Moderator: SebaSTI
Banan napisał(a):Napisalem tak, bo nie wiem jak sie go piszeGryczynskiego znam, zaczynalem sie interesowac rajdami jak on jezdzil. Mam nawet jego kalendarz. Koper... cos tam slyszalem. Mostek Orskiego, a od 2001 roku takze Kuliga. Nie wiem tylko kto to jest Chalas
LIPciu napisał(a):Banan napisał(a):Napisalem tak, bo nie wiem jak sie go piszeGryczynskiego znam, zaczynalem sie interesowac rajdami jak on jezdzil. Mam nawet jego kalendarz. Koper... cos tam slyszalem. Mostek Orskiego, a od 2001 roku takze Kuliga. Nie wiem tylko kto to jest Chalas
Romuald... i jego mazda 323
LIPciu napisał(a):Banan napisał(a):Napisalem tak, bo nie wiem jak sie go piszeGryczynskiego znam, zaczynalem sie interesowac rajdami jak on jezdzil. Mam nawet jego kalendarz. Koper... cos tam slyszalem. Mostek Orskiego, a od 2001 roku takze Kuliga. Nie wiem tylko kto to jest Chalas
Romuald... i jego mazda 323
jeśli chodzi o szanse hołka w rsmp to on może ale tylko u siebie. asfalt to co innego i myśle że hołek nie nadążyłby za czołówką.
jeśli mówimy o jakiś powrotach to pan gryczyński i pan herba już skączyli swoje kariery. wrócić powinien zawodniu który ma jeszcze perspektywe rozwoju a taki jest tylko jeden... Łukasz Sztuka
pozdrawiam
mototom napisał(a):Szczerze mówiąc to wolałbym żeby Herba czy Gryczyński wrócili a nie jakieś Hołki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości