wrażenia z jazdy CC

Dla tych, którzy zaczynają i tych, którzy już wygrywają - dajcie sobie znać, gdzie się można poganiać!

Moderator: SebaSTI

wrażenia z jazdy CC

Postprzez mich22 » poniedziałek, 24 sty 2005, 22:45

Witam!Mam pytanie do posiadaczy CC sporting którzy jeżdzą w KJS-ach i innych rajdach okręgowych.Czy jazda tym autem[normalny sporting 55 KM!] daje Wam frajde i satysfakcje?Czy jest to zwykła jazda bez wielkich emocji?Oczywiście dużo zależy też od kierowcy,no ale czy przeciętny kierowca ma szanse odczuć coś przyjemnego z jazdy tym autem,czy raczej na nic podobnego się nie nastawiac?[przyjmijmy,że auto ma zrobiony zawias,włożone kubełki,rajdowe pasy i kierownice?silnik jak wspomniałem bez zmian!],pozdro!
mich22

Postprzez Berni » poniedziałek, 24 sty 2005, 23:54

pewnie ze daje...

chociaz wiadomo ze jak "lizniesz" czegos mocniejszego to inaczej na to patrzysz....

dla mnie jazda wszystkim praktycznie to duza frajda..
"Zycie jest walka":)
Berni
N1

Postprzez polll » wtorek, 25 sty 2005, 00:14

ja mam sc sportinga w sumie seryjny poza zawieszeniem... to auto daje mi mase frajdy... szczeglonie na mokrym asflacie lub na sniegu... ewentualnie szuterek ;) napewno szybko go nie zamienie na nic innego :) nieraz jest tak ze mozna nim jechac tylko bokiem :D a wiadomo to jest niezla zabawa :)
www.rajdowiec.pl - Lubelski Motosport Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
polll

Postprzez LuiG » wtorek, 25 sty 2005, 14:20

Jezdze starszym bratem, uno, 10 konikow słabszym, mam kubeł, szelki kierownice, i na brak wrażeń narzekać nie można, przynajmniej na początek, w cc/sc będzie pewnie tak samo, nawet lepiej.
LuiG
N3

Postprzez he » wtorek, 8 lut 2005, 00:26

najlepsza frajda jest na sliskim bo dobrze zrobiona konkurencja tak nie odjezdza, ale zamiast w silnik wolalbym zainwestowac w szpere, mnie bardziej przeszkadzal brak dobrego przeniesienia tej skromnej mocy (a wlasciwie momentu) niz jego niska wartosc

no i kubly dobra rzecz, bo na seryjnych krzeslach ty sie trzymasz kierownicy a pilot ciebie :wink:
he

Cześć

Postprzez pasiuTGR » wtorek, 15 lut 2005, 10:48

Korzystając z faktu, iż temat jest o CC, mam do sprzedania sprężynki wyścigowe Krosno do CC/SC./pozdrawiam
pasiuTGR
N1

Postprzez pemkowski » wtorek, 8 lip 2008, 17:21

cc mały zwrotny samochodzik do kja-ów
Obrazek
pemkowski
N3

Postprzez Albert(Zambrów) » sobota, 12 lip 2008, 12:16

Jechalem kiedys KJS na prawym CC sportingiem, to musze powiedziec ze autko do kjsow idelane. Male, wszedzie sie miesci, zwrotne a moc wystarczajaca. Wiadomo ze w szybszych kjsach brakuje pod butem, ale alternatywa jak najbardzej godna polecenia.
...każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi...

Rajdy wporzO!

Banasik Rally Team OGIEŃ :!:
Albert(Zambrów)
A6

Postprzez CZUCZU » wtorek, 15 lip 2008, 13:35

ale kotlet i jaka głeboka mysl odgrzewania
http://www.czuczu.estrefa.pl

Głośno i bokiem na przednich łapach..
CZUCZU
N3

Powrót do KJS