Rally of Turkey

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez thompson40 » piątek, 14 lut 2003, 21:56

rav napisał(a):Tu chodzi o sławę. Nick założyciela tematu widnieje w rubryce do końca istnienia forum. Pozatym to dodatkowy post do rangi.

o sławe??? rangi to był zły pomysł, a ilość postów o niczym nie świadczy, o niczym...
pzdr
...jk1dL......................................
...cky.pl.2kx.pm..........................
thompson40
N3

Postprzez Psycholog_Rajdowy » sobota, 15 lut 2003, 02:26

No to teraz wiem, co kierowało użytkownikiem rav kiedy zakładał temat: Czy Grandmaster powinien założyć temat o rajdzie Turcji?

Dzięki Tobie rav (choć nie tylko) wiem już, że sposób w jaki nagradza się (?) użytkowników tej strony rangami, jest niewłaściwy.

Poza tym, w moim odczuciu, rangi zostały wprowadzone na tej stronie po to, byśmy odnieśli wrażenie, że ludzie, którzy mieli zajmować się utrzymywaniem porządku na tym forum, robią co do nich należy. Fakt jest jednak taki, że nie wywiązują się ze swoich obowiązków, którymi sami się zapewne obdzielili. Nie usuwają pokrywających się tematów (sam kiedyś założyłem chyba ze dwa, które już wcześniej istniały) oraz postów, które na skutek błędnie działającego forum, dodaliśmy do dyskusji kilkakrotnie.

MODERATORZY to źli ludzie :!: :D
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez adi_A7 » sobota, 15 lut 2003, 11:13

Czasami czytajac Wasze wypowiedzi dochodzę do wniosku, że średnia wieku na tym forum nie przekracza 13 lat. Ludzie tu sie komentuje wydarzenia rajdowe i "okołorajdowe", a sławy szukajcie w Idolu i Big Brotherze
adi_A7
N1

Postprzez TommiCrazy » sobota, 15 lut 2003, 14:44

Co do Irackich wybryków, to ja się wsumie zastanawiam, jaka rakieta jest zdolna dogonić WRC :) no kierowcy Nki mają już gorzej, wyobrażacie sobie zeby iracka rakieta mijała linie mety szybciej niż Groenholm?
Obrazek
Mitsubishi Starion Turbo EX2000
TommiCrazy
A6

Postprzez TommiCrazy » sobota, 15 lut 2003, 14:46

Dobra to ja juz niepisze głupot , ide się bawić klockami LEGO
Obrazek
TommiCrazy
A6

a to co...

Postprzez grandmaster » sobota, 15 lut 2003, 19:21

adi_A7 napisał(a):Czasami czytajac Wasze wypowiedzi dochodzę do wniosku, że średnia wieku na tym forum nie przekracza 13 lat. Ludzie tu sie komentuje wydarzenia rajdowe i "okołorajdowe", a sławy szukajcie w Idolu i Big Brotherze

Nikt nie jest doskonaly :!:
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez **FanKuzaja** » sobota, 15 lut 2003, 22:31

A teraz Wypowiedz Max Mosley Prezydent FIA.Prezydent

FIA opowiedział się bezsprzecznie za przeprowadzeniem Rajdu Turcji. Nie ma żadnych oznak na zagrożenie dla rajdu, powiedział Mosley.

- Już kilkakrotnie rozmawiałem z tureckim związkiem sportów motorowych i bardzo dokładnie śledzę sytuację. W tej chwili nie widzę powodu, który powinien nas niepokoić - powiedział Mosley 'WRR'.

- Obszar w którym rozgrywa się rajd jest daleko od Iraku i trudno sobie wyobrazić, że wojna mogłaby mieć na rajd jakikolwiek wpływ - powiedział Mosley i dodał: - Rajd zostanie tylko wtedy odwołany gdyby w rejonie trwały działania militarne lub organizatorzy by chcieli odwołać rajd.

Dużo zespołów nie boi się o atak na rajd, ale obawia się problemów w transporcie materiałów. Gdyby tak się stało, nie będzie zagwarantowane, że samochody i wyposażenie dopłyną na czas. Szef zespołu Peugeota Corrado Provera powiedział: - Podjęcie decyzji należy do FIA. FIA msui zadecydować, czy wystartujemy czy nie. My jako zespół podporządkujemy się decyzji FIA.
**FanKuzaja**
A6

Postprzez thompson40 » sobota, 15 lut 2003, 22:37

dzisiaj w jakiś wiadomościach w TV przeczytałem że atak USA na Irak nie odbędzie się ciągu najbliższych kilku tygodni więc rajd Turcji jest chyba bezpieczny ;) oby wszystko odbyło się bez rzadnych zakóceń.
pzdr
thompson40
N3

Postprzez rav » sobota, 15 lut 2003, 22:50

Zasady na jakich działa forum zapobiegają bałaganowi. Nie obrażę się jeśli nie będziecie pisać postów do mojego tematu. Ten temat pogrąży się już niedługo w ciemnościach dolnej części strony i nikt go nawet nie zauważy. A moderatorzy nie są od usuwania tematów, bo forum rżądzi się takimi prawami, że nic nie jest z niego usuwane co nie jest wulgarne i obraźliwe. Truskawka zaczął tą długą dyskusję a ja ją zakończe. Wszelkie opinie wypowiedziane przeze mnie na temat sławy i chęci zdobywania rang nie powinny być brane na poważnie.
www.rafalmalinski.pl
rav
A6

Postprzez Wilu » wtorek, 18 lut 2003, 22:23

strasznie mnie martwi fakt, że Fortepiana wyrąbali z forda, kibicowałem tej załodze bo to prawie nasz pilot a tu takie zgrzyty. kurka gdyby to był Delecour to bym się nie zdziwił, ale Duval, no cóż takie życie, ale cieszy fakt że może z Bronkiem pojeździ w ME. i chyba dojdzie do zmiany pilotów pomiędzy tymi zawodnikami, straszne w tym fordzie bestyje i tyle.
Wilu
N4

Postprzez Psycholog_Rajdowy » wtorek, 18 lut 2003, 22:36

Ja natomiast obawiam się, że moment rozwiązania przez Mitsubishi kontraktu z Francoisem Delecourem jest końcem kariery tego kierowcy w sporcie rajdowym. :cry:
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez Glitol » środa, 19 lut 2003, 12:03

Psycholog: chyba chłopie masz rację. Oby nie było z nim tak jak z Bugalskim, który właściwie już nie pokazuje się w MŚ. Ale może ktoś go "zagospodaruje". Na asfaltach to przecież światowa czołówka.
Glitol
A5

:)

Postprzez John_B » środa, 19 lut 2003, 12:40

Niby tak tylko ilośc " fabryk "jest ograniczona a Bugalskiemu nie spodoba się możliwośc poruszania się wurcem w starej specyfikacji , no chyba ze w RSME
John_B

Postprzez thompson40 » środa, 19 lut 2003, 19:55

pogoda może być w Turcji różna, niektóre odcinki są pokryte śniegiem. organizatorzy martwią się... a wedłóg mnie może być ciekawie ;) jeśłi spadnie deszcz, może być naprawde co oglądać, zacięta walka pomiędzy zawodnikami. oby wszystko było jak należy, liczę na walkę conajmniej kilku zawodników o najwyższą pozycję.
pzdr
thompson40
N3

Postprzez TommiCrazy » czwartek, 20 lut 2003, 10:03

Ja tez uważąm ze teoretycznie upalna turcja bedzie bardzo Atrakcyjna z sniegiem, ah coś wspaniałego , a jaki szeroki asortyment opon beda musieli zabrać z sobą :)
Obrazek
TommiCrazy
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata