Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez karcin » niedziela, 23 sty 2005, 20:53

Banan napisał(a):Jak Nikon bedzie po szutrze, to kto wie... :) Zawsze jest nadzieja.

Ale w tym roku Nikon niebędzie po szutrze.
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez kolo115 » niedziela, 23 sty 2005, 21:25

fluff napisał(a):Dobrze by bylo jakby Holek pojechal cale RSMP. Jakos jednak watpie aby tak bylo. Pewnie skonczy sie na rajdach wokol Olsztyna.
hehe u nas jest dla niego za slaby poziom zeby sie scigac.. Samochodu na jego checi tez niema... On tez niebedzie przecierz kolekcjonowal pucharow! (no bo jak juz pojedzie caly sezon to i tak zostanie mistrzem bo przecierz u nas oprocz Kuzaja to niema nikogo na jego poziomie...:)) Takze niema szans zeby Holek urazyl nas swoja obecoscia w RSMP :lol:

Ps.Dla niezorientowancyh to zartuje na podstawie pewnego wywiadu ktory kiedys ukazal sie na Onet.pl :)
Obrazek
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..."
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez solota » niedziela, 23 sty 2005, 22:13

Co do Grzyba to ładny program startów sobie zapewnił, tylko pogratulować :wink: Zobaczymy jak będzie, mam nadzieję, ze nie będzie miał monopolu na wygrywanie, bo w zeszłym roku było to trochę nudne
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez piter306 » niedziela, 23 sty 2005, 22:32

Ja delikatnie liczę na przebudzenie się Sebastiana Frycza, wydaje mi się że jego zeszły sezon to zły sen.
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez integrale » poniedziałek, 24 sty 2005, 00:06

Ja liczę że Lechu kupi nową Impreze i pokaże na co go stać - znowu sięgnie po tytuł MP :lol:

W ME to raczej ciężko będzie bo Lechu jeszcze nie zna tras tam dobrze, ale w jeszcze ma czas na zapoznanie. 8)

Jeszcze potrzeba trochę czasu żeby opanować nowe trasy - ale w końcu się rozkręci i wszystkich zaskoczy :)
integrale
N2

Postprzez RaQ » poniedziałek, 24 sty 2005, 00:19

integrale napisał(a):Jeszcze potrzeba trochę czasu żeby opanować nowe trasy - ale w końcu się rozkręci i wszystkich zaskoczy :)

Ehe, narazie to ty zaskakujesz innych użytkowników treścią swoich wypocin :)
RaQ
A5

Postprzez integrale » poniedziałek, 24 sty 2005, 00:24

raq555 napisał(a):
integrale napisał(a):Jeszcze potrzeba trochę czasu żeby opanować nowe trasy - ale w końcu się rozkręci i wszystkich zaskoczy :)

Ehe, narazie to ty zaskakujesz innych użytkowników treścią swoich wypocin :)

ja sie nie poce, co ty opowiadasz

zdziwiasz w ogole jak ten dziób

:wink:
integrale
N2

Postprzez solota » poniedziałek, 24 sty 2005, 00:39

oj gościu dopiero co zaczynasz a już rajcujesz na całej linii. Chyb acie nie lubią w pracy bo zbyt kozaczysz jak na raczkowanie lub czołganie się po forum.

Ochłoń, zrób kaku, pościel łóżeczko i idź grzecznie spać, nie rób z siebie pośmiewiska :oops:
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez TSRALLY » poniedziałek, 24 sty 2005, 01:25

Integrale jesteś swietny brakowało nam takich ludzi na forum

Myślę że wniesiesz swoimi mądrymi spostrzeżeniami wiele ciekawych nowych postów
A swoją drogą nieźle się dzisiaj rozpisałeś, szkoda ze prawie wszystkie posty można by skasować.Mógłbyś się przedstawić w odpowiednim topicu chętnie poczytamy coś więcej o tobie...
No chyba że do tego czasu dostaniesz bana
Ja:Ile kosztuje u Ciebie wypożyczenie Lancera za kilometr??
Janusz Kulig:Przyjedź do Krakowa, na pewno się dogadamy

Tych słów nie zapomnę do końca życia, Janusza także
TSRALLY
N3

Postprzez WRX_STI » poniedziałek, 24 sty 2005, 01:33

TSR mam do ciebie 2 pytania: Nie wiesz kiedy jest pierwsza eliminacja Supersprintu ? I czy bedziesz w Bielsku w przyszłą niedzielę na tej imprezce koło fiata ?
Sorki że to pytamko w tym temacie ale tu mam więkrze szanse na odpowiedz :)
Jeszcze raz sorki i pozdrówka dla wszystkich
Obrazek
WRX_STI
A5

Postprzez TSRALLY » poniedziałek, 24 sty 2005, 01:47

Ja nie wiem kiedy będzie następny supersprint a do Bielska nie jadę(nie ma czym, no i sesja :cry: )
Ja:Ile kosztuje u Ciebie wypożyczenie Lancera za kilometr??
Janusz Kulig:Przyjedź do Krakowa, na pewno się dogadamy

Tych słów nie zapomnę do końca życia, Janusza także
TSRALLY
N3

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 24 sty 2005, 02:36

No i mamy zreaktywowanego Turasa w Imprezie :) oj się będzie działo!!
PS
WRX_STI napisał(a):TSR mam do ciebie 2 pytania: Nie wiesz kiedy jest pierwsza eliminacja Supersprintu ? I czy bedziesz w Bielsku w przyszłą niedzielę na tej imprezce koło fiata ?
Sorki że to pytamko w tym temacie ale tu mam więkrze szanse na odpowiedz :)
Jeszcze raz sorki i pozdrówka dla wszystkich

ja właśnie nie wiem czy jechać do bielska czy do krakowa na rajd polibudy :?: :?: :?: :?: :?:
!ADI!
S1600

Postprzez Sergiey » poniedziałek, 24 sty 2005, 10:34

integrale napisał(a):W ME to raczej ciężko będzie bo Lechu jeszcze nie zna tras tam dobrze, ale w jeszcze ma czas na zapoznanie. 8)

A mi sie wydawało że zapoznanie przed rajdem powinno wystarczyć. Zresztą nie wiem czy Lechu w ogóle upala.
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez Łukasz » poniedziałek, 24 sty 2005, 16:25

W ME to raczej ciężko będzie bo Lechu jeszcze nie zna tras tam dobrze, ale w jeszcze ma czas na zapoznanie.

Jeszcze potrzeba trochę czasu żeby opanować nowe trasy - ale w końcu się rozkręci i wszystkich zaskoczy

Poważnie :?: Jakoś Campos, Thiry, Pedersoli, Joshep nie potrzebowali znajomości polskich tras by objechać naszych kierowców. Normalne zapoznanie im w zupełności starczyło, a Kuzajowi nie starczy :?: . No zapomniałem, przecież większość naszych kierowców to jeździ pamięciówki, de facto pilota można by wysadzić. Tylko jak przyjdzie im wystartować za granicą to tłumaczenie że oni tras nie znają i muszą trochę poupalać by osiągnąć dobry wynik. Przerażające i smutne...
Łukasz
N3

Postprzez karcin » poniedziałek, 24 sty 2005, 22:58

hehe pamiętam sytuacje z zapoznania z nowego odcinku jakim był na rajdzie Nikon Oes Łączna - Chełmsko. Na moje pytania do Kuzaja jak mu sie podoba ten odcinek odpowiedział, że niepodoba mu sie bo niewie jak ma go pojechać i za dużo szykan. Widać że sie przyzwyczaił to tych samych tras i jak sie pojawia nowy Oes to narzeka :) Już widze co będzie sie działo jak Nikon będzie na szutrze. A co do upalania Kuzaja to on raczej tego nierobi ( a może robi ), niemoge tego samego powiedzieć o "perkusyjnych" braciach i innych :D Pujdzcie chociaz raz na zapoznanie z trasą i stujcie na starcie do odcinka, a zobaczycie co wam będą oferować kierowcy aby ich puścić więcej niż 4 razy albo po upływie regulaminowego czasu :D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP