Z tego co kojarzę, to buda jest z diesla 1.6 i wstawiony jest motorek z GTI 1.8 ...

ale ja ich do tego nie namawiałem

Moderator: SebaSTI
bileka napisał(a): To wolne forum, każdy wyraża tu swoje opinie - michal_wwa chce kupić tanio autko i pojeździć, ludzie dają rożne rady, ale każdy winien mieć swój rozum ... :wink:
bileka napisał(a):Złomowanie auta w niemczech kosztuje ponad 500 euro + koszta wyrejestrowania, myślę iż jest możliwe że znajdzie się jakiś niemiec, który za przysłowiowe "pół darmo" odda takie auto ...
Sam zresztą widziałem Opla Corse, którego ktoś kupił za 20 Euro i tak wszystko porejestrował ...![]()
Lukt napisał(a):ja polecam toyote corolle GT ae82 silnik 1.6 ale 121km lub mocniejsze wersje 140 , części morzna dostać (zamienniki ) nie wszystko ale są , a autko naprawde wymiata masa koło 900 kg mówi sama za siebie
Whitek napisał(a):Lukt napisał(a):ja polecam toyote corolle GT ae82 silnik 1.6 ale 121km lub mocniejsze wersje 140 , części morzna dostać (zamienniki ) nie wszystko ale są , a autko naprawde wymiata masa koło 900 kg mówi sama za siebie
Masz na mysli chyba AE86 - RWD ? To jest jedyne autko ktore objechalo w klasie moja corolle 1,6
Swietne auto ale ciezko takie kupic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości