Moderator: SebaSTI
Dzieki Wloch taka linie obrony zamierzam przedstawic mam nadzieje ze pomoze na razie wzialem sobie komunikat z IMiGW o wczorajszej pogodzie i trudnych warunkach drogowychWłoch a ty? napisał(a):8) Witam miałem taką sprawe i zostałem uznany niewinnym popełnionego czynu ale musiałem udowodnic ze warunki panujące na drodze były złe psy sie bronili tym ze warunki były dla wszystkich zełe a tylko ja pojechałem poslizgiem po pierwsze musisz wydac sie sopkojnym flusiem który z rajdami nie ma do czynienia rób dobre wrazenie wymysl ze przypomniało ci sie ze musisz skrecic ze pod sniegiem był lód którego nie byłes wstanie zauwazyc ze poprostu wpadłes w poslizg i twoja predkosc byłą odpowiednia ze auto nie wyjechało poza swój pas ruchu mozesz poadac przykład ze jezeli mnie skarzecie to nalezało by skazac wszystkich którzy z powodu zaspania drogowców wpadna w poslizg lub zblokują koła sprawa jest prosta jak bys potrzebował adwokata to pisz na prv powodzenia
siemasz wlochaty ja musze wyslac CI te fotki co obiecalem na rallysprincie w pradze.pozdrowionka.trzymaj sie.sorki za OTWłoch a ty? napisał(a):8) Witam miałem taką sprawe i zostałem uznany niewinnym popełnionego czynu ale musiałem udowodnic ze warunki panujące na drodze były złe psy sie bronili tym ze warunki były dla wszystkich zełe a tylko ja pojechałem poslizgiem po pierwsze musisz wydac sie sopkojnym flusiem który z rajdami nie ma do czynienia rób dobre wrazenie wymysl ze przypomniało ci sie ze musisz skrecic ze pod sniegiem był lód którego nie byłes wstanie zauwazyc ze poprostu wpadłes w poslizg i twoja predkosc byłą odpowiednia ze auto nie wyjechało poza swój pas ruchu mozesz poadac przykład ze jezeli mnie skarzecie to nalezało by skazac wszystkich którzy z powodu zaspania drogowców wpadna w poslizg lub zblokują koła sprawa jest prosta jak bys potrzebował adwokata to pisz na prv powodzenia
WRX_STI napisał(a):Ohlins: według mnie tu akurat niemasz racji, postaw sie w takiej sytuacji ze wpadłeś przez przypadek w poślizg bo dajmy nato odbierałeś smsapolicja by cię zobaczyła , udupiła(przepraszam ale nieumiałem znależć dosadniejszego słowa) a ty byś sie jeszcze z tego cieszył ze wykonują swoje obowiązki ? Ojj wątpie raczej byś walczył jak lew żeby go niedostać, chyba ze jesteś takim człowiekiem który weżmie nawet mandat 500zł i 10 punktów za to że dajmy na to wjechał 3 centymetry kołem na trawnik.
Gustaw napisał(a):Ohlins poczekaj az ty zrobisz prawko i wjedziesz na droga zapier.... sniegiem, w miedzyczasie mozesz poczytac o szybkosci bezpiecznej..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości