko szybko. Jakieś urywki zapodałem w zapowiedzi :)
RATUJMY POLSKIE RAJDY
Szambelan
N3

Postprzez Mars » czwartek, 3 lut 2005, 18:29

Czyli jaki plan wyprawy najlepiej zrealizowac?
Bokserska i Chynów?
Czy moze
Bokserska i Słomczyn?
Wie ktos w jakiej konfiruracji bedzie proba Bemowo? Czy bedzie jechany odcinek szutrowy?

I ponawiam me pytanie o Super Probe...jezeli chcialbym na nia jechac to musze czekac w Gorze Kalwarii ponad 2 godziny...warto tyle czekac dla 35 załóg?
Mars
A6

Postprzez Gonzalez » piątek, 4 lut 2005, 11:08

Jesli chodzi o oglądarke to polecam Słomczyn ( dwie próby obok siebie ) jedna pownna być naprawdę sliska(tor), jeśli komuś się znudzi Słomczyn moze wstapić na PKP Chynów ( szybka- zalezy od konfiguracji). Chynów jest w połowie drogi do Góry no i potem 3 próby w Górze Kalwarii. Super próba obowiązkowo tam dopiero bedzie klimat imprezy ( start 18ta po uliczkach na kostce to co kibice lubia najbardziej boki gwarantowane do tego elektrownie cud - miód).

PS. Reszta prób według uznania ale tak sobie polecam. Piszę z własnego doswiadczenia.
Gonzalez

Postprzez Szambelan » sobota, 5 lut 2005, 19:34

O w morde, ale to był kjs :D Na Bokserskiej było strasznie nudno z powodu dużej ilości lodu. Później odwiedziliśmy Słomczyn i tam się dla nas zaczął rajd (te wszystkie dzwony i ratowania no i ryby fiaciora). Po jednostce w Górze było zajebiście nie wspominając o mega cięciu Staszewskiego. Klip zrobię niebawem. Przy okazji kjsu spotkałem chyba 4 osoby z forum - michała_wrc, Marsa, Robeckiego i Buncola ;) Pozdrowienia :)
RATUJMY POLSKIE RAJDY
Szambelan
N3

Postprzez Buncol » sobota, 5 lut 2005, 21:53

Tez bylem i widzialem :) Bylem na Bokserskiej, w Slomczynie, na jednostce w Calvarii i na super probie. Wszedzie bylo bardzo fajnie. Na slomce malo brakowalo a przejechala by mnie Impreza :shock:. Ojciec nakrecil 1 h 40 min materialu, ja zrobilem kilkaset fotek :) KJS pierwsza klasa.

Pozdro dla ekipy filmowej Wonsa :)
Obrazek
Buncol
A6

Postprzez Mars » sobota, 5 lut 2005, 23:03

No to i ja sie wypowiem ;)
Podrozowalem razem z Buncolem wiec miejsca te same tzn Bokserska, Słomka, Gorka Kalwaria.
Bokserska - całkiem spoko, sporo ladnych bokow (brava dla kierownika niebieskiego Justy za piekny bok) Obejrzelismy z Buncolem przejazdy okolo 35 zalog i udalismy sie na Słomke
Słomka - noooo tu to az brak slow ;) Pierwszy winkiel Slomki....poprostu poezja ;) jak nie bok to wycieczka w plener ;) Szczegolne brava dla kieronikow: 125p, Sierry i pewnego zielonego Subary ;) ( z takim impetem wygrzali w plener ze mieli mega farta ze nie wyladowali na dachu)
A no i gratulacje dla mistrza kierownicy czarnego cieniasa :D Najpierw wycieczka poza droge na 1 zakrecie a pozniej po powroceniu na droge hukniecie w barierki pod koniec proby ;)
Na Slomce widzielismy wszystkie przejazdy od 38 w gore.
Gora Kalwaria - rozniez wypas. Z jednego miejsca dalo sie zobaczyc 2 proby. Z tego obie barddzo ciekawe. Popis bokow dało wiekszosc kierowcow czterołapów ;) Tutaj widzielismy przejazdy od okolo 80 do konca.
No i na koniec Super Proba - pełny wypas to malo powiedziane ;) wiekszosc kierowcow olała czas i jechala pod publike. Pelno bokow, szczegolne brava dla zielonego subaru ;) Cudowna jazda !!
W ramach podsumowania moge powiedziec jedno. Cudowny KJS !! Wiecej takich ;)
No i mozna bylo osobiscie poznac kamerzyste forum autoklubu ;) Pozdro dla całej ekipy Wons-a ;)
Mars
A6

Postprzez ++ Tommy ++ » niedziela, 6 lut 2005, 01:47

Więc tak :!: :D
Super KJS, pierwszy raz jechałem KJS w Stolycy i było spoko. Jechałem jako pilot z Sebą Trzaską czarnym SC w klasie GOŚĆ :!: Co mnie najbardziej urzekło to delikatny burdel z czasami na PKCach :shock: Na każdym przestawiałem zegarek,a sędziowie zgodnie twierdzili że ich zegary było zsynchronizowane 8) Próby bardzo fajne, choć jako jedna z ostatnich załóg warunki mieliśmy nie za ciekawe :x W większośc lód no ale coż zabawa też byłą przednia :D Najbardziej rozbawił mnie jeden z sędziów => mieliśmy czas 1:35 coś tam a on w karcie wpicał 135, coś tam nie mam pytań. Dominik Kalamus się z nim nawet kłócił ale koleś ostro trzymał się swojej wersji :D Ale to w sumie małe pifko w porównaniu z tym co było przy ogłaszaniu wyników. Pojechaliśmy czysto bez żadnych taryf jedynie raz złapaliśmy metę (było potwornie ślisko na mecie) a przed nami znalazł się Jastrząbz Filipem Nivette, którzy zarobili 3 taryfy. Co śmieszniejsze mieli czasy na próbach , gdzie łapali taryfy lepsze od zwycięzcy tej próby w klasach :D Niezłe JAJA :D Po korekcie wyników okazaqło się że jesteśmy 4 załogą w klasie GOŚCI i jedziemy SuperPróbę w Górze Kalwarii :!: :!: :D Ogólnie było super :D
..:::Strona o lubelskich rajdach:::..
http://rajdy.prezes.com
++ Tommy ++
N1

Postprzez Dexter » niedziela, 6 lut 2005, 12:38

Jest jakas stronka odnosnie tej imprezy motoryzacyjnej?
Kocham szybkie kobiety i piękne samochody.
Zapraszam na stronke SANOCKIEGO KLUBU RAJDOWEGO WWW.SKR.BOO.PL
Dexter

Postprzez Mars » niedziela, 6 lut 2005, 13:42

KJS-y nie mają swoich osobnych stron (z reguly :) )
O Monte Calvarii mozesz przeczytac na stronie ak-polskiego www.ak-polski.org.pl
Mars
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do KJS