Honda CRX ?

Co słychać w wyścigach: płaskich i górskich...

Moderator: SebaSTI

Postprzez mm » niedziela, 23 sty 2005, 11:40

jezeli chodzi o tego crx'a, to:
1. budowal go Otto do crossu.
2. pozniej startowal nim Trzebiatowski w gorach (byl 3 w 2003 roku w H1600)
co do homologacji - to chyba byla, bo w europie jezdzil kiedys puchar czegos takiego.

co do atmosfery na gsmp - dla niektorych jest to pasja, ale jezeli dzialacze beda traktowali te zawody tak jak traktuja to niedlugo nikt nie bedzie przyjezdzal....
Nie wiem czy wiecie, ale chyba mozna sobie "kupic" wynik w gorach - inaczej tego nie moge nazwac - mianowicie w klasyfikacji zespolowej wygral team subaru poland RT , a przyznali tytul ex aequo.....
http://www.pzm.com.pl/gorskie/s24/sponsorg.html

kiedys byly tu pelne wyniki, ale nagle zniknely i pojawila sie informacja, ze miejsca sa zajete wspolnie.....
Ci, ktorzy chca jeszcze zobaczyc jak to dzialacze i organizatorzy rund gsmp nie znaja regulaminu, ktory sami ustanowili to zapraszam do lektury - szczegolnie jezeli chodzi o ta klasyfikacje zespolowa...
mianowicie zeby zespol mogl brac udzial w tej klasyfikacji musi sie skladac z CO NAJMNIEJ 2 zawodnikow.... a nawet w wynikach widac, ze dla Muszynianki punkty zdowbywal tylko jeden zawodnik.....

smiech na sali - przekret w zywe oczy!!!

wkurza mnie cos takiego....
mm
mm
N3

Postprzez :alfan: » niedziela, 23 sty 2005, 13:10

mm napisał(a):
smiech na sali - przekret w zywe oczy!!!

wkurza mnie cos takiego....
mm

Wkurzać to mnie wciąz wkurza, ale w ogóle już nie zaskakuje ani nie dziwi :evil:
404 podpis niedostępny
:alfan:
A5

Postprzez mm » niedziela, 23 sty 2005, 16:03

pewnie bylo na zasadzie... popelnilismy blad.... przyjmowalismy jego zgloszenie, a nie powinnismy... ma sponsora... trzeba mu dac puchar... tylko czemu w takim razie podjeli decyzje o rownorzednym potraktowaniu dwoch zespolow?
po co jest w takim razie jest w ogole regulamin? po co tworza przepisy, ktorych po pierwsze nie znaja Ci, ktore je ustalali i pozniej ich nie respektuja!?!?!
Rozumiem, ze w kazdym regulaminie jest adnotacja, ze "interpretacja, itp, itd nalezy do GKSS", ale bez jaj - jak mozna interpretowac cos co w ogole jest niezgodne z regulaminem?????

z checia droga oficjalna dowiem sie dlaczego taka podjeto decyzje.
Mam nadzieje, ze nie uslysze "bo wyscigi gorskie maja malo zawodnikow, trzeba tak dzialac by bylo dobrze, zeby ich nie stracic...."
takie tlumaczenia sa smieszne, ale wielokrotnie slyszalem cos takiego od ludzi zwiazanych z organizacja GSMP.
Albo jestesmy profesjonalistami i postepujemy zgodnie z zasadami, albo organizujemy sobie zawody pod gore, ale na zasadzie towarzysko rodzinnej, zeby sie pobawic....

mm
mm
N3

Poprzednia strona

Powrót do Wyścigi