Byłem w lesie na grzybach i zgubiłem kluczyki. Samochód stoi otwarty w środku Kaszubskich lasów. Nie mam zapasowych kluczyków i nie mam kasy żeby scholować samochód do serwisu. Znacie jakiś sposób uruchomienia fiata cinquecento?
Moderator: SebaSTI
Byłem w lesie na grzybach i zgubiłem kluczyki. Samochód stoi otwarty w środku Kaszubskich lasów. Nie mam zapasowych kluczyków i nie mam kasy żeby scholować samochód do serwisu. Znacie jakiś sposób uruchomienia fiata cinquecento?
żółtodziób napisał(a):do najgłupszego wpisu według mnie w historii tego forum sam się muszę przyznać... ktoś kiedyś zapytał o wytłumaczenie zależności między momentem obrotowym a mocą (dokładnie nie pamiętam), akurat byłem w trakcie mocnej imprezy, szczerze mówiąc nie pamiętam zebym w jej trakcie robił wpis, no, ale wiadomo że z powietrza się nie wziął... to do jakiego stopnia pochrzaniłem podstawowe pojęcia wprawia mnie w osłupienie po dziś dzień... obciach
Debile ..... są rzeczy z których się nie żartuje! Milionom ofiar holocaustu i drugiej wojny światowej zarówno Żydom jak i Polakom należy się szacunek. Jak widać niektórych mamusia kultury nie nauczyła. Na usta a raczej na klawiaturę ciśnie mi się parę niecenzuralnych słów o was. ale się powstrzymam i powiem tylko: ŻENADA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość